• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi çalışanlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy gurbiğim onuda kes dersem inan kuş gibi para alırım
zaten bizimkide senede 1 yaptığı zammı yapmadı bu sene kriz bahanesiyle :kızgın:
bak sana bir günümü yazayım
sabah 7de uyanıyoruz eşimle,duşa girip çıkıyorum,sonra eşim dura girince hemen o arada kahvaltı hazırlıyorum,yatağı topluyorum,eşimin takım elbisesini ütülüyorum,saçımı kurutuyorum
eşim çıkınca acele acele kahvaltıya oturuyoruz,kahvaltıdan kalkınca eşim hemen giyinmeye başlıyor bende o arada sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye atıyorum,eşimi
gönderip giyinmeye başlıyorum
sonra işte işe gidiyorum
9da mesai başlıyor
18,30da bitiyor
gün içinde işlerle meşgul olurken birde akşama ne alınacak ekmek varmı su varmı,ne yemek pişirsem diye düşünüyorum
sonra eve giderken eksikleri alıyorum.7de evdeyim hemen üstümü değiştirip yemek yapmaya başlıyorum.eşim 8 gibi geliyor,onun üstünü değiştip yemeğe oturması 8,30-8,45 oluyor
yemek faslı 9,30da bitiyor o içeri geçiyor pc nin başına bende mutfağı toplamaya başlıyorum 10 da işim bitiyor
sonra ertesi gün ne giyeceksem onları hazırlıyorum,ortalık dağınıksa onları topluyorum,wc yi falan bi yıkıyorum ,spor yapayım diyorum ama hal kalmıyorki bende
duş alacaksam duş alıyorum oturuyorum saat olmuş 11,30
sonra oturduğum yerde uyukluyorum
cumaya kadar böyle
cuma akşamı eve gidip bütün bu işlere ek olarak süpürüyorum evi,banyo tuvalet derinden çamaşır sularınla yıkanıyor,sonra çamaşırları atıyorum,buzdolabını falan temizliyorum toz alıyorum
c.tesi yine işteyim,akşam gelince bişey yapamıyorum daha doğrusu yapmıyorum
pazar sabah 10 gibi kalkıyorum kahvaltı keyfi yapıyoruz falan saat oluyor 13,00
sonra yine ortalığı topla falan günlük işler
sonrada cuma akşamı yıkadığım kurumuş olan çamaşırları,çarşaf vs ne varsa hepsini başlıyorum ütülemeye.onları bitiriyorum,yemek yapıyorum duş alıyorum işte oldu akşaaamm
gene yatt sabah kalk işe gel senağlama
krakerim yemek olayını hafta sonu menü hazırlayıp bi kısmını halletsen belki daha iyi olur.
yada ben öyle yapmayı düşünüyorum diyim:CüvCüv:

bende haftada 6 gün çalışıyorum

çalışma saatlerim sabah 8,30 akşam 7,30

evli olduğum için zorlanıyorum biras ama bu işsizlikte yapacak bişiy yok :((

bende cumartesi çalışanlardanım
ve durumdan nefret ediyorum :kızgın:
tek gün tatil bana ne desin gezmek tozmak lazım-tatlicadiarzu-

zaten bizimkide senede 1 yaptığı zammı yapmadı bu sene kriz bahanesiyle :kızgın:
sabah 7de uyanıyoruz eşimle,duşa girip çıkıyorum,sonra eşim dura girince hemen o arada kahvaltı hazırlıyorum,yatağı topluyorum,eşimin takım elbisesini ütülüyorum,saçımı kurutuyorum
eşim çıkınca acele acele kahvaltıya oturuyoruz,kahvaltıdan kalkınca eşim hemen giyinmeye başlıyor bende o arada sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye atıyorum,eşimi
sonra işte işe gidiyorum
9da mesai başlıyor
18,30da bitiyor
gün içinde işlerle meşgul olurken birde akşama ne alınacak ekmek varmı su varmı,ne yemek pişirsem diye düşünüyorum
sonra eve giderken eksikleri alıyorum.7de evdeyim hemen üstümü değiştirip yemek yapmaya başlıyorum.eşim 8 gibi geliyor,onun üstünü değiştip yemeğe oturması 8,30-8,45 oluyor
yemek faslı 9,30da bitiyor o içeri geçiyor pc nin başına bende mutfağı toplamaya başlıyorum 10 da işim bitiyor
sonra ertesi gün ne giyeceksem onları hazırlıyorum,ortalık dağınıksa onları topluyorum,wc yi falan bi yıkıyorum ,spor yapayım diyorum ama hal kalmıyorki bende
cumaya kadar böyle
cuma akşamı eve gidip bütün bu işlere ek olarak süpürüyorum evi,banyo tuvalet derinden çamaşır sularınla yıkanıyor,sonra çamaşırları atıyorum,buzdolabını falan temizliyorum toz alıyorum
sonrada cuma akşamı yıkadığım kurumuş olan çamaşırları,çarşaf vs ne varsa hepsini başlıyorum ütülemeye.onları bitiriyorum,yemek yapıyorum duş alıyorum işte oldu akşaaamm

