Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesi (İşte yeni kabine)

Size bir mujde daha vereyim buyuk bankalar Berat Albayrak 'a baglanmis oy veren arkadaslar gelip bana iyi tarafini anlatirsa mutlu olurum
Ben bugün bir arkadaşdaN duydum Albayrak çok akıllı vE zEKiymiş öyle
Söyledi nerden anladın dedim ben anlarım çok ZeKi adaM deDi yemin ederim bukadar
Bilgi verdi bana ben tabiki şok :KK57:bu saatten sonra valla onlarla polemiğe girilmez bizde dahil hepimiz beter olucaz zaten hayatımızı araştırmayan arkadaşlarımız belirledi kurunun yanı misali olucaz gerçi en çok onlar etkilenecek ama hadi bakalım benim bütün banka hesaplarım iş yerimdeki ürünlere dahil hepsi dolarla en çok bana yarayanlardanım ama en çok bukadar çıkmasını istemeyenlerdeyim neyse arkadaşım sen anladın onu:KK60:

Ben bugün bir arkadaşdaN duydum Albayrak çok akıllı vE zEKiymiş öyle
Söyledi nerden anladın dedim ben anlarım çok ZeKi adaM deDi yemin ederim bukadar
Bilgi verdi bana ben tabiki şok :KK57:bu saatten sonra valla onlarla polemiğe girilmez bizde dahil hepimiz beter olucaz zaten hayatımızı araştırmayan arkadaşlarımız belirledi kurunun yanı misali olucaz gerçi en çok onlar etkilenecek ama hadi bakalım benim bütün banka hesaplarım iş yerimdeki ürünlere dahil hepsi dolarla en çok bana yarayanlardanım ama en çok bukadar çıkmasını istemeyenlerdeyim neyse arkadaşım sen anladın onu:KK60:
Bosver canim ya benimde hasabimdaki oara dolar uzerineydi neredeyse 2 kati oldu aslinda benim desteklemem gerekiyordu :) herkes halindwn memnunsa ben daha memnunum :)

Aman kabine filan hic onemli degil artik bu saatten sonra.. Hepsi de hukumsuz. Tek adam rejiminde aga babalarindan izin almadan anca tuvalete gidebilirler.. Bosuna maas veriyoruz. Nasilsa ne yapacaklarini agababalari soyleyecek. Bir kisi yani..

Bir de milletvekili sayisi 550'den 600'e cikti, hepsi de etkisiz eleman. Agababalari elini kaldir deyince kaldiriyor, indir deyince indiriyorlar. Oyuncak askerler gibi, kimde daha cok varsa onun sozu daha gecer akce. Bir zamanlar 400 idi, nelerine yetmediyse sayiyi 600e kadar cikarttilar. Seni de milletvekili yapacaz, sen de bu milletten 17 bin lira maas alacan oturdugun yerden, iki yilda da emeklilige hak kazanacan vaadleriyle.. Bunlarin emeklilik maaslari da 9500 TL. Turkiye cok zengin ya.. Hepsine omurboyu bakacak.. Peh..

Bütün kurumlar özerkliğini teker teker kaybediyor, dolar alıp basını gidecek iyice... benim kafam rahat ana dil seviyesinde yabancı dilim, yurtdısı eğitimim ve yasama denetimim, ve cocugum yok. Benim yasında olup en az iki cocugu olanlar düşünsün!
Böyle dümdük söyleyince üzdün:KK43::KK43:

Selamlar hanımlar torun geldi 11 günlük oldu gaz derdi oldu kaç gün..Şimdi daha iyi maşallah..Geceyle gündüz birbirine karışmıştı..Gelemedim hiç fırsatta olmadı..
Yeni kabine falan filan işte...

Aa gözünüz aydin! Evet gazli olunca çok yorucu oluyor ama eminim çok tatlidir. Torun sevgisi bir başkadir diyorlar. Umarim ömrü uzun, bahti açik olur yavrucağin. Sizin gibi bir anneanneye sahip olmasi ile şimdiden bile çok şanslidir :)

Aa gözünüz aydin! Evet gazli olunca çok yorucu oluyor ama eminim çok tatlidir. Torun sevgisi bir başkadir diyorlar. Umarim ömrü uzun, bahti açik olur yavrucağin. Sizin gibi bir anneanneye sahip olmasi ile şimdiden bile çok şanslidir :)

Çok teşekkürler canım sağol gaz olayı bitti gibi...Daha rahat şu anda sürekli annesinin göğsünde..
Siyasete minik hanım gelecek inşallah..

Hayirli olsun abla darisi bana :)

Sağol canısı teşekkürler seninde az kaldı artık..Sağıcakla kucağına alacaksın sende..

Çok teşekkürler canım sağol gaz olayı bitti gibi...Daha rahat şu anda sürekli annesinin göğsünde..
Siyasete minik hanım gelecek inşallah..

Sağol canısı teşekkürler seninde az kaldı artık..Sağıcakla kucağına alacaksın sende..
Amin insallah ablam Allah evlatlarimizin bahtini tahtini guzel yapsin

X