Cuma Zayıflama Yarışması - 4. TakımÇok özür dileyerek sorayım 4. takımı hangi başlık altrında bulabilirim yeni olduğum için bir türlü bulamadım
Merhaba 4. takima gelebilirsiniz.Herkese sağlıklı, aynı zamanda fit bir yıl dilerim.
Burada süper sonuçlar elde eden hikayeler okudum. Oldukça yeniyim ama ben de 77 kilo 170 boy ile aranıza katılmak isterim.ne yapmam gerekiyor?
Merhaba 4.takima gelebilirsinzMerhabalar,
Ben 20 yaşındayım, Nisan'da 21 olacağım... Çocukluğumdan beri genel olarak kiloluydum fakat daha çok "balık etli" kısmına dahildim. Son 4 senede aniden çok kilo almaya başladım. Aniden derken, poşet poşet aburcubur ve çok fazla fast food tüketimiyle yani... Boyum 172 cm, 2 Kasım'da 108 kilo olarak diyete başladım. An itibariyle 98 kiloyum. İki ayda 10 kilo verdim fakat çok istikrarsız bir şekilde... Bir ara tekrar 5 kilo aldım tekrar verdim vesaire... Genel olarak yememek benim için çok büyük bir problem değil fakat spor geçmişim hiç yok. Asla hareket eden bir çocuk olmamıştım, bu büyüyünce de böyle devam etti. Haftanın 3-4 günü 1 saat yürüyüşe çıkıyorum. Hedefim yürüyüşlerimi arttırmak, çünkü bu kiloda egzersiz çok zor geliyor ve kendimi çok fazla sıktığımda iyice ipin ucunu kaçırıyorum. Bu yüzden biraz daha zayıflayana kadar yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Beni de bir takıma dahil ederseniz çok memnun olurum. Genel olarak aktif biri olduğumdan takımlarda da aktif olacağımdan emin olabilirsiniz.
Herkese sağlıklı bol huzurlu bir yıl diliyorum.
MerhabaMerhaba,
Ben Derya, 35 yasindayim. 1 ay once dogum yaptim ve dogum kilolarimdan saglikli bir sekilde kurtulmak istiyorum. Boyum 160, kilom 78di en son. Bu hafta diyetisyen randevum da var, hem diyetisyen menusu gem de sizlerin destegiyle eski kiloma donmek istiyorum.
Hizli cevap icin tesekkurler kaptanim. Geldim bileMerhaba
5.takıma bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Merhabamrb lar beni da bi gruba dahil edermisnz.motiveye ihtiyacım var.birlikte daha iyi yapabileceğimi dusunuyorun
13. Takıma gelebilirsin canım.Merhabalar
3 ay önce zayiflama yarışmasından ayrılmak zorunda kaldım. Asil listeye girebilmek için 3 aylık bir sürem var ama bazi rahatsızlıklarımdan dolayi motivasyona ihtiyacım var. Beni de bir gruba dahil edebilirmisiniz
Iyi aksamlarBayanlar benim de motiveye ihtiyacım var. Daha önce diyetisyenle on kilo verip 56 ya dustum. Ama şu dönemde pek para harcamak istemiyorum ama tek başıma da olmuyor. Kilom 62.6 bana da yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler. Ne yapmam gerekiyor?Iyi aksamlar
4.takima gelebilirsinz
Teşekkürler. Ne yapmam gerekiyor?
5. Takima beklerizMerhaba,
Bugüne dek çok kez diyet deneyimim oldu ama hiç istikrar sağlayamadım. Yaklaşık 1 yıl öncesi insülin direncim olduğu ortaya çıktı. Tedavime de baya ara verdim ama yeniden başlayıp sağlığımıda düzene sokup kilo vermek istiyorum. Biraz desteğe ve motivasyona ihtiyacım var. Müsait olan bir grup var mı katılmak isterim
13. Takıma gelebilirsinizmerhaba sağlıklı kilo vermeler dilerim herkese
42 yaşında 162 cm boy ve 76 kilodayım.. çabuk kilo alan bir yapım ve müthiş ötesi bir iştahım var.. stres altında daha da fena oluyor.
sık sık kilo alıp diyetle birkaç ayda veriyordum . ama son 6 aydır o kadar isteksizim ki, motivasyona ihtiyacım var, biraz da zorlanmaya sanırım..
beni de alır mısınız aranıza :)