8. takima katilabilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.Kızlar iyi aksamlar 111 kiloyum vermem gereken baya bi kilo var motive olmak için ve birilerinin kontrolünde olmak diyet grubuna katılmak istiyorum
Daha önceden diyet grubuna katılmıştım fakat sitede bir değişiklik olmuştu şifremi ve adresimi unutunca girememiştim bir daha
Bu arada benim kilima yakın kişilerin yoğunlukta olduğu bir grup beni kabul ederse çok mutlu olurum
Sonuç nedir bu diyet takımında?
Hedefine ulaşanlar oldumu ve devam ediyormu, acikcasi bihayli karisik geliyor bu site bana istegim disi konular ve reklamlari asmaya calismak gerekiyor
8 adet takim var yarismada, her takimin uyeleri var kilo vermeye calisan.Kurallari nedir? Her cumami yapiliyor? Kac gun suruyor? Nasil takip ediliyor
13. Takıma gel canımMerhaba 12.gunum diyet ve spor yürüyüş destekli 76.4 den 72.1 e düştüm .devam ediyorum insallh.takimlara girmek istiyorum
Tamam tesekkurler13. Takıma gel canım
8. takima katilabilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.Selamlar. Şuan 72 kiloyum .Kasım ayında diyetisyenle beraber 76 kilodan 65 e kadar düştürm. Malesef normal yeme düzenime geçince 7 kiloyu hızla aldım, Diyetisyene gitmeden kendi imkanlarımla zayıflamak istiyorum. 3 gündür ekmek makarna pilav yemiyorum. Akşam 8den sonra da birşey yemiyorum. Eliptik bisikletim var ama ona çıkacak enerjim henüz yok. 10 kilo vermem lazım. Motivasyona ihtiyacım var.
Sağ Olsun arkadaşlar yönlendiriyor ama ne gelen var ne giden
Yeni katılacak arkadaşları büyük bir heycanla bekliyorum
8. Takıma katılabilirsiniz linke tıklamınız yeterliMerhaba!
4 gündür sıkı diyetteyim, ayrıca şeker diyetine de girdim. 74 kilo ile başladım 4 günde 2 kilo verdim (su ve şişlik gitti muhtemelen) bende yarışmaya katılıp daha fazla motive olmak istiyorum.
Kaptanım kusura bakma ben unuttum sizin özel durumu üye çağırdım. Gerçi gelenlerde çok durmuyor ama yine de kusuruma bakmayın
Merhaba. Boyum 1.58 kilom 55.4 ( tok halim) hedefim 48-50 bandında kalmak. Maksimum ulastigim kilo 58.
Diyet hiç yapmadım ama şu süre aralıklı oruç uygulayarak iki haftada 1 kilo verdim. Açıkçası beslenme zaman aralığında biraz daha dikkat edersem kilo vermem daha kolay olacak gibi. o yüzden bir takıma katılmak istiyorum. sevgiler:)