HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 140.618 210.846 60 21 Temmuz 2018 Konu Sahibi 3nity #161 nameaver .!.: HanimKelesimiGetir abla gözünüz aydın Sağlıcakla büyüsün minik hanım :) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler namecim sağol..
nameaver .!.: HanimKelesimiGetir abla gözünüz aydın Sağlıcakla büyüsün minik hanım :) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler namecim sağol..
ncarenot “Bir gün kendi kapınızı çalacak yüzünüz olsun.” Kayıtlı Üye 4 Nisan 2016 3.010 9.315 21 Temmuz 2018 Konu Sahibi 3nity #162 HanimKelesimiGetir ablacım gözünüz aydın... Allah bahtından güldürsün hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh..
HanimKelesimiGetir ablacım gözünüz aydın... Allah bahtından güldürsün hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh..
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 140.618 210.846 60 24 Temmuz 2018 Konu Sahibi 3nity #163 ncarenot .!.: HanimKelesimiGetir ablacım gözünüz aydın... Allah bahtından güldürsün hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler canısı sağol.. Amin inşallah
ncarenot .!.: HanimKelesimiGetir ablacım gözünüz aydın... Allah bahtından güldürsün hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler canısı sağol.. Amin inşallah
philly Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2010 4.224 14.070 28 Temmuz 2018 Konu Sahibi 3nity #164 yercekimli karanfil .!.: Böyle dümdük söyleyince üzdün Genişletmek için tıkla... Uzmek istemeden uzmus oldum karanfil:S Ama gercekten sasiriyorum, benim yasimda en az iki cocugu var, ama gayet rahat " bizi kiskaniyorlar, ulke saha kalkti" diye yaziyorlar, sanirim paralel evrenlerde yasiyoruz!
yercekimli karanfil .!.: Böyle dümdük söyleyince üzdün Genişletmek için tıkla... Uzmek istemeden uzmus oldum karanfil:S Ama gercekten sasiriyorum, benim yasimda en az iki cocugu var, ama gayet rahat " bizi kiskaniyorlar, ulke saha kalkti" diye yaziyorlar, sanirim paralel evrenlerde yasiyoruz!