Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün dışarda hava süper sadece böyle günlerde dokunuyor cumartesileri çalışmak eşim evde kızım evde bide akşama kadar of of...şükür tabi halimize ama yinede dokunuyo bazen cumartesileri........
Ya sinir olduğum konu aslınd insanlara çifte standart uygulanması. Neden bazı insanlarımız 2 gün bazılarımız tek gün bazılarımız ise hiç izin kullanıyor. Sinir oluyorum yaa bende 2 gün izin kullanmak istiyorum... Bizimde özel hayatımız var bıraksınlarda yaşayalım...
günayyydınlarrr...
bende cumartesi çalışanlardanım hatta çalışanlardandım demem gerek sanırım çünki bgn son iş günüm.....
herkese kolay gelsin...
Neden canım son günün:uhm:
günaydın kızlar
geçen hafta burda cumartesi çalıştığım için dert yanıyordum,ama artık dert yanmıyorum yanmamalıyımda
çünkü artık mecburum
o yüzden nedense bugün işe gelmek zor gelmedi bana benneyaptımki
Kızlar bende cumartesi akşam 19,30 a kadar çalışıyorum ve işim çok kötü 1 saat bile durmak istemiyorum sürekli ağlıyorum. Allah'ım yardım et işssizlere ve işi kötü olanlara...
günaydın kızlar
geçen hafta burda cumartesi çalıştığım için dert yanıyordum,ama artık dert yanmıyorum yanmamalıyımda
çünkü artık mecburum
o yüzden nedense bugün işe gelmek zor gelmedi bana benneyaptımki