Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

Sıfır ölüm duymadım ama 30 sene sürekli ölüm de görmedim yıl olmuş 2015 hala pkk. Çok tuhaf gelmiyor mu? Hani bu bir anda patlamış da çözmeye çalışılan bir iki yıl içinde çözülecek durum değil. 30 yıldır sürekli ölüm, sürekli ağlayan anneler. Koruyamıyorsa artık göndermesin polisini. Bilerek ölüme yollamak ve sonunda hiçbir şey kazanılmaması çok tuhaf. Zaten oralar pkknın olmuş. İstedikleri gibi at koşturuyolar. Bıraksın çeksin askerini. Ben bunu akp için demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben bunu gelmiş geçmiş tüm hükümetler için konuşuyorum. Belli bir hedef göstermeden. Bu sorunu başımıza çıkaranlardan bugüne kadar.

Kolay değil tabi. Ama pkknın tüm türkiyeye yuvalanmasına izin vermek evler kalaşnikoflarla doldurtmak kolaydı. Saldılar bıraktılar.

Şu an türkiyenin doğudan çekilme gibi bi planı yoksa orda sokağa çıkma yasağı ilan etmeli acilen. 80lerde yaptığı gibi de evleri tek tek temizleyecek. Kalaşnikofları toplayacak. Pkklıları hapse. Hiçbirimizin can güvenliği yok.

Ama yapılmıyor. Işid bilmem ne oyalanıyoruz. Ben zaten 80den beri bir şekilde uyutulduğumuzu düşünüyorum pkknın bu kadar büyümesine izin verilmesinin başka açıklaması yok. oyunun sonunu tahmin etmek çok da güç olmasa gerek..

Önce ab abd pkk israille ittifak yapan tayyip amcana söyle bunları.

Komünizm nedir? Neden bir hakaret sözüymüş gibi söylediğini merak ettim. Komünizm kötü bir sey mi ki bu kadar korkunc geliyor sana?
Neden komünizm istemediğini bana bir açıklayabilir misin?
açıklamak istemiyom

ulen bende o kadar mektup yazıyorum dönen yok. Milletin ki haber oluyor ..

Sen pkkyi yeterince ovup akp yi yerin dibine sokup hain ilan etsen bak nasıl yayınlanıyor mektubun.Anlamıyorum ülkeme terörist dolmus öyle güzel çeviriyor lar ki olayları bizi geri zekalı zannediyorlar.Allah yardımcımız olsun o kadar içten içe düşmanla savaşmak zor

açıklamak istemiyom

ben de sana iki saat bir şey açıkladım yukarda partilerden bağımsız. Ama sen partiden bağımsız konuşamıyomuşsun akpyi savunma otomatiği. Pis komünistler haha :)

Burda yazmadan iki kitap oku. Emre kongar falan.

Cvp şimdi anlaşıldı senin doguda görev yaptığını mi kanıtlıyor bu ? Ben Diyarbakır dayken öğrencinin biri yaşı nerdeyse benim kadar biz Türk öğretmen istemiyoruz defolup gitsin ler diye Müdüre veryansın ediyordu benim anlamadigim i sanarak mudur de zevkten 4 kose olarak çocuğu susturmaya çalışıyordu ...O kadar sevdiğim insanlar varki kürt ler arasin da vatanın seven kendini ayrı görmeyen birlik beraberlik duygusu da olan .ama bunlara ne yapsan yaranamazsın da amacı belli BOLMEK

aha işte yine alay egitim seviyene laf sokma ben inandıgım seyi savunuyorum

aha işte yine alay egitim seviyene laf sokma ben inandıgım seyi savunuyorum

İnandığın şey bir siyasi görüş olabilir. O zaman bir şey demem. Ama lütfen kişilere odaklanma. İnsanlar hata yapar. Kimseyi ilahlaştırmaya lüzum yok. Atatürkü de başkasını da. İdeolojilerimizin peşinden gidebiliriz. Kişilerin peşinden gitmek saçma geliyor. Benimki alay değil. Senin hakaretine karşılıktı. Eğitim seviyeni bilmiyorum. Doktora da yapmış olsan kitap okumak başkadır. İlkokul okumamış adam hepimizden kültürlü olabilir, hepimizden daha geniş pencereden bakabilir. Ben mesela pkknın nereye varacağını kestiremiyorum. Akpnin pkk planlarını kestiremiyorum. Çok pis işler çeviryorlar diye korkuyorum. İnşallah sen haklı çıkarsın.

