• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi çalışanlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben PAZAR günü de çalışıyorummm dersanede, keşke pazarım bana kalsa :S haftanın 7 günü koşturuyorum :(

otomotiv metal sektöründe çalşıyorum canım idari ve muhasebe işleri bursalısın herhalde bilirsin çalı yolundayerimseniben sen ne iş yapıyorsun :uhm:

ewet canım biliyorum mesai saatlerimiz aynıda meslektaşmıyız diye düşündüm ben eczane teknisyeniyim

bende yoğun iş temposu olan bi yerde çalışıyorum
bekarken saat falan bellid eğildi akşam 10 lara kadar c.tesi- pazar falan her allahın günü burdaydıkgamyoncuiremsu
evlendikten sonra hafta içi 9-6 c.teside işe gelmemek şartımı kabul etmezlerse işten çıkacağımı söledim ve kabul ettiler.
c.tesi işe gelmeyenler kulübünden oldum :kahve:

slm arkadaşlar herkesin yorumuna ayrı ayrı saygı duyuyorum 1994 ten beri çalışıyorum yapım itibariyle atom karınca gibi birşeyim allahım işsiz güçsüz bırakmasın yeterki iş olsun 24 saat çalışırım vallahi hani mecburi bayram tatili oluyorya kafayı yiyecek gibi oluyorum erken kalkmakta benim için no problem hayat okadar değerliki 5 dakika fazla uykuya ayıracak vaktim yok bende sizler gibi c.tesileri dahil 7-30 /19-00 çalışıyorum yazın çıkışım daha geç olbiliyor allah hepimize sağlık sıhhat versin hepimiz gönlümüze göre yaşayalım

aman kızlarr calısınnn bakın ben yenı mezun oldum iş bulamadım daha

bende çalışıyorum yaaaaaa
bende nefret ediyorum. kuzumla ilgilenmek istiyoum. kendi işim ve bırakıp gidemiyorum...
bi pazar var onada ne yapıp ne etsem diye düşünüyorum en geç 10 da kalıp kahvaltı yapıyorum temizlik yaptığım zaman evden çıkamıyoruz. yine yoğun bir pazartesi ve salı çarşamba.... yine pazar ayyy daraldım.......

evet canlarım bende cumartesi çalışanlar arasındayım, işim yeni ama patronla hiç anlaşamıyoruz, hep stres...Napcam bilmiyorum, zaten akşam 18:30'da çıkıyorrum adam ona bile kızıyor yaa, imza kağıdına 18:00 yazıyoruz ama yarım saat geç çıkıyoruz yinede kızıyo niye erken çıkıyosun diye. Böylelerini ne yapmalı bilmiyorum, utanmasalar gece bile çalıştıracaklar

Şuan evli olup evde oturanlar grubunda olmak isterdim. Çünkü ben çalışmak zorund olmasam sıkılmak için hiç vaktim olmaz kendime muhakkak bir etkinlik bulurum. Paranın gözü körolsun

bende malesef cumartesi çalışıyorum.
doğru düzgün işte olmuyor
yoğun olsak tamam çalışalım diyecem ama cumartesi boş boş gelip gidiyoruz

yanlız olmadığımı hissettim.ben bi bankacıyım..cmartesi tatil yaptığımızı sanmayın.yada akşam 5 de bankanın kapısı kapındı diye bizim çıktığımızı..ben akşam 8 de işten çıkar 9 gibi anca evde olurum.eşim ise en geç 6 da işte..ve asıl şunu bir dinleyin daha 7 aylık evli olmamıza rağmen bana bu hayat nereye kadar böyle devam edecek dedi..öyle karı koca gibi olup başbaşa yemek yemk,sinemaya gitmk,bişeyler paylaşmak bise lüks..ne acı ama her geçen gün kopuyoruz ve malesef ben bu kahrolası işten başka bişeyde yapamam..

bende gunde 10 saat çalışıyom ctesıde 1e kadr hıc sıkayetcı deılım keşke iş olsada çalışsak sımdık işler cok kötu yarın öğlen işbaşı yapıyoruz ahh ahh keske iş olsa pazarada razıyım

ekonomik kriz sebebiyle işten çıkarılan ve 5aydır evde oturan,
yaptığı hiçbir başvurudan bir sonuç alamayan,
evde oturmaktan kafayı yeme raddesine gelen,
bu durumu kendine stres yapıp mide ağrıları çeken,
üstüne üstlük de işten çıktığından beri 5 kilo alan
biri olarak
bırakın cumartesiyi pazar günü bile çalışmaya razıyım:çok üzgünüm:
yeterki evde oturmayayım
bu kriz döneminde hazır işiniz varken öpüp başınıza koyun valla kızlar
aaa kızıcimmm size vallahi:oklava:

