Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eğer düzenli olarak katılım yapabileceseniz, 13. takıma bekleriz.

mrb kizlar ben 23 yasindayim 1.57 boyundayim.evlenmeden once ve sonra 49-53 arasindaydim hep.yaklasik 2,5 yil once dogum yaptim.49 kiloyla hamilekaldim ve doguma kadar 85 kiloya ulastim.suan 77 kiloyum(aslinda 79 dum ama 4gundur diyetteyim,kk nun sayesinde ) benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim...

düzenli paylaşımda bulunursan, karalıysan 8.takıma bekleriz...

Eğer düzenli paylaşım yaparım derseniz 13. takıma bekleriz.

Merhabalar ben uzun zamandırtakip etsemde bilgisayarim olmadigi icin araniza katilamiyordum .pc gelir gelmez ilk isim araniza katilmak oldu. Boyum 155 kilom 65 ve 53 kg olmak istiyorum.lutfen beni de araniza alir misiniz...

Buyur arkadaşım sen de 13. takıma ..

merhabalar.bende hamile kalmadan önce 57 58 kiloydum.83 kilo ile doğuma gittim.ertesi gün bir heyecanla tartıya çıktım ama doğumda giden sadece 4 kiloydu.79 ile eve döndüm.kızım şuan tam birbuçuk yaşında.kendi yöntemlerimle 63 kiloya düştüm.2 ay öncede emzirmeyi bıraktım.bende yarışmak istiyorum.boyum 1 69.kilo 63.yaş 28

slm 14. takımda yerimiz var nete girmede sorunun yoksa paylaşımın çok ise bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4983.html#post21633823

Merhaba bende hayatını kilolu geçirenlerdenim. hep verdim sonra hep geri aldım. sözlenmeden, evlenmeden önce hep verdim şimdi yine aldım. Artık bebek düşünüyoruz ama kilolarımdan dolayı erteliyoruz hep kpss ye de hazırlanıyorum sürekli evdeyim bi yerden başlamam lazım beni de alın aranıza(

merhaba bende hayatında hep kilo problemi olan bir insanım. üniversiteyi 2005 yılında 88 kilo bitirip 2007 başında 50 kiloya düştüm. fakat düzensiz beslenmeden dolayı 19 kilo aldım. şu an 160 boyunda ve 69 kiloyum. tekrar 50 olmak istiyorum

6. takıma gelebilirsiniz kızlar..

merhaba, ben aslında 14 yaşına kadar çok zayıf bi kızdım ama ne zaman ki kan ilaçları kullanmaya başladım liseden bu yana hep kilo alıyorum veriyorum veriyorum tekrar alıyorum ve bundan kurtulmak için haftada 1-2 kere karar alıyorum ama bi gün sonra tekrar vaz geçiyorum bi şekilde hırslanmam ve teşvik olmam gerekiyo lisedeyken çok dalga konusu olmuştum ama şimdi kendimle kendim dalga geçiyorum bıktım bu durumdan,tam 10 kilo fazlam var boyum 163 kilom 59 aranıza katılmaktan mutluluk duyarım

boyum 1.66 kilom 86 bende katılmak istiyorum.

kızlarr 14.takıma geleiblrisinizzz internete girme sıkıntınız yoks apaylaşım yapacaksınız buyrunn birlikte zayıflayalım birbirimizi motive edelim

atşesu merhaba 14.takıma geleiblrsin armaızda görmek isterizz senide kaptanımız aslı=aynalar ssana kuralları mesaj atar eğer gelmek istersen. katılımcı olursan paylaşım yapabileceksenn birbirimize destek olur verirz kilolarımızzı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...im-cuma-zayiflama-yarismasi.html#post21653759

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…