Sende gel kuzumKıskanmıyorum ki hiç
Meslegin ne?off off benim yurt dışına çıkma imkanım hiç yok meslekten dolayı
Donme yahu donulur mu burayaBen dönüyorum sen gidiyorsun:) gerçi dönmeyeceğim gibi, geldiğimden beri resmen yaşlandım yoruldum, tatil tatil değil, tatil için resmen ikinci yuvama uçuyorum.
Ben bugün bir arkadaşdaN duydum Albayrak çok akıllı vE zEKiymiş öyleSize bir mujde daha vereyim buyuk bankalar Berat Albayrak 'a baglanmis oy veren arkadaslar gelip bana iyi tarafini anlatirsa mutlu olurum
Bosver canim ya benimde hasabimdaki oara dolar uzerineydi neredeyse 2 kati oldu aslinda benim desteklemem gerekiyordu :) herkes halindwn memnunsa ben daha memnunum :)Ben bugün bir arkadaşdaN duydum Albayrak çok akıllı vE zEKiymiş öyle
Söyledi nerden anladın dedim ben anlarım çok ZeKi adaM deDi yemin ederim bukadar
Bilgi verdi bana ben tabiki şokbu saatten sonra valla onlarla polemiğe girilmez bizde dahil hepimiz beter olucaz zaten hayatımızı araştırmayan arkadaşlarımız belirledi kurunun yanı misali olucaz gerçi en çok onlar etkilenecek ama hadi bakalım benim bütün banka hesaplarım iş yerimdeki ürünlere dahil hepsi dolarla en çok bana yarayanlardanım ama en çok bukadar çıkmasını istemeyenlerdeyim neyse arkadaşım sen anladın onu
ÖğretmenlikMeslegin ne?
Evet zor gercektenÖğretmenlik
Aynen dövizİm değerlendi ohhh miiisssBosver canim ya benimde hasabimdaki oara dolar uzerineydi neredeyse 2 kati oldu aslinda benim desteklemem gerekiyordu :) herkes halindwn memnunsa ben daha memnunum :)
Olur vallahiEvet zor gercekten
Yabanci koca bulalim sana :)
Aynen dövizİm değerlendi ohhh miiisss
Böyle dümdük söyleyince üzdünBütün kurumlar özerkliğini teker teker kaybediyor, dolar alıp basını gidecek iyice... benim kafam rahat ana dil seviyesinde yabancı dilim, yurtdısı eğitimim ve yasama denetimim, ve cocugum yok. Benim yasında olup en az iki cocugu olanlar düşünsün!
Selamlar hanımlar torun geldi 11 günlük oldu gaz derdi oldu kaç gün..Şimdi daha iyi maşallah..Geceyle gündüz birbirine karışmıştı..Gelemedim hiç fırsatta olmadı..
Yeni kabine falan filan işte...
Hayirli olsun abla darisi bana :)Selamlar hanımlar torun geldi 11 günlük oldu gaz derdi oldu kaç gün..Şimdi daha iyi maşallah..Geceyle gündüz birbirine karışmıştı..Gelemedim hiç fırsatta olmadı..
Yeni kabine falan filan işte...
Aa gözünüz aydin! Evet gazli olunca çok yorucu oluyor ama eminim çok tatlidir. Torun sevgisi bir başkadir diyorlar. Umarim ömrü uzun, bahti açik olur yavrucağin. Sizin gibi bir anneanneye sahip olmasi ile şimdiden bile çok şanslidir :)
Hayirli olsun abla darisi bana :)
Amin insallah ablam Allah evlatlarimizin bahtini tahtini guzel yapsinÇok teşekkürler canım sağol gaz olayı bitti gibi...Daha rahat şu anda sürekli annesinin göğsünde..
Siyasete minik hanım gelecek inşallah..
Sağol canısı teşekkürler seninde az kaldı artık..Sağıcakla kucağına alacaksın sende..
Amin insallah ablam Allah evlatlarimizin bahtini tahtini guzel yapsin