Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesi (İşte yeni kabine)

Hümüket taraftarları sessiz nedense
Onlar genelde seçim zamanı ortaya çıkarlar, ve yapılanlardan bahsedince "kanıt var mı ben hiç duymadım?" gibi tepkiler verirler. Kanıt vs. gösterilince de "Yapmışsa vardır bir bildiği." diyip hemen yandaş gazeteden konuyla ilgili köşe yazısı arayışına girerler.

+1000000
sadece seçim zamanları komiklikler capsler paylaşmaya gelirler
bütün memleketin yıkıldığı hamile kadın sokağa çıkmasın adet gören kız evlenmeye hazırdır diye konuşan hocalardan bahsedince öyle bir şey olduğunu sanmıyorum kaynak var mı kaynaka bağlarlar

Rektör olmak için profesor olma şartı kaldırıldı, idari hakim olmak için herhangi bir lisans bölümünü bitirmek yeterli artık, Berat Albayrak YAŞ üyesi oldu.
Bakalım sırada neler var

Beyer olsun herkes emin ol oy verenler daha cok etkilenecek dis mihraklar dolarla nasil oynuyorsa 5 e dayandi ama ben matematiksel dusunuldugune inanmiyorum

vallahi onlar bile yakında mutlu olamayacak
ekonomi battı gitti yumurta 500 kuruş oldu her şey zam kapıda yaz zamanı domates 4 liradan aşağı inmiyor
fabrikalar kapanacak raddeye geldi işten çıkarmalar başladı

ekonomi battı gitti yumurta 500 kuruş oldu her şey zam kapıda yaz zamanı domates 4 liradan aşağı inmiyor
Yasadigim yerde yumurta 0.90 kurus , bir kilo domates 6 lira
Cts markete gittik sadece yiyecek, tuvalet kagidi ve sampuan aldim 350 tl verdim ciktim ve aldigim yiyecekler bizi sadece 1 hafta idare eder
Cidd3n cildirmamak elde degil

Cts markete gittik sadece yiyecek, tuvalet kagidi ve sampuan aldim 350 tl verdim ciktim ve aldigim yiyecekler bizi sadece 1 hafta idare eder
ekonomistler daha bu zamların hiç bir şey olduğunu asıl zamları 2019 başında beklememizi söylüyor

İtibardan tasarruf olmaz ve , ameriga bizi kıskanıyor senin haberin yok mu:))) beyaz saray da yendiği yemeğin parasını bile cebinden ödeyen Amerikan başkanı, ve verdıgım her kurusun hesabını soran ve bunu hızmet olarak gerı almak ısteyen amerıkan halkı ve başkanı bırı kıskanıyor :))) Başkan kıskanıyor olabilir gerçi kim istemez böyle yetkiler

Yemek de yeme milana :))) ay şimdi bir şey diyeceğim din bezirganları basacak burayı:)

tabii canım onlara itibar
sokakta çöp karıştırıp yemek arayan insanlarda itibarımızın başka bir yüzü
hollandalı bakanın bisikletle işe gelip gittiğini duyunca öyle bakan mı olur altında audisi arkasında 5 araba konvoyu olmayan bu yüzden bizi kıskanıyorlar işte diyen insanlar gördüm
kimseye laf anlatacak sabrım kalmadı

bimere şikayet ederim ha :)
iç işlerine ve fbi da haber verdim

Ay sen ciddi misin cidden mi böyle diyorlar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…