Cumartesi fobisi:(

evlenince de rutine biniyor birkaç yıl sonra çocuk oluyor o da rutine biniyor hem de yorucu. kalabalıklar içinde de yalnız hissedebilir insan canı gibi sevdikleriyle de .uğraş bulmak gerek. çok güzel fantastik romantik ya da komedi filmler var onları izleyin internetten oyun oynayın chat yapın.bakım yapın banyo falan. temizlik yapın çay kahve için. bulunduğunuz yerde arkadaş edinin. ben evliyim eşimide seviyorum ama ben de çok arkadaşsızım yalnız hissediyorum bazen.

Tek basıma tatile gittim geldim evi bok götürüyor Valizi bile ancak yıkadım iki gündür yatıstayım. İki sezon dizi izledim.
Büyük ihtimalle yarın giyeceklerimi yıkar ütüler Ortalıgı gözle görülür şekilde toplarım.

Şimdi evli olduğumu düşünüyorum da 🤦🏻‍♀️
Eşiniz yapardi belki bi kismini..rahatlik olurdu

Oh ne guzel, tatil ıcın erken oldugunu dusunuyorum ben gecen sene ılkkez bozcaadaya gıtmıstım cok begenmıstım. Bu sene de aklımda orası var ama temmuz sonu gıbı ınsallah. Ne guzel kafamı dinlemiştim, koylarında yuzmustum.
Benım ev stabıl iki aksamda bir eve gelince supururum sac'a karsı antipatim var cunku. Bazen silerim de.
Ucunu kaçırırsam toplayamıyorum cunku.
Pazartesi annem gelecek ınsallah, ozaman da dolaplarımı falan halledeceğiz birlikte.
Ben yokken emınım o halleder bana kalmasın diye ♥

Mındhunter ı ızledım en son bitirdim. Bulursam guzel bisey baslarım bende.
Gunler birbiriyle aynı ama saglıklıyız, bu sans bana gore.
Sana da kolay gelsin 🌻🌞
Suits, house of cards, comunıty
Önerilerim bunlar izlemediysen kesin izle..
Seni az çok tanıyorum tam senlik diziler 😂😂

Calisiyormusunuz nereye hazirlaniyorsunuz? Ben de kahve mi icip biraz esneme hareketleri yapiyorum
Evet çalışıyorum ,2 ay ama pandemi sürecinde evde kaldım o ara Ben de yapıyordum egzersiz şimdi aksadı işe dönünce 😐 sabah bazen yolumu uzatıyorum, ufak yürüyüşler oluyor sadece🙄
Calisiyormusunuz nereye hazirlaniyorsunuz? Ben de kahve mi icip biraz esneme hareketleri yapiyorum

Ac bir film bir kadeh te şarap peynir tabağı meyveler oh miss.
Eski eşim varken yanında yalnizdim. Sürekli tlf da adam. Kafasına göre film açar bir elinde de tlf. Bir aksam sarilayim dedim film izle dedi bana😂Ayy cok zor oyle olmak. Huzurun tadını çıkar tatlım. Bir çok insan eşlerinin yanında yalnız.
Ben de eski esimin yaninda cok daha yalniz hissediyordum. Futbol hastasiydi o da hep mac bakmaya falan giderdi. Kisin cok seviyorum film izlemeyi. Su an bir kac tane komsu asagida bahcede oturuyorlar ama hic birini tanimiyorum yeni tasindim buraya. Yanlarina gideyim dedim cekindim.

Ben de eski esimin yaninda cok daha yalniz hissediyordum. Futbol hastasiydi o da hep mac bakmaya falan giderdi. Kisin cok seviyorum film izlemeyi. Su an bir kac tane komsu asagida bahcede oturuyorlar ama hic birini tanimiyorum yeni tasindim buraya. Yanlarina gideyim dedim cekindim.
Git yanlarına cekınme. Merhaba de. Otur. Sansını dene.

Git yahu iki laf et. Kafan dagilir

Suits ve house of cards ı ızledım♥comınıty e bakacağım, cok sagol 💜🧡
Ayrıca Weeds falan da tam senlik 😂😂 2 çocuğuyla şehirde güzel bir evde yaşayan dul bir hatunun, torbacılığa uzanan hikayesi anlatılıyor acayip keyifli bir kara mizah dizi..

