Cumartesi çalışanlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tabiki herkes için böyle değildir ama ben şu an çalıştığım yer için aynen böyle düşünüyorum
ömrümden ömür gitti
çalışma isteğim kalmadı

kriz gunleri elbet bitecek o zaman yeni bi is bakarsın kardesim

bende cumartesi çalışanlardanım ve çok sıkılıyorum boşuna geliyoruz öğleye kdar yarım gün ama 2den önce çıkamam genelde bende sıkılıyorum işyerinde konuşacağım kimse yok çevremde de öle bayan arkadaş edineceğim yok hee bide maaş var tabi oda karşılamıyor ama napalım mecbur kriz zamanı çıkamam ama bence patronların biras daha düşünceli olması laazım

OFF kızlar canım sıkılıyor cok
hafta ici full isteyim zaten, sabahin korunde cikiyorum, kargalar b..yemeden, yollarda kimsecikler olmuyo
aksam geldigimde de hava kararmis oluyo yani kimsenin yuzunu de gordugum yok zaten cok yorulmus olarak geliyorum, tek istedigim eve gidip biraz uzanmak oluyo
tek basina yogun tempo
bugun de burdayim
konusacak kimse de yok, bitek ben varim, bi kismi yarin gelecek arkadaslarin ise
yani hayatim bu, bu hayat boyle gecer mi soyleyin ya
calis calis baska da hicbisey yok
ne aile kurabildik ne bisey

kızlar en azından yalnız değiliz
birbirimizi düşünerek teselli olalım :1hug:

ben hayatımda hiç bir zamn cumtsi günü tatili bilmedim.sanırım bir okul zamnında yaşıyordum bu günü.
sabah 9:00 ,akşam 19:00 çalışma saatim.
bakırköyde oturuyorum,şirinevlerde çalışıyorum.
sabah sekiz buçuk gibi çıkıyorum arabayla gidersem on dakikada oradayım.erkenden günlük işleri bitiriyorum patron gelmeden.
senede bir zammım var .ocakta zamn zamnımdı.yedi kişiyiz şirkette diğerlerinin mayıstaydı zammı.yani sadece bana yapacak.ama durumda kötü biliyorum.yapamam dedi mayısa kadar.düzelirse martta falan yaparım dedi.bende dedim bir benimkimi dokunuyor ama biliyorum ki şu anda 100 tlye bile ihtiyacı var.
çok sinirlendim iki gün surat yaptım ama sonra utandım.bi sonucada varamayacağım.dedim lahana iyi düşün dediği zamn gelince yani o zamana kadar sabredeceğim.
dedim mayısta yapınca diğer yapmadığınız ayların parasınıda alırım.
tamam dedi ama sanmam vereceğini.yinede bakalım hayırlısı olsun....

canlarım ben yarım gün çalışıyorum hatta şimdiye çıkmış olmalıydım bile ama takıldım forma çıkamıyorum şşşşşttttt sanki sizler çalışıyosunuz hadi ben hepimiz kulüpteyiz işte aman patronlar duymasınhi hii hiiiiiiiiisırnaşık şey

Ay ben bir de resmi tatillerde de çalışıyorum, ya siz ?
23 Nisan,19 Mayıs,30 Ağustos,29 Ekim vs..
Arefe günleri de çalışmazsak yıllık izinlerimizden gidiyor.............

Bende cumartesi hep çalışıyorum...hergün aynı sabah 8 'den 6 ya kadar işteyim. Allahtan evim yakın işten çıkıyorum hooop evdeyim..sositososito İşimden çok memnunum ama cumartesi günleri haftanın bütün yorgunluğu üzerimde oluyor. Kafam basmıyor bazen aval aval bakıyorum insanlara..... pazar günü ne yapıcamı şaşırıyorum.. yetiştiremiyorum hiçbişeyi...keşke cumarteside tatil olsa daha rahat olacak hayatım.. Neyse bunada şükür....:1closedeyes:

bende cumartesi çalışmaktan nefret edenlerdenim bekarım işimde çok rahat param az sigortam yok sabah 8.30 akşam 18.00 olmasına rağmen cumartesi çalışmayı sevmiyorum tembel birisiyim ben ama patronumdan allah razı olsun bazen kızsamda çok iyi biri. allahtan hepinize sabır diliyorum özellikle evli bayanlara çünkü çalışmak güzel olsada başkasının ağzına bakma azar işitmek emir almak zor daha önce bu zorluklardan geçtim için biliyorum

ben de bu cumartesi çalışanlardanım. ama benimki sizler gibi sabit değil. laboratuvar teknikeriyim hastanede ve nöbetim hangi güne gelirse o gün çalışıyorum ama malesef sabaha kadar burdyım.sizler en azından akşam çıkacaksınız.herşeye rağmen işimi seviyorum işyerimdem çok memnunum. allah herkese nasip etsin istediği gibi bir işi.

bende özel hastanede çalışıyorum anlaşmalı kurumlar ama ne yazık bize zam gelmedi ya ayrıca çok yoruluyorum...senağlama

Bende ctesi de dahil 9:00 - 19:00 çalışıyorum :çok üzgünüm:

Ay ben bir de resmi tatillerde de çalışıyorum, ya siz ?
23 Nisan,19 Mayıs,30 Ağustos,29 Ekim vs..
Arefe günleri de çalışmazsak yıllık izinlerimizden gidiyor.............

canım bende senın gibi resmi tatillerde çalışıyorum..kaydirigubbakcemile

bende cumartesileri çalışıyorum
hafta içi sabah 8 akşam 6
cumartesileri sabah 8 akşam patronun insafında 4 te de çıkıyorum 5te de 6da da 7de de
resmi tatiller bende de yok
yıllık izin hiç yok zaten
maaşımda artık bankaya yatacak diye asgari ücret ancak oldu

ha eklemek istediklerim
servisimiz yok
patron öğle yemeğini veriyor ama niye veriyor bi sorun :) burası organize sanayi ve haliyle hiçbirşey yok öğle molası verse en az 1 buçuk saat vermesi lazım, canından can gider ayol :) verilirmi o kadar zaman bir işçiye, para veriyor adam :)

Son düzenleme:

canım sende çok az alıyosun ya hangi ildesin sen ama ne yapalım az da olsa utanma sakın alnnının teriyle alıyon o parayı o patronların utansın insan verirken bi güle güle harca der. çok afedersin ayılar ayıııııı(patronuna kızdım canım kusura bakma)klava:

ne güzel ama çoğunuzun çalışma saatleri belli. bende oda yok sadece sabah gelişlerimiz belli, akşamda şu saatte çıkarız diyemiuoruz ve o yüzden hiç bi program yapamıyorum :1no2:
ve işlerin yoğunluğundan pazar günleri bile gelebiliyorum bazen, deli olcam klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…