- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Ikisinin de tek derdi oy oy oy. Tayyipe oy icin memleketi karistirdi diyolar da Selocan farklı sanki. Mesela bir guruh var Tayyipin padisahlik icin memleketi karistirdigina inaniyor (ki bence de olabilir) ama daga cikmis terorist adam Selahattin'in oy icin kendi mitinginde bomba patlatma olasılığına inanmiyor.niye hep ikisine bu övgüler,güzellemeler,hoş gösterilmeye çalışmalar
Siyasi ve ekonomik olarak bagimsiz olamamak belimizi bukuyor. Yoksa g.tu b.klu pkk kim Turk ordusu karşısındaYalnız bu denklemde ben amerikanın olayını çözemedim. Askeri başarısızlığımız hiçbir zaman olmadı bizim. Hep siyasi zayıflığımız yüzünden pkk bu kadar güçlendi. Akp sayesinde amerikadan izinsiz adım atamaz olmuştuk. Pkk abdnin ortadoğudaki tetikçilerinden biri sonuçta. Şimdi ne oldu da amerika bunlara sırtını döndü. Sonuçta burada bir kukla kürt devleti kurmak isteyen amerikadır. Acaba yola sadece pydule mi devam etmek istiyor, yani incirliği alıp bize de pkkyı vurma hakkı verip hem türkiyenin gazını alıp hem de 50 tane grubu idare etmektense sadece pydyi mi sahada bırakmak istiyor. Ben bunu şu an çözemedim.
Ama tabii ki demirtaşın bu yüzüstü bırakılmışlığın verdiği panikle morarmasını izlemek paha biçilmez.
Siz neden Türk, Müslüman ve Sünni olmayanlardan nefret ediyorsunuz?
Neden Kürtleri, Ermenileri, Rumları, Alevileri, ateistleri, solcuları, eşcinselleri ve sizinle aynı değer ve özellikleri paylaşmayan öteki insanları böylesine aşağılıyorsunuz?
Çok komiksin:) ben öğretmenim ve yıllardır Doğuda görev yapıyorum canım burda öğrenciler senin sandığın gibi "ben üzerinde tc bayrağı olan kaleme deftere dokunmam "demiyor . Aksine küçük şeylerle çok mutlu oluyorlar ve Yırtık olmayan bi ayakkabı giydiklerinde yüzlerindeki gülümseme herseye değer.doğuda hiç çalışmadığın belli:)Bunun nedeni Doğu'ya hiç bir yatırım yapılmaması olabilir mi çok zeki arkadaşım:)bu arada Kürdüm canım bununlada gurur duyuyorum...neden biliyor musun sevgili pkk yandaşı arkadaş
yaklaşık 50 kusur yıldır bu yazdıgın cevreler tarafından sünni ve müslüman olanlara kan kusturulmasından ötürü bu kin bu nefret
ben çalıştıgım okulun tum masraflarını kendı cebımden karsılarken çocukların ıhtıyaclarını kendı cebımden karsılarken doğu illerimize gayrı safı mıllı hasılanın yarısı aktarılıyor
oradaki şımarık pkkli öğrenciler de " ben üzerinde TC BAYRAĞI olan kaleme deftere dokunmam " diyor.
ne zaman kana doyacaksınız ha soruyorum ne zaman kürt bile değilsiniz müsluman hıc degılsınız kürtlerı kullanıp ne kadar kazanıyorsunuz sattıgınız sılahlardan ne kadar
Dünyadaki gelişmiş devletleri geç, en gelişmiş ve en büyük süper gücü bana örnek ver. Terör sözkonusu olduğu zaman SIFIR ÖLÜM diye bir şey duydun mu hiç? POLİSİ VE ASKERİ KORUYUP KOLLAMAK çok kolay bir şey mi sanıyorsun? Bu işler öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil.askerlerinin polislerinin ölümünü göze almış birinden bahsediyorsun. Polisini koruyamayan. Pkk belasını polisin başına saran adam?
*** Çözümü BİRDENBİRE ASKER VE POLİSLERİMİZİ ŞEHİT EDENLER mi BİTİRDİ yoksa buna cevap olarak KUZEY IRAK'TAKİ TERÖR KAMPLARINI BOMBALAYAN ERDOĞAN MI?
***KÜRT SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALAN BİRİNE, SORUNU SİZ BİTİRDİNİZ DEMEK AĞIZDAN ÇIKABİLECEK EN İĞRENÇ SÖZDÜR.