Herkese merhaba,

benim gibi cumartesi evde tek basina olan var mi? Camdan bakiyorum herkes esiyle, sevgilisiyle ya da arkadaslariyla bir yerlere gidiyor. Yabanci ülkede yasiyorum arkadaslarim hep evli haftasonunu aileleriyle geciriyorlar. Bugün herkesin sevdigi insanlarla vakit gecirdigini düsününce yalnizlik daha da batiyor. Siz neler yapiyorsunuz su an?
Sizin için fobi olan şey başkaları için hayal olabilir😆
Elinize bir kitap ve bir fincan kahve alıp uzanın kanepeye oh mis 😍

Ac bir film bir kadeh te şarap peynir tabağı meyveler oh miss.
Eski eşim varken yanında yalnizdim. Sürekli tlf da adam. Kafasına göre film açar bir elinde de tlf. Bir aksam sarilayim dedim film izle dedi bana😂Ayy cok zor oyle olmak. Huzurun tadını çıkar tatlım. Bir çok insan eşlerinin yanında yalnız.
Benim eski eş kişini özetledin ya ,açardı ya bi belgesel,ya film artı kulaklıkla, elinde de telefon bi tas da çekirdek alırdı önüne, O bi koltukta ben bir koltukta benim izlediğim dizilerle de dalga geçerdi, ben giderdim yatardım en sonunda o sabaha kadar koltukta bıraktığım şekilde kalirdi😂

Ayrıca Weeds falan da tam senlik 😂😂 2 çocuğuyla şehirde güzel bir evde yaşayan bir hatunun, torbacılığa uzanan hikayesi anlatılıyor acayip keyifli bir kara mizah dizi..
Comunıty le baslıyorum, baktım yorumlara senınle birlikte baya begenen varmıs. Weeds de sıradaki olsun.. Tam senlik demene kahkaha attım orası da ayrı 😂😂

Benim eski eş kişini özetledin ya ,açardı ya bi belgesel,ya film artı kulaklıkla, elinde de telefon bi tas da çekirdek alırdı önüne, O bi koltukta ben bir koltukta benim izlediğim dizilerle de dalga geçerdi, ben giderdim yatardım en sonunda o sabaha kadar koltukta bıraktığım şekilde kalirdi😂
Köşe yastıgı ile nikah kıysan daha eglencelı hayatın olurmus desene. Yastık bıle ise yarıyor zira 😂

Bütün kızlar toplandııık başlığı olmuş burası. Konudan bağımsız olacak ama kara mizah seviyorsanız “la casa de las flores” i de tavsiye ederim. Başlar da la casa de papelden prim kasıyor herhalde ya da onun parodisi diye düşünmüştüm ama alakası yok. Bazı yerlerde aşırı ötesi kahkaha attım hatta... bölümler de kısa kısa, güzel sarıyor...

Comunıty le baslıyorum, baktım yorumlara senınle birlikte baya begenen varmıs. Weeds de sıradaki olsun.. Tam senlik demene kahkaha attım orası da ayrı 😂😂
Comunıty baya iyi ya ilk 3-4 sezon su gibi akar gider. Öyle kaliteli bölümleri var ki paintball bölümleri falan izledikçe anlarsın 😂😂 İspanyolca öğretmeni chang, okulun dekanı, abed, troy ve Pierce karakterleri benim son yıllarda izlediğim dizilerde en eğlendiğim karakterlerdi 😂😂😂 gülmekten karnıma ağrı giriyordu bunlara... Suıts ve house of cards Önerilerim nasıldı ama 12'den vurmadım mı tarzını 😂😂😂

Comunıty baya iyi ya ilk 3-4 sezon su gibi akar gider. Öyle kaliteli bölümleri var ki paintball bölümleri falan izledikçe anlarsın 😂😂 İspanyolca öğretmeni chang, okulun dekanı, abed, troy ve Pierce karakterleri benim son yıllarda izlediğim dizilerde en eğlendiğim karakterlerdi 😂😂😂 gülmekten karnıma ağrı giriyordu bunlara... Suıts ve house of cards Önerilerim nasıldı ama 12'den vurmadım mı tarzını 😂😂😂
Vurdun😂
Merak ettiriyorsun suan gıdıp diziye baslıcam buraya bakamıcam agahabababab

Back
X