Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

Ama bu böyle olmaz, yazilan ve söylenen herseyin arkasinda olman lazim. Komünizmi anlamak ve bilmek lazim, eger cümle icinde kullanilmis ise. Bence bilmedigin konularada girmezsen iyi yaparsin.
Ben sana Komünizmi anlatmak istiyorum, öteki seferde dersimiz Ateistlik olsun ne dersin ? Sonrada escinselligi seninle konusmak isterim, sonrada feminizmligi....sonra Aleviligi....cok korktunmu bu kelimlerin hepsini bir yorumda duyunca ???
Cok kötü seyler bunlar degilmi ?
Bunlar sizin gibi düsünen insanlarin dünyasinda yok ama benim var, simdi mecburmuyum, senin yada RTE`nin dünyasinda yasamaya ???
Yukarida yazdigim hersey benim icin cok normal, senin dünyandaki gibi tek tip insanlar yok bu dünyada, bir bunu anlayabilsen sana öteki konularida anlatmak isterim ama, ilk önce temel bilgi, insanlarin tek tip olmadigi, icinde, komünistide var, aleviside, kürdüde var, yahudiside, herkes müslüman ve suni olmak mecburiyetinde degil !
Yüce Rabbim öyle yaratmis, ne yapalim. Yani keske hepimiz suni ve müslüman olsaydik ama degil, yüce Rabbim escinselide yaratmis, kadin erkegide yaratmis, yahudisini, kürdünü, alevisini, escinselide yaratmis.
Simdi tek tip senin kafandaki tip insanlar olmayanlarin hepsini öldürelimmi ??? Ne dersin ??? :KK8::KK8:
yok ben kimseyi öldürelim demedim demem

Simdi konumuza gelecek olursak, yaziyi cok begendim _NurteN_ _NurteN_ sanada cok tesekkür ediyorum paylasimin icin, yoksa böyle insanlarinda var oldugunu bilmeyecektim, benim gibi düsünen.
Evet a`dan z`ye yazinin tümünü hak vererek okudum, Demekki gercekler hic bir zaman degismiyor, ama bunu sadece görmek lazim, görmek icinde dürüst olmak lazim.

Canim kardesim paylasimlarindan anladigim kadariyla temiz kalpli bir insansin. İnancli da bir kardesimizsin. Ben de inancliyim cok sukur. Dini vecibelerimi de yerine getirmeye calisirim gelgelelim akp li degilim asla da olmadim. Neden biliyor musun? Ne akpnin ne de basindakinin hicbir zaman islama hizmet ettigine inanmadim. Turban serbestisi olmasi gereken birseydi ancak kacirdiginiz bir nokta var bu agiza calinan bir parmak baldan baska bir sey degildi. Şimdi oturmus pkk yi konusuyoruz. Canim kardesim mumkunse bir arastir bakalim pkklilari kim sokmus meclise? Kim adam yerine koymus? Kim cesaretlendirmis? Cozum surecinde canla basla savundunuz malum kisiyi e peki geldigimiz su nokta kimin sayesinde oldu? Bir hadis var "Kişinin namazı ibadeti sakın sizi aldatmasın. siz onun dirhem ve dinarla olan münasebetine bakın" diye, bilirsin. Olaylara ve savunduklarina bir de peygamberimizin öğüdü penceresinden bak. Sunu da belirtmek isterim olay sadece para pul iktidar hirsindan ibaret degil. Asil hedefleri baska. Lutfen kurdistan olarak kurulmak istenen bolge kimlerin kutsal topragiymis bir arastir.
ben seçimlerimden rahatsız degilim

bişey daha var ben hdp yi öven pkk yı öven biri olsaydım hiç kimse ses çıkarmazdı

bişey daha var ben hdp yi öven pkk yı öven biri olsaydım hiç kimse ses çıkarmazdı
Arkadasim bak hala yanlis gidiyorsun. Burada hdpyi savunanlara da ates puskuruldu. Hickimse diyerek beni de isin içine katmis oluyorsun en basitinden. Yukarida yazdiklarimdan bu anlami mi cikardin? Bir dönem akpli olmayanlar dinsiz ilan ediliyordu simdi de pkkli ilan ediliyor. Milletin gunahini almaktan hic korkmuyor musun? Neden olaylara bu kadar sig ve adaletsizlikle bakiyorsunuz? Anlamak mumkun degil gercekten.

