Ama bu böyle olmaz, yazilan ve söylenen herseyin arkasinda olman lazim. Komünizmi anlamak ve bilmek lazim, eger cümle icinde kullanilmis ise. Bence bilmedigin konularada girmezsen iyi yaparsin.
Ben sana Komünizmi anlatmak istiyorum, öteki seferde dersimiz Ateistlik olsun ne dersin ? Sonrada escinselligi seninle konusmak isterim, sonrada feminizmligi....sonra Aleviligi....cok korktunmu bu kelimlerin hepsini bir yorumda duyunca ???
Cok kötü seyler bunlar degilmi ?
Bunlar sizin gibi düsünen insanlarin dünyasinda yok ama benim var, simdi mecburmuyum, senin yada RTE`nin dünyasinda yasamaya ???
Yukarida yazdigim hersey benim icin cok normal, senin dünyandaki gibi tek tip insanlar yok bu dünyada, bir bunu anlayabilsen sana öteki konularida anlatmak isterim ama, ilk önce temel bilgi, insanlarin tek tip olmadigi, icinde, komünistide var, aleviside, kürdüde var, yahudiside, herkes müslüman ve suni olmak mecburiyetinde degil !
Yüce Rabbim öyle yaratmis, ne yapalim. Yani keske hepimiz suni ve müslüman olsaydik ama degil, yüce Rabbim escinselide yaratmis, kadin erkegide yaratmis, yahudisini, kürdünü, alevisini, escinselide yaratmis.
Simdi tek tip senin kafandaki tip insanlar olmayanlarin hepsini öldürelimmi ??? Ne dersin ???