bende cumartesi çalışıyorum ve cumartesi günü buraya gelmekten nefret ediyorum senağlama
haftaiçi mesai saatim 08:30 - 18:30 cteside 08:30 - 13:00
zaten o saatten sonrası da bi halta yaramıyor
bu işyerinde 10 aydır çalışıyorum hiç memnun değilim ama malum kriz dönemi başka bir iş bulamıyorum hiç dinlenemiyorum çok yoruldum ne kadar dayanırım daha fazla bilemiyorum

ekonomik kriz sebebiyle işten çıkarılan ve 5aydır evde oturan,
yaptığı hiçbir başvurudan bir sonuç alamayan,
evde oturmaktan kafayı yeme raddesine gelen,
bu durumu kendine stres yapıp mide ağrıları çeken,
üstüne üstlük de işten çıktığından beri 5 kilo alan
biri olarak
bırakın cumartesiyi pazar günü bile çalışmaya razıyım:çok üzgünüm:
yeterki evde oturmayayım
bu kriz döneminde hazır işiniz varken öpüp başınıza koyun valla kızlar
aaa kızıcimmm size vallahi:oklava:

HoplayanFil evet çok haklısın gerçekten doğru söylüyorsun bazen bende düşünüyorum acaba nankörlük mü yapıyorum diye
ama inan insan mutlu olmadığı bir yere her gün gidip gelince bir de bu kadar uzun saatlerini orada geçirince psikolojisi bozuluyor
bazen eşim hiç bir şey senin sağlığından önemli değil bırak gel diyor ama zaman kötü
kriz var insanlar işsiz kalıyor :1no2:
nasıl bırakırım işi de evde otururum onca borcun içinde
mecburen çalışıyorum ama inan her gün bana işkence
ne çalıştığım insanlar nede yaptığım işten memnun değilim
evlendikten sonra bi iki ay iş bulana kadar idareten çalışırım dedim 10 ay oldu şimdi de iş bulamıyorum ama elim mahkum çalışıyorum :çok üzgünüm:
keşke bu kadar zor şartlarda çalışıyor olmasaydım da bende şikayet etmeseydim senağlama

Kızlar bende c.tesi günü çalışıyorum 8:30 18:00 hemde yapacak bir iş olmuyor boş boş oturuyoruz bazen patronlarım c.tesi sabahları işe 10 dk uğrayıp çıkıyor biz bekçi gibi işyerini bekliyoruz.:oklava: Ben en azından bekarım ama birlikte çalıştığım arkadaşım evli onun işi benimkisinden de zor:delphin:

bende c.tesi yarım gün çalışanlardanım.6:30 'da uyanırım her sabah,birde yeni evliyim ,sabahları erkenden uyanmak çok zor geliyor,bazen diyorum ne olurdu istediğim kadar uyusam ohhh sıcacık yataktan çıkmasam ama olmuyor işte.C.tesi 13:30 da mesaim bitiyor ,anneciğime gidiyoruz eşimle,pazar günü de temizlik,yemek ,ütü derken akşam oluyor ,kendime pek fazla vakit ayıramıyorum ,pratik değilim sanırım ancak yetiştiriyorum işlerimi ,biraz eskiyince ,alışırım heralde :bbo:

Günaydın kızlar bir cumartesi günü iş yerinden sizlere merhaba demek istiyorum... Evet bugün cumartesi ve biz çalışıyoruz çok can sıkıcı bir durum. Fakat bide konunun güzel tarafından bakalım. Yarın pazaaar ve öğlene kadar yatıcam, sonra kalkıcam hiç dışarı çıkmıcam akşama kadar evde kendime vakit ayırıcam (umarım günüm dilediğim gibi geçer) yapmak istediklerimi bir güne sığdırmaya çalışıcam. Ne güzel bir avuntu dimi kızlar

Bende Varım Malesefffffff
015x.gif

Evet bende c.tesi çalışanlardanımm...
Bu durumdannn hiçç mi hiiç şikayetim yoktuu takiii evlenene kadar...
Şimdi bütün işler bana baktığı için yoruluyorum tabi...birde c.tesileride işe gelince yarım günde olsa günün gitmiş oluyor..pazar günü de anca temizlik olayları evde de duramıyoruz illa bi yerlere çıkıcazz...işte öyle koşturmaca olunca günler yetmiyor....

Back