- 7 Ocak 2009
- 99
- 1
- 316
- 37
- Konu Sahibi EU3
nerde çalışıyosun arkadaşım
otomotiv metal sektöründe çalşıyorum canım idari ve muhasebe işleri bursalısın herhalde bilirsin çalı yolundayerimseniben sen ne iş yapıyorsun :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde çalışıyosun arkadaşım
canım tabiki herkes için böyle değildir ama ben şu an çalıştığım yer için aynen böyle düşünüyorum
ömrümden ömür gitti
çalışma isteğim kalmadı
evet canım haklı oldugun taraflar var
hatta buyuk olcude haklısın
benim tek derdim; "acaba bu hafta nerde indirim var" :uhm:
Allah başka dert vermesin...
fakat diyecegim o ki
eşlerinizi tembel alıştırmayın
zaten evliliğin manevi yükü hatun kısmısında
maddi yük erkekte
siz maddi yükü paylaşiyorsanız eşinizle o da sizinle manevi yükü paylaşacak...
yok öyle yagma
yorulmaksa siz de yoruluyorsunuz
yavru kuşum benimmm allah kocacığımdan razı olsunnn bizde herşey beraber yapılır ben yemek yaparım o salata ben cam silerim o toz alır ben süpürge yaparım o ütü yapar.... coçuğa gelince odası onundur zaten ister kötü ister iyi kullanır ama bizden gördüğünü uygular yavrummm ama iş yardımla bitmiyoor sen kadın anne ve yöneticisinn....ben senin istemiyosanız istifa edin lafına kızdımm.. inan kendine ayıracak vakit bulamıyosunn. herşeyi düşünmek zorundasınn benim bir ailem var ve onun maddi manevi herşeyini düşünmek benim görevimm... ha ben bunlardan değilde cumartesi çalışmaktan şikayetçiyimm çünkü 1 gün tatil yetmiyooor cnmmm insansın yoruluyorsunnn....kaydirigubbakcemile sevgilerimleeee
ben özel bi hastanenin çağrı merkezinde çalışıyorum son 1 yıldır...ilk başlarda vardiyalıydık şimdi 08:30-18:00 çalışıyoruz iki haftada bir de cumartesi 08:30-16:00 ya da bugünkü gibi 10:0-19:00
çok şükür zammım da yapıldı, yalnız fazla mesaileri ödemiyolar izin yaptırıyolar ücretliklava:
halimden memnunum, rahatım, 24 yaşındayım 8 yıldır iş hayatındayım...cumartesileri tatil bile olsa tahammül edemiyom sıkılyom-tatlicadiarzu-
Ay ben bir de resmi tatillerde de çalışıyorum, ya siz ?
23 Nisan,19 Mayıs,30 Ağustos,29 Ekim vs..
Arefe günleri de çalışmazsak yıllık izinlerimizden gidiyor.............
kızlar maaş iyi olsa yetse seve seve çalışılır. maaş düşük iş çok asık suratlı patronlar. maaşımı alırken utanıyorum güler yüzle vermiyor gözü mü kalıyor ne 1günde bitiyor zaten aldığım 400ytl senağlama