bi kominist ve moskava uşagından da bu beklenirdi zaten
Dünyadaki gelişmiş devletleri geç, en gelişmiş ve en büyük süper gücü bana örnek ver. Terör sözkonusu olduğu zaman SIFIR ÖLÜM diye bir şey duydun mu hiç? POLİSİ VE ASKERİ KORUYUP KOLLAMAK çok kolay bir şey mi sanıyorsun? Bu işler öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil.
evet durmak yok erkenseçim olmasa RTE oldugu müddetçe ki olmas da fanidir sonuçta davamdan vazgeçmeyeceğim ülkeni ab abd nin pkk nın israilin ve topyekün cünmle it soylarına bırakmayacagım esma gibi vurulacagımı bilsem ülkemden vazgeçmeyen ecdadım için Türk adı için din için Allah için vatan millet için vazgeçmeyecem ama siz neyi savunup vazgeçmiyorsunuz onu bilemem
açıklamak istemiyomKomünizm nedir? Neden bir hakaret sözüymüş gibi söylediğini merak ettim. Komünizm kötü bir sey mi ki bu kadar korkunc geliyor sana?
Neden komünizm istemediğini bana bir açıklayabilir misin?
ulen bende o kadar mektup yazıyorum dönen yok. Milletin ki haber oluyor ..
taam iletrimÖnce ab abd pkk israille ittifak yapan tayyip amcana söyle bunları.
açıklamak istemiyom
yoo ondan degil canım öyle istiyorHiç şaşırmadım.
Böyle neyin ne oldugunu bilmeden atıp tutmak daha kolay çünkü.
yoo ondan degil canım öyle istiyor
açıklamak istemiyom
Cvp şimdi anlaşıldı senin doguda görev yaptığını mi kanıtlıyor bu ? Ben Diyarbakır dayken öğrencinin biri yaşı nerdeyse benim kadar biz Türk öğretmen istemiyoruz defolup gitsin ler diye Müdüre veryansın ediyordu benim anlamadigim i sanarak mudur de zevkten 4 kose olarak çocuğu susturmaya çalışıyordu ...O kadar sevdiğim insanlar varki kürt ler arasin da vatanın seven kendini ayrı görmeyen birlik beraberlik duygusu da olan .ama bunlara ne yapsan yaranamazsın da amacı belli BOLMEKÇok komiksin:) ben öğretmenim ve yıllardır Doğuda görev yapıyorum canım burda öğrenciler senin sandığın gibi "ben üzerinde tc bayrağı olan kaleme deftere dokunmam "demiyor . Aksine küçük şeylerle çok mutlu oluyorlar ve Yırtık olmayan bi ayakkabı giydiklerinde yüzlerindeki gülümseme herseye değer.doğuda hiç çalışmadığın belli:)Bunun nedeni Doğu'ya hiç bir yatırım yapılmaması olabilir mi çok zeki arkadaşım:)bu arada Kürdüm canım bununlada gurur duyuyorum...
aha işte yine alay egitim seviyene laf sokma ben inandıgım seyi savunuyorumben de sana iki saat bir şey açıkladım yukarda partilerden bağımsız. Ama sen partiden bağımsız konuşamıyomuşsun akpyi savunma otomatiği. Pis komünistler haha :)
Burda yazmadan iki kitap oku. Emre kongar falan.
aha işte yine alay egitim seviyene laf sokma ben inandıgım seyi savunuyorum
ben kimseyi ilahlaştırmıyorum umarım ben haklı çıkarım Allah utandırmasınİnandığın şey bir siyasi görüş olabilir. O zaman bir şey demem. Ama lütfen kişilere odaklanma. İnsanlar hata yapar. Kimseyi ilahlaştırmaya lüzum yok. Atatürkü de başkasını da. İdeolojilerimizin peşinden gidebiliriz. Kişilerin peşinden gitmek saçma geliyor. Benimki alay değil. Senin hakaretine karşılıktı. Eğitim seviyeni bilmiyorum. Doktora da yapmış olsan kitap okumak başkadır. İlkokul okumamış adam hepimizden kültürlü olabilir, hepimizden daha geniş pencereden bakabilir. Ben mesela pkknın nereye varacağını kestiremiyorum. Akpnin pkk planlarını kestiremiyorum. Çok pis işler çeviryorlar diye korkuyorum. İnşallah sen haklı çıkarsın.
ben kimseyi ilahlaştırmıyorum umarım ben haklı çıkarım Allah utandırmasın
Canim kardesim paylasimlarindan anladigim kadariyla temiz kalpli bir insansin. İnancli da bir kardesimizsin. Ben de inancliyim cok sukur. Dini vecibelerimi de yerine getirmeye calisirim gelgelelim akp li degilim asla da olmadim. Neden biliyor musun? Ne akpnin ne de basindakinin hicbir zaman islama hizmet ettigine inanmadim. Turban serbestisi olmasi gereken birseydi ancak kacirdiginiz bir nokta var bu agiza calinan bir parmak baldan baska bir sey degildi. Şimdi oturmus pkk yi konusuyoruz. Canim kardesim mumkunse bir arastir bakalim pkklilari kim sokmus meclise? Kim adam yerine koymus? Kim cesaretlendirmis? Cozum surecinde canla basla savundunuz malum kisiyi e peki geldigimiz su nokta kimin sayesinde oldu? Bir hadis var "Kişinin namazı ibadeti sakın sizi aldatmasın. siz onun dirhem ve dinarla olan münasebetine bakın" diye, bilirsin. Olaylara ve savunduklarina bir de peygamberimizin öğüdü penceresinden bak. Sunu da belirtmek isterim olay sadece para pul iktidar hirsindan ibaret degil. Asil hedefleri baska. Lutfen kurdistan olarak kurulmak istenen bolge kimlerin kutsal topragiymis bir arastir.
Ama bu böyle olmaz, yazilan ve söylenen herseyin arkasinda olman lazim. Komünizmi anlamak ve bilmek lazim, eger cümle icinde kullanilmis ise. Bence bilmedigin konularada girmezsen iyi yaparsin.açıklamak istemiyom
ben rte nı türban yasagını kaldırdı diye sevmiyorum ki tamam arastırırımCanim kardesim paylasimlarindan anladigim kadariyla temiz kalpli bir insansin. İnancli da bir kardesimizsin. Ben de inancliyim cok sukur. Dini vecibelerimi de yerine getirmeye calisirim gelgelelim akp li degilim asla da olmadim. Neden biliyor musun? Ne akpnin ne de basindakinin hicbir zaman islama hizmet ettigine inanmadim. Turban serbestisi olmasi gereken birseydi ancak kacirdiginiz bir nokta var bu agiza calinan bir parmak baldan baska bir sey degildi. Şimdi oturmus pkk yi konusuyoruz. Canim kardesim mumkunse bir arastir bakalim pkklilari kim sokmus meclise? Kim adam yerine koymus? Kim cesaretlendirmis? Cozum surecinde canla basla savundunuz malum kisiyi e peki geldigimiz su nokta kimin sayesinde oldu? Bir hadis var "Kişinin namazı ibadeti sakın sizi aldatmasın. siz onun dirhem ve dinarla olan münasebetine bakın" diye, bilirsin. Olaylara ve savunduklarina bir de peygamberimizin öğüdü penceresinden bak. Sunu da belirtmek isterim olay sadece para pul iktidar hirsindan ibaret degil. Asil hedefleri baska. Lutfen kurdistan olarak kurulmak istenen bolge kimlerin kutsal topragiymis bir arastir.