Arkadasim bak hala yanlis gidiyorsun. Burada hdpyi savunanlara da ates puskuruldu. Hickimse diyerek beni de isin içine katmis oluyorsun en basitinden. Yukarida yazdiklarimdan bu anlami mi cikardin? Bir dönem akpli olmayanlar dinsiz ilan ediliyordu simdi de pkkli ilan ediliyor. Milletin gunahini almaktan hic korkmuyor musun? Neden olaylara bu kadar sig ve adaletsizlikle bakiyorsunuz? Anlamak mumkun degil gercekten.
ben lafı ortaya koydum isteyen alınır isteyen alınmaz bu da benim huyum ne yapayım susayım haksızlık karsısında yalnız bu konudan da bahsetmiyorum diger topikler de var bi kaç kişi

ben lafı ortaya koydum isteyen alınır isteyen alınmaz bu da benim huyum ne yapayım susayım haksızlık karsısında yalnız bu konudan da bahsetmiyorum diger topikler de var bi kaç kişi

Haksizlik karsisinda susma ama bunu yaparken de haksizlik yapma. Birkac kisiyse hickimse demeyeceksin.

Haksizlik karsisinda susma ama bunu yaparken de haksizlik yapma. Birkac kisiyse hickimse demeyeceksin.
bide sakin RTE için yada baskası için birbirimize girmeyelim konuşyoruz şurada bana ne hakaretler alaylar belden aşagı vurmalar aba altından sopa göstermeler yapıldı bi şey oldumu hayır herkes kişiliğini ortaya koydu o kadar

Yazının HDP ve Selahattin Demirtaş'ı övdüğü kısımları kenara koyuyor ve geri kalan tüm yazılanlara sonuna kadar katılıyorum.

Tüm olaylar Akp lehine giderken, terör sorunu uzun yıllardır bu şekilde kendini göstermemişti. Ne zaman sandıktan Akp'nin beklediği gibi bir sonuç çıkmadı yıllardır övülen çözüm süreci bir anda bitirildi. Herkeste bir korku oluşturuldu. Üstüne Işid olayları da eklendi savaş çıktı çıkacak fikriyle ülke kaos ortamına girdi. Çalıştığım yerde bir çok kişiden "bu durumlar işlerimizi bıçak gibi kesti" lafını duyuyorum. Hatta geçen gün yakın bir tanıdığımız Chp'li bir arkadaşının işlerinin bozulmasından dolayı erken seçim olmadı durumunda, istikrar sağlanır ümidiyle Akp'ye oy vermeyi düşündüğünü söyledi. İşte zaten yapılmak istenen buydu. Herkesi ekonomi vesilesiyle, terör olaylarıyla, savaş düşünceleriyle korkutup oyları yine Akp'ye çekmekti. Görüyorum ki gerçekten başarılı olunmuş. Oy uğruna insan hayatıyla oynayanlara gerçekten yazıklar olsun.

fuat avni kimdir,nedir,necidir bilmem ama seçimden 10 gün sonra yazmış.bugünlerimizi.

screenshot_9-007.png

bide sakin RTE için yada baskası için birbirimize girmeyelim konuşyoruz şurada bana ne hakaretler alaylar belden aşagı vurmalar aba altından sopa göstermeler yapıldı bi şey oldumu hayır herkes kişiliğini ortaya koydu o kadar

Öyle bir derdim olsa bu sekilde yaklasmazdim emin ol:KK66: Artik kavgaya degil huzura ihtiyacimiz var.

fuat avni kimdir,nedir,necidir bilmem ama seçimden 10 gün sonra yazmış.bugünlerimizi.

screenshot_9-007.png

Ben fuat avninin kurtlar vadisinin baska bir versiyonu oldugunu dusunuyorum. Olacaklari onceden haber verip hem adam herseyi biliyor imaji yaratarak kesin bir itimat yaratmak hem de gerceklesecek olaylara karsi insanlari psikolojik olarak hazirlamak. Yoksa basit bir twitter adresinden nasil oluyor da bulunamiyor bu kisi? Mantikli hic bir aciklamasi yok.

Ben fuat avninin kurtlar vadisinin baska bir versiyonu oldugunu dusunuyorum. Olacaklari onceden haber verip hem adam herseyi biliyor imaji yaratarak kesin bir itimat yaratmak hem de gerceklesecek olaylara karsi insanlari psikolojik olarak hazirlamak. Yoksa basit bir twitter adresinden nasil oluyor da bulunamiyor bu kisi? Mantikli hic bir aciklamasi yok.

Aynen öyle. Hükümetten bağımsız biri olduğunu düşünmüyorum. Danışıklı hepsi.

Vay vay ne zeki ablalarımız varmışda haberimiz yokmuş
O kadar kolay çözdünüz bu işi gelin siz yönetin bakalım ülkeyi :KK14:

Vay vay ne zeki ablalarımız varmışda haberimiz yokmuş
O kadar kolay çözdünüz bu işi gelin siz yönetin bakalım ülkeyi :KK14:
Ortaya karisik konusmakla, kime dedigini, neye dedigini, niye dedigini, ne dedigini anlasilmiyor.
Acik ve net, tüm cümleler icinde yorumlarini sabirsizlikla okumak isterim.
Saygi ve sevgilerimle ...

X