Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

nasıl akpliyim bu sorun olmaz mı

Kattiyen olmaz canim, yeterki dogrulari beraber görelim. Sana bir hatirlatma yapayimmi ? Basörtüyü en cok kimler savindu biliyormusun Türkiye`de ? O sevmedigin hdp`liler, atesitler ve solcular. Neden biliyormusun, cünkü bunlar hep özgürlükten yana olan insanlar, yani herkes oldugu gibi yasayabilsin, basörtüsüylede üniversiteye girebilsin, kürtcesinide konussun, yasalar olmasin, din, dil, irk ayirimi olmasin diyen insanlar.
Ahmet Kaya mesela, cok büyük destek vermisti zamaninda basörtülü kizlarimiz dislanmasin diye., yani demek istedigim senin ön yargiyla baktigin insanlar aslinda seninle elele yürümek isteyenlerdi ama keske sende onlari onlarin seni sevdigi gibi saygi ile sevgi ile desteklesen.

Kattiyen olmaz canim, yeterki dogrulari beraber görelim. Sana bir hatirlatma yapayimmi ? Basörtüyü en cok kimler savindu biliyormusun Türkiye`de ? O sevmedigin hdp`liler, atesitler ve solcular. Neden biliyormusun, cünkü bunlar hep özgürlükten yana olan insanlar, yani herkes oldugu gibi yasayabilsin, basörtüsüylede üniversiteye girebilsin, kürtcesinide konussun, yasalar olmasin, din, dil, irk ayirimi olmasin diyen insanlar.
Ahmet Kaya mesela, cok büyük destek vermisti zamaninda basörtülü kizlarimiz dislanmasin diye., yani demek istedigim senin ön yargiyla baktigin insanlar aslinda seninle elele yürümek isteyenlerdi ama keske sende onlari onlarin seni sevdigi gibi saygi ile sevgi ile desteklesen.

Ahmet Kaya bambaşkaydi. Özgürlüğü sadece kendisi ve benzerleri için isteyenlerden değildi. Ama seküler kesim onu da linç etti....

memleketinden uzak can vermesine neden oldular.

Sen hiç 1993 deki terör olaylarını yaşadı mı? Gördün mü? Yazdıklarını hepsi hayal ürünü. Ne gibi haklar vermiş açıklarmısın? Her Türkiye Cumhriyeti vatandaşı aynı haklara sahiptir. ne hak vermiş açıklarmısın?

O dönemi çok iyi bilirim. Benim eleştirdiğim konu odur zaten. O dönemi bilmeyenler, bugün KÜRTLER'e hiç hak verilmedi diyor. Görünen o ki sen de onlar arasındasın. Çünkü o dönemi bilseydin, o dönemde Kürtlerin birçok zorluğa ve işkenceye maruz kaldığını bilirdin.

Hayalperest arkadaşım, sen hep kendinde olan şeyleri bana aksettirmeye çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla.

Kürtlerin AK PARTİ İKTİDARINDA NE HAKLAR ALDIKLARINI HİÇ DUYMADIN MI? Hiç haber dinlemez misin? Gazete okumaz mısın?

***Kürtçe yayın mı desem?

***Üniversitelere Kürdoloji bölümleri getirilmesi mi desem?

***Kendi partilerini kapatılma korkusu yaşamadan kurabilmeleri mi desem?

***Şarkısını, türküsünü özgürce söylebilme mi desem? (1990'larda Ahmet Kaya'nın başına gelenlerden söz etmeme bilmem gerek var mı?)

***Kürtlerin kimliklerinin daha iyi bir biçimde tanınması (Hatırlarsanız Kürt yoktur Dağlarda gezerken kart-kurt sesi çıkaran Türklerin bir koluymuş falan derlerdi eskiden :))