ben kimseyi ilahlaştırmıyorum umarım ben haklı çıkarım Allah utandırmasın

ben kimseyi ilahlaştırmıyorum umarım ben haklı çıkarım Allah utandırmasın

Canim kardesim paylasimlarindan anladigim kadariyla temiz kalpli bir insansin. İnancli da bir kardesimizsin. Ben de inancliyim cok sukur. Dini vecibelerimi de yerine getirmeye calisirim gelgelelim akp li degilim asla da olmadim. Neden biliyor musun? Ne akpnin ne de basindakinin hicbir zaman islama hizmet ettigine inanmadim. Turban serbestisi olmasi gereken birseydi ancak kacirdiginiz bir nokta var bu agiza calinan bir parmak baldan baska bir sey degildi. Şimdi oturmus pkk yi konusuyoruz. Canim kardesim mumkunse bir arastir bakalim pkklilari kim sokmus meclise? Kim adam yerine koymus? Kim cesaretlendirmis? Cozum surecinde canla basla savundunuz malum kisiyi e peki geldigimiz su nokta kimin sayesinde oldu? Bir hadis var "Kişinin namazı ibadeti sakın sizi aldatmasın. siz onun dirhem ve dinarla olan münasebetine bakın" diye, bilirsin. Olaylara ve savunduklarina bir de peygamberimizin öğüdü penceresinden bak. Sunu da belirtmek isterim olay sadece para pul iktidar hirsindan ibaret degil. Asil hedefleri baska. Lutfen kurdistan olarak kurulmak istenen bolge kimlerin kutsal topragiymis bir arastir.

açıklamak istemiyom
Ama bu böyle olmaz, yazilan ve söylenen herseyin arkasinda olman lazim. Komünizmi anlamak ve bilmek lazim, eger cümle icinde kullanilmis ise. Bence bilmedigin konularada girmezsen iyi yaparsin.
Ben sana Komünizmi anlatmak istiyorum, öteki seferde dersimiz Ateistlik olsun ne dersin ? Sonrada escinselligi seninle konusmak isterim, sonrada feminizmligi....sonra Aleviligi....cok korktunmu bu kelimlerin hepsini bir yorumda duyunca ???
Cok kötü seyler bunlar degilmi ?
Bunlar sizin gibi düsünen insanlarin dünyasinda yok ama benim var, simdi mecburmuyum, senin yada RTE`nin dünyasinda yasamaya ???
Yukarida yazdigim hersey benim icin cok normal, senin dünyandaki gibi tek tip insanlar yok bu dünyada, bir bunu anlayabilsen sana öteki konularida anlatmak isterim ama, ilk önce temel bilgi, insanlarin tek tip olmadigi, icinde, komünistide var, aleviside, kürdüde var, yahudiside, herkes müslüman ve suni olmak mecburiyetinde degil !
Yüce Rabbim öyle yaratmis, ne yapalim. Yani keske hepimiz suni ve müslüman olsaydik ama degil, yüce Rabbim escinselide yaratmis, kadin erkegide yaratmis, yahudisini, kürdünü, alevisini, escinselide yaratmis.
Simdi tek tip senin kafandaki tip insanlar olmayanlarin hepsini öldürelimmi ??? Ne dersin ???

ben rte nı türban yasagını kaldırdı diye sevmiyorum ki tamam arastırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…