- 11 Ekim 2019
- 11
- 46
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. takıma gelip bize kendini tanıtır mıısn canım.Merhaba yeni katıldım aranıza ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum ama ben de kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olur musunuz?
12. takima gidebilirsin canim.162 cm boyunda 63 kg ağırlığındayım. Vermem gereken 5 kg var. Bu kilolar oğlumdan hatıra. Ama artık onlardan kurtulmak istiyorum.
Biz zaten kapatmıştık 12 yi yeniden açıyoruz. İhtiyacı olan kaptan arkadaşlar davet edecektir seni.Günaydın kızlar, ben 2 yıl önce 12. takımdan izne ayrılmıstım. Tekrar baslamak istiyorum. Kendi basıma dısımı sıkıp kilo veremiyorum. En son galiba 58.5 kiloydum. Su an 61.5 kiloyum. 57 kilo olmak istiyorum. 12. takımdan memnundum, baska takimlara acigim, sans getirir yeni enerji olur
Sizin ihtiyacınız yok mu canım?Biz zaten kapatmıştık 12 yi yeniden açıyoruz. İhtiyacı olan kaptan arkadaşlar davet edecektir seni.
Başka takım olsun demiş yaSizin ihtiyacınız yok mu canım?
Başka takım olsun demiş ya
Merhaba;
Ben de yarışmada olmak istiyorum.
Güncel kilom 68 olsa gerek, en son geçen ay tartılmıştım. (Akşam kiloma bakar mesajı güncellerim)
Kilo alma hikayem: Hamilelikten kalma kilolarımı vermeye çalışıyorum. Hamilelikte 80+ kiloya çıkmıştım. Geçen sene diyetle yaklaşık 10 kilo verdim ama daha verecek çok kilom var çünkü ikinci bebeğimi istiyorum. Bunu da zayıflamadan yapmak istemiyorum.
MERHABA bende bu gruplara katılmak ıstıyorum
Tamam canım çok sağolAnka cım senin ihtiyacın var diye ben çağırmıyorum. İhtiyacın bitince haber verirsen çok sevinirim
Ben de katılmak istiyorum 6 -7 kg vermem lazım Doğumdan sonra kalan. Teşekkür ederim şimdiden ☺
Teşekkür ederim12. Takıma katılabilirsin canim
Hatta LİNK de ekliyim;