Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

ahahahhahaa dedem gibi konustun :))) politikayla her vatandasin ilgilenmesi lazim aslinda, bu cok aykiri bir olay degilki.
Keske eskiden büyüklerimiz daha cok politikayla ugrazsaymis, bugün bizde Avrupa ülkeleri gibi refah icinde olacaktik. millet koyun olunce güdeyenlere kaldik ne yazikki.
Sana tavsiyem sende ilgilen canim, cocuklarinin gelecegi ve huzuru icin !

bu adam dan ne istiyorsunuz anlamadım

heralde akp ye oy atanlar koyun oluyor yanlış anlamadıysam

Bayan umutlu aslinda sen ve ben ikimizde ayni seyi istiyoruz. Baris, huzur, mutluluk, özgürlük öyle degilmi ????

bendeeeeee. Hemde öyle cok istiyorumki aklin hayalin durur. O zaman ortayi bulalim seninle.

konunun ilk mesajında pkk ve hdp övülürken sorun yok ama cumhurbaskanımıza yapılan hakarete cevap verince propaganda oluyor öyle mi

Pkk ve hdp yi övmeyelim tamam. Ama erdoğan sevmeyen insanları pkk sevici olarak etiketliyorsun genel olarak. Hdp, hdp olarak meclise girmezden evvel tek düşmanınız chp iken, akp sevmeyen herkesi kılıçdaroğlu fanı diye etiketlediğiniz gibi. Ama çok şükür ki kimsenin yalaması olmadım.

aaa öyle deme. erdoğanı sevmemek demek pkklısın demek:)

öyle mi yapıyorum farkında degilim

ne zaman bi konu açsam bi yorum yapsam ki saygısızca hiç bi yorum yapmadım hemen bi kaç arkads toplanıp damarıma basıyor alaya alıyor saygısızlık yapıyor ya konum kapatılıyor ya banlanıyor yada kibleniyorum neden tayyipi sevmeseydim akp yi de o zaman tavrınız yine aynı olur muydu nefret söylemini yapan ben degil kk da bi kaç arkadşdır ki tek tek isim yazmaya bgerek yok bi de ne olur konu açarken belirtin akp li ler rte sevenler yorum yazmasın diye ki yazmayayım amaç ne bilmiyorum cılız sesler iz diye susmak gibi niyetim olmadı olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…