Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl katılacağım link atar mısınız

Merhaba....64 kilodan basladigim saglikli beslenme yolculugumda 60.8 indim..boyum 1.60 yasim 39 hedefim 52-53 olabilmek...beni gaza getirecek birlikten güç alacagim takim arkadaslarina ihtiyacim var

Bu yarışma çok emek istiyor gerçekten kusura bakmayın ben bu sayfayı takip edecek kadar boş vakte sahip değilim gerçekten kusura bakmayın hepinize başarılar dilerim

Bu yarışma çok emek istiyor gerçekten kusura bakmayın ben bu sayfayı takip edecek kadar boş vakte sahip değilim gerçekten kusura bakmayın hepinize başarılar dilerim

Emek konusunda çok haklısınız ama burada yarışan hiç kimsenin boş vakti yok. Hepimiz burası için özel zaman ayırıyoruz çünkü burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Mesajınızdan buradaki insanların, işsiz güçsüz boşa zaman harcayan insanlar olduğu anlaşılıyor. Yeni katılmak isteyen insanlarda sizin bu mesajınızı okuyup yanlış fikre sahip olmasınlar diye yazıyorum. Umarım sizde boşa zaman harcamadan zayıflamak için bir yöntem bulabilirsiniz kendinize. Sevgiler

Lütfen beni de alın çok zor durumdayım evdeyim desteğe ihtiyacım var.68 kilolardan 80 i gordum.Giyecek giysim kalmadı.

Lütfen beni de alın çok zor durumdayım evdeyim desteğe ihtiyacım var.68 kilolardan 80 i gordum.Giyecek giysim kalmadı.
Gel canım

9.takim yupii.cok sağolun hemen yazıyorum

merhaba,

73.2 kg mım. hedef kilom 58. yıllardır diyet yaparım. gördüğüm en yüksek kilo 120. indiğim en düşük kilo 67.
şimdi tekrar kilo verme serüvenime başladım ve takım ruhu iyi gelir diye umuyorum.
her tür diyeti yapmış biri olarak tecrübem de çok yüksek
hepinize sevgiler.

alın beni alın alın

alın beni alın alın
Buyur canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…