***Kültürlerini çok özgür bir biçimde yaşabilme hakları mı desem? (Eskiden Kürtçe konuşmak bile yasaktı)

Vs. vs. AMA EĞER KÜRTLERİN BİRÇOĞU TÜM BUNLARI GÖRMEZDEN GELİP AK PARTİ'YE DAHA FAZLA DÜŞMAN OLDULARSA, BU ONLARIN HAİN OLDUĞUNU GÖSTERİR, AK PARTİNİN YANLIŞ BİR ŞEY YAPTIĞINI GÖSTERMEZ.
İmralı daki yaratık silah bırakın demişmiş de Demokratik terör partisi bırakmamış. Bu yazdıklarının hepsi İmralı'daki yaratığı şirin göstermekten başka birşey değildir. Aynısını televizyon dizilerinde de görüyoruz. Şu çakallar vadisi mi neydi.
Öcalan’ın bu konuda açıkça sözleri var. Duymadıysan ben ne yapabilirim. Öcalan bile dediğime göre HDP, Öcalandan bile daha cani dediğime göre ÖCALAN DA CANİ olmuş oluyor doğal olarak.Ve gerçekte de HDP, ÖCALAN'DAN DAHA CANİDİR. Bunu her türlü ispatlarım. Yazdıklarımı anlayamamışsın. Çakallar vadisi dizisine gelince. Senaristi ben değilim ve hiç sevmediğim ve izlemediğim bir dizi ama görünen o ki sen seviyorsun. Gene kendi yaptıklarını bana aksettiriyorsun.
Sen hiç hayatında Güneydoğu Anadolu'ya gittin mi? Anlattıkların körün fil tarifine benziyor Şu an işkence yapılmıyor mu? Tayyip kötü diyen Ergenekoncu Malazgirtçi Dumlupınarcı diye hapse atılmadı mı? Avukatlarına bile psikolojik işkenceler yapılmadı mı?
Evet Güneydoğu Anadoluya gittim. Ve şu anda da Güneydoğu illerinden birinde görev yapıyorum zaten. Ordan çıkabilmem için daha 2 senem var. Ordaki atmosferi zorlukları bilerek konuşuyorum.

Son düzenleme:
ben akp yi başörtüsü içimn sevmiyorum ki bi yanlış anlaşılma olmuş galiba

Yok, ben sadece onlarin ne kadar acik fikirli insanlar oldugunu anlatim. Yani sunu anlatmaya calisiyorum, mesela ben alevi degilim ama onlari destekliyorum veya ben bir escinsel degilim ama onlari destekliyorum.
Analatabildimmi ? Konu, sadece senin dogrultunda olani degil, özgürlük istiyorsan her konuda isteyeceksin, hem basörtüne isteyeceksin ama ayni zamanda, alevininde bir ibadet evi olmasini isteyeceksin.
Sana cok güzel bir hafta diliyorum canim....

Yok, ben sadece onlarin ne kadar acik fikirli insanlar oldugunu anlatim. Yani sunu anlatmaya calisiyorum, mesela ben alevi degilim ama onlari destekliyorum veya ben bir escinsel degilim ama onlari destekliyorum.
Analatabildimmi ? Konu, sadece senin dogrultunda olani degil, özgürlük istiyorsan her konuda isteyeceksin, hem basörtüne isteyeceksin ama ayni zamanda, alevininde bir ibadet evi olmasini isteyeceksin.
yada gelip mini etek giyeninde hakkını savunacaksın. şort giyeninde.

Ben alevilere karşı değilim eşcinsel lere gelince onlar ve onlari hoş gorenler hosgorulmemistir Allah katinda sagol bu arada seninda haftan keyifli ve güzel geçsin alevi sunni sii farketmez hepsi ayni benim gozumde yeterki Allah deyip buna siginip zulmetmesinler zarar vermesinler ben hanefi mezhebindenim ve hic bi cemaatte bulunmadim oyle 4 r4 bi insan ve tam manasıyla müslüman değilim Allah a peygambere inaniyorum bu kadar birinin acik yada kapali olmasindan cok saygi ve sevgisine onem veririm

Ben alevilere karşı değilim eşcinsel lere gelince onlar ve onlari hoş gorenler hosgorulmemistir Allah katinda sagol bu arada seninda haftan keyifli ve güzel geçsin alevi sunni sii farketmez hepsi ayni benim gozumde yeterki Allah deyip buna siginip zulmetmesinler zarar vermesinler ben hanefi mezhebindenim ve hic bi cemaatte bulunmadim oyle 4 r4 bi insan ve tam manasıyla müslüman değilim Allah a peygambere inaniyorum bu kadar birinin acik yada kapali olmasindan cok saygi ve sevgisine onem veririm
peki deiste nasıl bakıyorsun. mesela bana. benim hakkımı savunurmusun

Sen yine iyisin Okypete, bende ateistim.
Simdi ateistim diye kötü bir insanmiyim insanlarin gözünde acaba ?

oky deist tam olarak ney? yani inkar etmiyor ama inanmıyor da öyle bişeymi? bana biraz açıklarmısın.
yaratıcının varlığına inanırım. Allaha yani. ama diğer konuda inancım yok. ama neyse dine gelmesin konu. herkesin inancı kendine. ama önemli olan inananın hakkını savunurken inançsızında savunmak. yoksa karşından saygı ve savunma beklerken b en ona yapman olursa,anlamı yok. bak eşcinseli savunmam demiş arkadaş.. işte orada saygıyı hep ben isterim dersen olmaz işte.

X