Çok komiksin:) ben öğretmenim ve yıllardır Doğuda görev yapıyorum canım burda öğrenciler senin sandığın gibi "ben üzerinde tc bayrağı olan kaleme deftere dokunmam "demiyor . Aksine küçük şeylerle çok mutlu oluyorlar ve Yırtık olmayan bi ayakkabı giydiklerinde yüzlerindeki gülümseme herseye değer.doğuda hiç çalışmadığın belli:)Bunun nedeni Doğu'ya hiç bir yatırım yapılmaması olabilir mi çok zeki arkadaşım:)bu arada Kürdüm canım bununlada gurur duyuyorum...
ABDULLAH ÖCALAN bile SİLAH BIRAKALIM demişti ama HDP VE PKK Apodan daha APOCU VE CANİLERDEN DAHA CANİ olacak ki buna hayır dedi. Kimlik sorununa gelince önceleri vardı bu sorun ama şimdi yok. AK PARTİ KÜRTLERE AKILLARINA HAYALLERİNE GELMEYECEK HAKLAR VERDİ. Bu yanlış mı? Hayır, değil. Ama AK PARTİ'NİN İNSAF VE MERHAMETİ kötüye kullanıldı. Burada suçlu AK PARTİ Mİ? PKK taraftarı Kürtler kendilerine İŞKENCE YAPAN ESKİ DEVLETE GIK BİLE DİYEMEZKEN YENİ DEVLETE karşı AYAKLANMA başlattılar. O yüzden devlet artık eskisi gibi davranmayacak. Üzgünüzzz :)Konuyu güzel ifade etmişiniz. Türkiye'de kürt sorunu yoktur. Bütün kürt,Türk, laz, çerkes... bütün Türk Milleti nin tek sorunu İmralı'daki Yaratığın ortaya .çıkardığı terördür.
Neymiş bana alt kimlik üst kimlik vereceklermiş. Ben kimseden kimlik dilenmedim.
ABDULLAH ÖCALAN bile SİLAH BIRAKALIM demişti ama HDP VE PKK Apodan daha APOCU VE CANİLERDEN DAHA CANİ olacak ki buna hayır dedi. Kimlik sorununa gelince önceleri vardı bu sorun ama şimdi yok. AK PARTİ KÜRTLERE AKILLARINA HAYALLERİNE GELMEYECEK HAKLAR VERDİ. Bu yanlış mı? Hayır, değil. Ama AK PARTİ'NİN İNSAF VE MERHAMETİ kötüye kullanıldı. Burada suçlu AK PARTİ Mİ? PKK taraftarı Kürtler kendilerine İŞKENCE YAPAN ESKİ DEVLETE GIK BİLE DİYEMEZKEN YENİ DEVLETE karşı AYAKLANMA başlattılar. O yüzden devlet artık eskisi gibi davranmayacak. Üzgünüzzz :)
bunları paylaştım ki bazı arkadslar anlasın diye ve hdp yi pkk yı sırf tayyip erdogana düşmanlıkları yüzünden savunmasınlar diye arkadaşlar millet gözünü açaladı çok oldu ve bu millet artık ne doğru ne yanlış biliyor ki benim için muhim olan partiler degil liderlerdir bu adam doğru adam her insan gibi elbet hatalar yaptı kaldı ki hata yapmayan insan mı var ülkenin nasıl bi kaosa sürüklenmek istediği ortadır neredeyse sırf
evet durmak yok erkenseçim olmasa RTE oldugu müddetçe ki olmas da fanidir sonuçta davamdan vazgeçmeyeceğim ülkeni ab abd nin pkk nın israilin ve topyekün cünmle it soylarına bırakmayacagım esma gibi vurulacagımı bilsem ülkemden vazgeçmeyen ecdadım için Türk adı için din için Allah için vatan millet için vazgeçmeyecem ama siz neyi savunup vazgeçmiyorsunuz onu bilememTayyip erken secim mitinglerine baslamadan umutlu sabahin ilk isiklariyla secim calismalari icin kk sahasina inmis.Zorlu bir gorev tabikii.
Davanda basarilar
Durmak yok yardirr umutlu
evet durmak yok erkenseçim olmasa RTE oldugu müddetçe ki olmas da fanidir sonuçta davamdan vazgeçmeyeceğim ülkeni ab abd nin pkk nın israilin ve topyekün cünmle it soylarına bırakmayacagım esma gibi vurulacagımı bilsem ülkemden vazgeçmeyen ecdadım için Türk adı için din için Allah için vatan millet için vazgeçmeyecem ama siz neyi savunup vazgeçmiyorsunuz onu bilemem