Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızzzlarrrrrrr...Haydii Obeezzzlikten Lopezliğeeeeeeee..Durmak yokkk..Yerimizde Sayabilrizzz..Ama Asla GERİLEMEYİZZZZZ...Hedefe Tam Hızla...Yorulmak Var Yılmak Yok ..El ele Birlikte Hep Lİderliğeeee........Yaşasın kadın Olmakk.

bizimle bu enerji dolu samimi ortamımızda bizler birlikte olmak istyen arkadaşları 3. TAKIM a bekliyoruzzzzzz...

selam;
boyum 158 ve kilom 67.5 bende katılmak istiyorum aranıza acil bir şekilde zayıflamam gerek çünkü 3 hafta sonra istemeye geliyorlar.... nolur beni de aranıza alın (

canım ben 6. Takımda yarışıyorum 6. Takımın motıvasyonu arkadaslıgı sayesınde çok güzel kilolar verıyoruz senı de aramızda görmek isteriz eger gelmek istersen

Kızzzlarrrrrrr...Haydii Obeezzzlikten Lopezliğeeeeeeee..Durmak yokkk..Yerimizde Sayabilrizzz..Ama Asla GERİLEMEYİZZZZZ...Hedefe Tam Hızla...Yorulmak Var Yılmak Yok ..El ele Birlikte Hep Lİderliğeeee........Yaşasın kadın Olmakk.

bizimle bu enerji dolu samimi ortamımızda bizler birlikte olmak istyen arkadaşları 3. TAKIM a bekliyoruzzzzzz...
3. takıma uğrayıp kendinizi tanıtan bi meaj bırakın kızlarr...

3. takım sizin çok ihtiyacınız var galiba... bundan sonra başvuranları biz de size yönlendirelim..
kaç kişisiniz takımda...

ayy canımm teşekkür ederimm..biz 7 kişidik,kaptan ayrıldı 2 kişi izin aldı kaldık 4 kişi bi dikiş tutturamamdık..bnede acemi bi kaptanım..
elim ayağım dolaşıyo.takımda paylaşımolmayıncada benim diyetler aksıyoo..yalnızkalıyorum...suan 3kişi daha devet ettim bakalım devam ederler inş. takıma alırızz..bi 3 kişi daha olsa iyi olurr..

anladım canım... ozaman biz de başvuranları size yönlendirelim takım canlansın..
ama çağırdığın üyeleri aşağıdaki linkten kontrol et... diskalifiye olanlar yarışmada tekrar yarışamıyolar canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-diskalifiye-listesi-2.html

ama sen paylaşımından memnunsan devam etmesini istersen püsküüte rica edersin püsküüt uygun görürse ozaman listeye dahil edersin...

canım cok sağol..takım canlansın cok ihtiyacımız var..
dediğin adresten baktım diskalifiye var mı diye evet 1 tane var pelinkaya diye ama dün yazdı daha ..diskalifiye olayını yeni öğrendim bilseydim baştan bakardım..ne olacak simdi deneme süresi verelim mi yoksa,baştan olmaz mı demeliyim...off sıkıntılı işler...

canım zaten giren her üyenin en az 1 hafta deneme süresinden geçmesi lazım...
ama diskalifiye konusunu dediğim gibi püsküüte sor...
paylaşım alanı var ya oraya yaz o görür sana gerekli bilgiyi verir zaten...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...masi-1826.html (3. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…