Cumartesi fobisi:(

20200627_212221.webp

20200627_212221.webp
Allahtan bu var yanimda:)

Hem sarilip yatiliyor da:) bir cikip gezemiyoz iste
Neyse tatile cıktıgında elf gozlerını ac etrafı kes.
Bekar grup halinde oturan beylerin yanına kurul sınsı sınsı.
Hıc onların oldugu tarafa bakma ama.

Onlar senı zaten ucuncu saniyede fark edecektir 😂

Bende pazar günü fobisi var..Küçükken mahalledeki arkadaşlarımı her pazar babaları pikniğe götürürdü.Ben ise evde annemle :) Bir yalnızlık sarardı,üzülürdüm falan.O kadar sıkıcı gelirdi ki..Hala aynı. Pazar günlerinin o sessizliği beni üzüyor.

Bende pazar günü fobisi var..Küçükken mahalledeki arkadaşlarımı her pazar babaları pikniğe götürürdü.Ben ise evde annemle :) Bir yalnızlık sarardı,üzülürdüm falan.O kadar sıkıcı gelirdi ki..Hala aynı. Pazar günlerinin o sessizliği beni üzüyor.
Pazar fobisi bende de vardı, bizimkiler dizisini izleyip yıkanıp uyumak sabah okula gidecek olmak fecaattı😂 buyuyunce gectı

Neyse tatile cıktıgında elf gozlerını ac etrafı kes.
Bekar grup halinde oturan beylerin yanına kurul sınsı sınsı.
Hıc onların oldugu tarafa bakma ama.

Onlar senı zaten ucuncu saniyede fark edecektir 😂
Kendime biraz dikkat etmem lazim yeyip yatiyorum bu ara. Dolabimi biraz yenilemeye calisiyorum.

Pazar fobisi bende de vardı, bizimkiler dizisini izleyip yıkanıp uyumak sabah okula gidecek olmak fecaattı😂 buyuyunce gectı
Ben de cumartesi. Cünkü ben kücükken hep cumartesi bir planimiz olurdu ailecek. O yüzden cumartesi normal bir gün degil de hep özel bir seylerin yapilmasi gerek gibi geliyor

Kendime biraz dikkat etmem lazim yeyip yatiyorum bu ara. Dolabimi biraz yenilemeye calisiyorum.
Aman bosver bir dirhem bir ayıp orter de gec
Tabıı ıyı hissetmek ıcın zayıfla ama, begenmezler dıyıp kompleks yapıp hıc kalkısma bu ise.
Sonucta onların da hıcbırı bir khal drogo degıl.
Tatile gıdecegın zaman yaklasınca basla alısverısıne.

Cekımser durma gıttıgın yerde de.
Ben inanıyorum tatilden bir beyle tanıstım dıyıp doneceksın

Ben hep yalnızım evde. Hatta pandemiden dolayı baya izoleyim evden çıkmıyorum :)
Hic de diger insanlari düşünüp üzülmüyorum yalniz da olsam evde olmanin tadini cikarmaya çalışıyorum
Hobilerime, kitaplara sarılıyorum
Mesela birkac gun önce halılarım yıkamadan geldi birini dün serdim diger odayi da temizleyip diğerini de bugün serdim. Evdeyken yapacak bir sürü is bulabiliyorum kendime.
Kendinize odaklanin, kendinizi mutlu etmeye bakin. Disari cikmada bir sakinca yoksa siz de cikin gezin (koronaya dikkat tabii)
(Telefon dondu yaziyi duzenlemek zorunda kaldim )

Esım santıyede calısrken bunu yasıyordum hafta sonlarından nefret ederdım hafta ıcı arkadaslarla takılırdık hafta sonu onlar aılecek takılır ben evde tek otururdum. Bekar arkadas edının takılırsınız hıc degılse beraber sıkılırsınız

Ne tatlısın benneyanginlargordum benneyanginlargordum her şey gönlünce olsun :KK19:

M melankolik_24 yaşın genç anladığım kadarıyla hoş genç olmasada daha ünideymişsin, yurtdışındasın, Özgürsün ve önün açık, şu an senin durumda olmak isteyen milyonlarca kadın var bu ülkede. Tadını çıkar, elbet birileri çıkar karşına
Cok tesekkur ederım, hepimizin gonlunce olsun ınsallah hersey♥️♥️

Bu kadar takma be kuzum

Çık kafeye ya da avm ye

Giyin kuşan süslen püslen

Biri çıkar illa ki karşına

Bende haftasonu aynı hislere kapılıyorum. En azından bu konuda yalnız değilsin :) aslında tek vakit geçirmeyi de seven bir insanım ama korona yüzünden tek kafa dağıtacak bir aktivite de yapamadığım için biri mesaj atsa diye gözüm her daim telefonda. Mutlu sıcacık aile pazar kahvaltılarını öyle özlüyorum ki

Back
X