- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi melankolik_24
Nasibimde varsa yan şezlonga bekar bir bey gelirYa iyide herkes ya evli ya sevgilisi var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasibimde varsa yan şezlonga bekar bir bey gelirYa iyide herkes ya evli ya sevgilisi var![]()
Al iste bekar bir beyden daha tatlı
Hem sarilip yatiliyor da:) bir cikip gezemiyoz isteAl iste bekar bir beyden daha tatlı![]()
Neyse tatile cıktıgında elf gozlerını ac etrafı kes.Hem sarilip yatiliyor da:) bir cikip gezemiyoz iste
Pazar fobisi bende de vardı, bizimkiler dizisini izleyip yıkanıp uyumak sabah okula gidecek olmak fecaattıBende pazar günü fobisi var..Küçükken mahalledeki arkadaşlarımı her pazar babaları pikniğe götürürdü.Ben ise evde annemle :) Bir yalnızlık sarardı,üzülürdüm falan.O kadar sıkıcı gelirdi ki..Hala aynı. Pazar günlerinin o sessizliği beni üzüyor.
Kendime biraz dikkat etmem lazim yeyip yatiyorum bu ara. Dolabimi biraz yenilemeye calisiyorum.Neyse tatile cıktıgında elf gozlerını ac etrafı kes.
Bekar grup halinde oturan beylerin yanına kurul sınsı sınsı.
Hıc onların oldugu tarafa bakma ama.
Onlar senı zaten ucuncu saniyede fark edecektir![]()
Ben de cumartesi. Cünkü ben kücükken hep cumartesi bir planimiz olurdu ailecek. O yüzden cumartesi normal bir gün degil de hep özel bir seylerin yapilmasi gerek gibi geliyorPazar fobisi bende de vardı, bizimkiler dizisini izleyip yıkanıp uyumak sabah okula gidecek olmak fecaattıbuyuyunce gectı
Aman bosver bir dirhem bir ayıp orter de gecKendime biraz dikkat etmem lazim yeyip yatiyorum bu ara. Dolabimi biraz yenilemeye calisiyorum.
Cok tesekkur ederım, hepimizin gonlunce olsun ınsallah herseyNe tatlısınbenneyanginlargordum her şey gönlünce olsun
M melankolik_24 yaşın genç anladığım kadarıyla hoş genç olmasada daha ünideymişsin, yurtdışındasın, Özgürsün ve önün açık, şu an senin durumda olmak isteyen milyonlarca kadın var bu ülkede. Tadını çıkar, elbet birileri çıkar karşına
pandemi nedeniyle demiştim o zaman benim yaptığım hatayı yapma ailelerden ziyade artı 18 bi otel seç böylelikle o beylerden daha cok karsılasabilirsinKalabalık iyidir,yalnızlıktan sikayet etmiyor muyuz zaten.
Belkı bir beyle tanısırım![]()