çibigim senin durumunda olanlara hak veriyorum
eşi evde olup da çalişan bayanlar için durum cidden zor
ama yerinde olsam şunu yapardım;
50ytl mi 100 ytl mi ne kesiyolarsa artık
maaşımdan bu rakamı düşmelerini ister karşılıgında haftasonunu eşimle gecirirdim
ayrıca bebişim biz calismasak tekin acari kim zengin edicek :lepi::roflol:
ayy gurbiğim onuda kes dersem inan kuş gibi para alırım
zaten bizimkide senede 1 yaptığı zammı yapmadı bu sene kriz bahanesiyle
bak sana bir günümü yazayım
sabah 7de uyanıyoruz eşimle,duşa girip çıkıyorum,sonra eşim dura girince hemen o arada kahvaltı hazırlıyorum,yatağı topluyorum,eşimin takım elbisesini ütülüyorum,saçımı kurutuyorum
eşim çıkınca acele acele kahvaltıya oturuyoruz,kahvaltıdan kalkınca eşim hemen giyinmeye başlıyor bende o arada sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye atıyorum,eşimi
gönderip giyinmeye başlıyorum
sonra işte işe gidiyorum
9da mesai başlıyor
18,30da bitiyor
gün içinde işlerle meşgul olurken birde akşama ne alınacak ekmek varmı su varmı,ne yemek pişirsem diye düşünüyorum
sonra eve giderken eksikleri alıyorum.7de evdeyim hemen üstümü değiştirip yemek yapmaya başlıyorum.eşim 8 gibi geliyor,onun üstünü değiştip yemeğe oturması 8,30-8,45 oluyor
yemek faslı 9,30da bitiyor o içeri geçiyor pc nin başına bende mutfağı toplamaya başlıyorum 10 da işim bitiyor
sonra ertesi gün ne giyeceksem onları hazırlıyorum,ortalık dağınıksa onları topluyorum,wc yi falan bi yıkıyorum ,spor yapayım diyorum ama hal kalmıyorki bende
duş alacaksam duş alıyorum oturuyorum saat olmuş 11,30
sonra oturduğum yerde uyukluyorum
cumaya kadar böyle
cuma akşamı eve gidip bütün bu işlere ek olarak süpürüyorum evi,banyo tuvalet derinden çamaşır sularınla yıkanıyor,sonra çamaşırları atıyorum,buzdolabını falan temizliyorum toz alıyorum
c.tesi yine işteyim,akşam gelince bişey yapamıyorum daha doğrusu yapmıyorum
pazar sabah 10 gibi kalkıyorum kahvaltı keyfi yapıyoruz falan saat oluyor 13,00
sonra yine ortalığı topla falan günlük işler
sonrada cuma akşamı yıkadığım kurumuş olan çamaşırları,çarşaf vs ne varsa hepsini başlıyorum ütülemeye.onları bitiriyorum,yemek yapıyorum duş alıyorum işte oldu akşaaamm
gene yatt sabah kalk işe gel senağlama