- 14 Aralık 2020
- 383
- 1.689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.takima gelebilirsin canim1.60 boyundayım. 70 kilodan 59 a kendi çabalarımla düştüm. Şu an 64ü gördüm. Tekrar 60a düşmek istiyorum. Hangi gruba katılabilirim?
Merhaba,6.takima bekliyorumMerhaba arkadaşlar , bugün tartıldım ve 87.1 i gördüm . 1. 62 boyundayım . Kendi azmimle 74 e kadar düşmüştüm ama yine yalnızlıktan kendimi yemeğe verdim. Gece kalkıp yemek yiyorum hemde acıkmadan. Bu huyumu bırakamadım. Belki burdan destek alarak gaza gelerek kilo verebilirim. Birde benim guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Beni de aranıza kabul eder misiniz lütfen
13.takıma bekliyoruz canım.Merhabalar ben 11 Haziran'da tartıldım 63kilo geliyorum boyum 1.60. 57kiloya düşüp dar gelen kiyafetimi giymek istiyorum bir haftadır kendimi kisitladim ekmeği kestim 3lt tarçınlı su içiyorum (normalde günde iki bardak anca içerdim) kahvaltı yapmıyorum genelde akşamları da porsiyonlarimi kuculttum abur cubur tatlida yemiyorum evimde baskül yok annemden alırim heran vazgeçmek uzeriyim burda gaza gelirim diye düşünüyorum tam 1 ay sonra cemiyet var o kıyafete girmek istiyorum 1 ay süre verdim ama tabi verebilirmiyim bilmiyorum belki fikir veren olur benide alsanizmi bide emziriyorum bebek emerkende kalori yakiliyormu acaba çünkü 22 aylık oldu bıraktırmak ta istiyorum aslinda. Birde 5 gündür Leslie 3mil yapıyorum iki gündürde ek olarak bacak hareketleri ekledim
13.takıma bekliyoruz canım.Herkese selam.
159 boy ile yaklaşık 84 kiloyum. Çocukluğumdan beri kilo problemi olan biriyim ama artık sağlıklı olmak istiyorum. Arkadaş tavsiyesi ile buraya katılmaya karar verdim. Motivasyonu yüksek bir grupta yer almak istiyorum.
Kilo kontrolü cuma günleri oluyormuş. Umarım sabaha bir gruba dahil olmuş olabilirim ve güzel bir zamanlama olur.
Teşekkürler.
Merhaba. Gecen yil bir ara katilmistim buraya ama bazi nedenlerden devam edemedim. Takimi bile hatirlamiyorum malesef musait bir takim var midir ben de dahil olsam.
Selamlar herkese kardeşim burdaki bir grupla acayip kilo verdi ve inceldi o yüzden lütfen beni de alın
Eşimle tanışana kadar aslında kilo derdim hiç yoktu 55-58 kilo arası olurdum boyumda 165cm 25 yaşında tanıştık ve evlenene kadar 63 oldum heralde mutluluk kilo yaptı diye düşünüyorum 27 yaşında 63 ile evlendim ve kilo almaya devam ettim İlk çocuğuma 75 ile hamile kaldım 95 ile doğurdum ikinciye de 75 ile kaldım 85 ile doğurdum şu an 35 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve çocukları büyüttüm artık incelmek istiyorım. Kilo 75
Hemen geliyorumMerhaba
4.takima gelebilirsinz
TesekkurlerMerhaba
4.takima gelebilirsinz
4. takıma gelebilirsin canımMerhaba bende dün sağlıklı beslenmeye başladım inşallah bu sabah tartildim.. beni gruba alabilecek var mı .. boyumda 162.
4. takıma ne dersin eski dostum.Selamlar. 2 ay kadar once izne ayrilip tatile gittim. Dondum simdi. Birkac kilo artiyla geldim. Yeniden devam etmek istiyorum. Hangi takimda yer var , lutfen bilgi verir misiniz?
Yeriniz varsa olur tabiki canim. Hangi takimdan izne ayrildigimi unuttum zaten. Hemeen geliyorum...4. takıma ne dersin eski dostum.