Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende diyet grubuna katilmak istiyorum. Nasil olacak

Merhabalar gruplara dahil olmam istiyorjm uzun süre önce buradaki gruplarla 17 kilo vermistim yine basarmak istiyorum ama müsait olan tskim hangisidir

Merhabalar ben de bu hafta diyetisyene başladım 87 kilo ile ve hedefim 50-55 kilo olmak. Yetişme dönemlerinde 53 kilo falandim ama çocuğum doğduktan sonra hasimato oldum ve 77 kiloya çıktım daha sonrada insülin direnci ile beraber 87 kiloya kadar geldim. Şimdi hedefimi gerceklestirmek istiyorum, bir gruba dahil olursam çok sevinirim.

13. Takıma gelebilirsin canım

Merhabalar. Yıllardır yeme bozukluğu ile mücadele ediyor ve kilo vermeye çalışıyorum. Geçmişte kilolar verip daha sonra tekrar aldım. Şimdi aldığım 30 kiloyu vermeye çalışıyorum. Daha önce cuma zayıflama yarışmalarının (4-5 yıl önce katılmıştım) pozitif etkileri olduğu için ve hedefime burada yaklaşabildiğim için şimdi tekrar katılmak istiyorum. Boyum 1.55, kilom 82, hedef kilom 50. Şimdiden teşekkür ederim...

13. Takıma bekliyorum canım.

Merhaba

Sevilay ben.

99 yada biraz daha fazlası kilodayım bir kaç haftadır tartılmıyorum korkudan. Gruplara katılmak istiyorum. Çok eskiden bir dönem katılmış çok faydasınızı görmüş ve sonrasında ayrılmıştım. Hep kilo problemim oldu. Şimdide oturarak çalışıyorum masabaşı. İyice yoldan çıktım. Ve desteğe ihtiyacım var. Aynı zamanda destek olmaya. Arkadaşlarımşa girdiğimiz süreçler hemen yarım kalıyor çünkü benim kadar olaya sarılan yok. 60 dan 55 e düşmek istiyor mesela. Benim gibi sabab akşam bununla ilgili konuşmuyor. Benim ciddi anlamda sorumluluk hissedeceğim bir grubum olması lazım. Umarım beni davet edecek bir grup vardır

Sevgiler

9. Takıma bekleriz

Arkadaşlar merhaba. Hayatımda ilk defa kilo problemiyle karşı karşıyayım. İlk çocuğumda da baya kilo almıştım ama ilk yılın sonunda 50 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ikinci çocuğum 15 aylık 62 kiloyum boyum 1.50. emzirdiğin halde bir gram veremiyorum. Sağlığım için 50 kiloya inmem lazım. Rica etsem beni de bir gruba dahil edebilir misiniz?

İyi akşamlar herkese ben temmuzda 116 kiloya kadar çıkmıştım daha sonra if şeklinde yememi düzenleyerek 4 ayda 93 kiloya kadar düştüm derken Aralık ayında hamile kaldığımı öğrendim ama ne yazıkki daha yeni 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim şu an içimdeki boşluğu doldurmak için en azından kilo vermeye odaklanayım diyorum 98 kiloyum başlangıçta spor yapamam doktoruma cuma günü soracağım ama en azından diyete başlayabilirim katılabileceğim bir grup vardır inşallah

Merhaba
5.takıma bekleriz arkadaşlar

Bende gruba girmek istiyorum daha önce 1 gruba girmiştim ve kilo vermiştim yeniden denemek istiyorum. Ama daha önce girdiğim grupta biz dikkat etekte birkaç kişi dikkat etmiyordu ve yarışmada bizi engelliyorlardı. Buda motivasyonumu düşürüyordu. İnşallah bu sefer daha güzel olur

Merhaba 5.takıma bekleriz dediğiniz gibi inşallah güzel olur :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…