canım sen butun bunlari yaparken esinin eli armut mu topluyor ?
adama bak ya padisah mı kral mı?
yazık valla sana
insan olan gorur de halini bi isin ucundan tutar
yok anacım siz bu adamları cok simartmissiniz

Sen bi evlen o zaman konuşalım gurbik..............
:delphin:

valla tembel bi insanım ben canım :delphin:
annem delirir rahatlıgıma
en basitinden bi ornek;

haftaici eve gidince üstümde basımda ne varsa çıkarır hoop fırlatırım karyolamın kosesine
1 hafta kalır böyle
haftasonu bi bakıyorum aman yarabbim devasa bi dag sag tarafımda :roflol:
kirli olduklarını dusunduklerimi banyoya, temizleri katlayıp fısfıs sıkıp dolaba yerleştiririm
1 saatimi alir en fazla
bu da beni yormuyo
genelde her işim böyle gamyoncuiremsu

sonra işte işe gidiyorum
9da mesai başlıyor
18,30da bitiyor
cumaya kadar böyle
öyle çıbık gibi her sabah yatak topla wcyi yıka ortalıgı topla ugrasmam deli miyim :mymeka:
cubuk tam zopalıksın
sen bulaşıkları toplarken kocanı niye otutturuyon pc basına?
gitsin etrafi toplasın :mymeka:
niye rahata aliştiriyonuz bu herifleri bu kadar kötükedihüso

kızlar bende 6 gün sabah 08:30 akşam 18:00 çalışanlardanım ama cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum çünkü cumartesi hiç iş olmuyor resmi yerler kapalı oluyor birde çocuk olunca çok yorucu oluyor çalışmak akşamları işten çıkıp koştura koştura annemden kızı alıp eve gelmek ev işi derken böyle geçiyor hiç dinlenmeye vaktim olmuyor ama bu krizdede işsiz kalmaktansa şükür diyorum artık -tatlicadiarzu-

canım sen butun bunlari yaparken esinin eli armut mu topluyor ?
adama bak ya padisah mı kral mı?
yazık valla sana
insan olan gorur de halini bi isin ucundan tutar
yok anacım siz bu adamları cok simartmissiniz

yok be canım çok yardımcı olur sağolsun
bak mesela dün akşam gittim hiç oturmadan direkt başladım temizliğe
eşim geldi yemek yok
deterjanlardan benzim sapsarı olmuş
yemek bile yiyemedim
biraz ortalığı toplayım eşime kahvaltılık bişiler çıkardım
çamaşırlar yıkandı 1 posta astım,2.ci postayı asamadım bile kalktı eşim astı
evi süpüremedim mesela o bugün halledicek
yapar hiç gocunmaz

çubuk kraker canım bişey soracağım.bende çalışıyorum hatta 8 de işbaşı ve 7,30 da servise biniyorum akşamda 7 de evdeyim herneyse senin anlattığın şeylerin belki onda birini yapıyorum.neden eşin yardım etmiyor yoksa senmi istemiyorsun.bak ben daha nişanlıyım bi arkadaşım dediki sakın sen sen ol ne yemekleri ne temizliği tek başına yapma sen şimdi kıyamazsın kocana hepsini ben yapayım istersin ama gün olur bunlar sana geri döner sakın öyle alıştırma dedi.ve cidden de ben yemek yapsam o salata yapar.ben ütü yapsam o asar yerlerine koyar.ben temizlik yaparken onada banyo wc yi falan yapmasını isterim yapar.misafir gelecekse benden önce gider evi toparlar makinaya verir.benden geç gider çıkarken bulaşıkları makinaya atar olmadı lobaoya koyar kurumasın..örnekler çoğaltılabilir ama asıl mevzu şu gurbanın dediği gibi herşey ortak güzelim.emin ol bunları yapmak senin ev hanımlığını küçültmez aksine ortak bişeyler yapmak ve yaparkende zevk almak evliliğinizi daha da güçlendirir.paylaşmak... a.s.

dipnot kocamın bunları yaptığını kimse bilmiyor ağzınızı sıkı tutun :roflol:

yok be canım çok yardımcı olur sağolsun
bak mesela dün akşam gittim hiç oturmadan direkt başladım temizliğe
eşim geldi yemek yok
deterjanlardan benzim sapsarı olmuş
yemek bile yiyemedim
biraz ortalığı toplayım eşime kahvaltılık bişiler çıkardım
çamaşırlar yıkandı 1 posta astım,2.ci postayı asamadım bile kalktı eşim astı
evi süpüremedim mesela o bugün halledicek
yapar hiç gocunmaz

YA MESELA esine kahvaltilik cikarmissin
kendi cikarsin ya
sen 10 yapiyorsan o bir yapiyor belli
ama 5 yapmali bence

kızlar bende 6 gün sabah 08:30 akşam 18:00 çalışanlardanım ama cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum çünkü cumartesi hiç iş olmuyor resmi yerler kapalı oluyor birde çocuk olunca çok yorucu oluyor çalışmak akşamları işten çıkıp koştura koştura annemden kızı alıp eve gelmek ev işi derken böyle geçiyor hiç dinlenmeye vaktim olmuyor ama bu krizdede işsiz kalmaktansa şükür diyorum artık -tatlicadiarzu-

nerde çalışıyosun arkadaşım

kızlar eşim bana çok yardımcıdır
bakın 1,5 yıllık evliyim 1 kere cam silmişliğim yoktur :lepi:
benim yetişemediğim yerde o yapar
ama yemekti salataydı yapamaz beceremez
c.tesi ben işe geliyorum diye kahvaltı bile yapmıyor dolaptan çıkarıp
dün akşamda yetiştiremedim işleri yorgunluktan geberiyordum bıraktım yapamıycam dedim
tamam sen bırak ben yarın evdeyim hallederim dedi :asigim:
bugün süpürür toz alır
geçen kurban bayramında arife günü dahil çalıştım temizlik falan yapamıyorum haliyle ancak günlük işlere koşturuyorum
bir c.tesi eve bir geldim
sanki kadın eli değmiş gibi
tülleri yıkamış asmış,camları silmiş,yerler silinmiş tozlar alınmış
ev mis gibi kokuyor
zaten bayılır temizliğe
yapmaktanda çekinmez

cumartesileri çalışmaktan bende nefret ediyorum bir pazarım var oda hiç bişeye yetmiyo yaa
bazen kocam evde oluyo cumartesiler ve kalkıp gelmek o kadar zorki her yola çıktığımda söylene söylene geliyorumm buraya akşama kadar bide ya düşünün öğle erken çıkmada yok bizde normal saati gelince gidiyozz offff bende çok kızıyorum sinirlneiyorum kafama çok koydum çıakyım gideyim diye ama olmuyo işte kriz var buna şükür diye idare ediyoz bakalım hayırlısı ama insanın gerçekten zoruna gidiyo bide evli olunca tümden iptalsinizzz off:))hiç bişeye yetişemiyosun allahtan kocam varda benim yetişemediğim yerlerde o yapar yoksa mümkünatı yokkk:))
neyse çok uzattım iki gün tatilim olsun idtiyorum ya çokmu şey istiyorummm acabaa:)))

maaşının bişiye benzemesi için patronu benzetmen lazım canım
tecrübeyle sabittir :roflol:
yoksa hiç bi patron "ahh yievrum, cok calisiyon, cok yoruluyon sen, geee bi zam şeyedim maaşına" demez kötükedihüso
üstüne rahat bişiyler alıp patronla konusmayi dene
işe yariyo
kendimden biliyom :delphin: -tatlicadiarzu-
B]

:1shok:manyakmısın kızım kocam beni vurur vurur...kaydirigubbakcemile

bide evli olunca tümden iptalsinizzz off:))hiç bişeye yetişemiyosun allahtan kocam varda benim yetişemediğim yerlerde o yapar yoksa mümkünatı yokkk:))

kızım guldurdun beni ya
evli olunca hicbiseye yetisemiyon ama allahtan kocan var
kocasiz evlilik te mi oluyo kız, iyiymiş o...:teytey:

ben 3 yıldır çalışıyorum
ve şu 3 yılda şunu anladım
ömrümün son 3 yılını yok sayıyorum yaşanmamış sayıyorum
ömür törpüsü resmen

:Saruboceq:cumartesiiiiiii tatill olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:enbuyukkk:

Offf Offf birde cumartesi günleri vakit geçmiyo.Hele sevmediğin bi ortam olunca.Belki siz iş arkadaşlarınızla falan iyi anlaşıyorsunuzdur.Konuşacak birileri mutlaka vardır.Ben işebaşlayalı 1.5 ay oldu halen alışamadım çok yalnızım burda benim durumum daha vahimsenağlama

Back