Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8. takima katilabilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.

Hedefine ulaşanlar oldumu ve devam ediyormu, acikcasi bihayli karisik geliyor bu site bana istegim disi konular ve reklamlari asmaya calismak gerekiyor

Hedefine ulaşanlar oldumu ve devam ediyormu, acikcasi bihayli karisik geliyor bu site bana istegim disi konular ve reklamlari asmaya calismak gerekiyor

Ben hedefine ulaşanlardan bir tanesiyim ve benim gibi bir sürü insan var. Aşağıdaki linke tıklayıp başarı hikayelerini okuyabilirsin canım.

Kurallari nedir? Her cumami yapiliyor? Kac gun suruyor? Nasil takip ediliyor

Kurallari nedir? Her cumami yapiliyor? Kac gun suruyor? Nasil takip ediliyor
8 adet takim var yarismada, her takimin uyeleri var kilo vermeye calisan.
Tum hafta diyetlerimize , egzersizlerimize dikkat ederk kilo vermeye calisiyoruz, cuma gunude tum takimlar birbiri ile yarisiyor.
Bir takima katilmak isterseniz 8. takima katilabilirsiniz :)

Merhaba 12.gunum diyet ve spor yürüyüş destekli 76.4 den 72.1 e düştüm .devam ediyorum insallh.takimlara girmek istiyorum

Selamlar. Şuan 72 kiloyum .Kasım ayında diyetisyenle beraber 76 kilodan 65 e kadar düştürm. Malesef normal yeme düzenime geçince 7 kiloyu hızla aldım, Diyetisyene gitmeden kendi imkanlarımla zayıflamak istiyorum. 3 gündür ekmek makarna pilav yemiyorum. Akşam 8den sonra da birşey yemiyorum. Eliptik bisikletim var ama ona çıkacak enerjim henüz yok. 10 kilo vermem lazım. Motivasyona ihtiyacım var.

8. takima katilabilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.

Sağ Olsun arkadaşlar yönlendiriyor ama ne gelen var ne giden
Yeni katılacak arkadaşları büyük bir heycanla bekliyorum

Sağ Olsun arkadaşlar yönlendiriyor ama ne gelen var ne giden
Yeni katılacak arkadaşları büyük bir heycanla bekliyorum

Kaptanım kusura bakma ben unuttum sizin özel durumu üye çağırdım. Gerçi gelenlerde çok durmuyor ama yine de kusuruma bakmayın

Merhaba!
4 gündür sıkı diyetteyim, ayrıca şeker diyetine de girdim. 74 kilo ile başladım 4 günde 2 kilo verdim (su ve şişlik gitti muhtemelen) bende yarışmaya katılıp daha fazla motive olmak istiyorum.

Merhaba!
4 gündür sıkı diyetteyim, ayrıca şeker diyetine de girdim. 74 kilo ile başladım 4 günde 2 kilo verdim (su ve şişlik gitti muhtemelen) bende yarışmaya katılıp daha fazla motive olmak istiyorum.
8. Takıma katılabilirsiniz linke tıklamınız yeterli

Merhaba. Boyum 1.58 kilom 55.4 ( tok halim) hedefim 48-50 bandında kalmak. Maksimum ulastigim kilo 58.
Diyet hiç yapmadım ama şu süre aralıklı oruç uygulayarak iki haftada 1 kilo verdim. Açıkçası beslenme zaman aralığında biraz daha dikkat edersem kilo vermem daha kolay olacak gibi. o yüzden bir takıma katılmak istiyorum. sevgiler:)

Kaptanım kusura bakma ben unuttum sizin özel durumu üye çağırdım. Gerçi gelenlerde çok durmuyor ama yine de kusuruma bakmayın

Kusur ne demek canım Dediğin gibi gelenler gitmemiş olsaydı bizim takımda kaynıyor olurdu Sanirim biraz da yaz tatilinin etkisi

Canım yanlış anlama ama zaten boyuna göre baya zayıfsin, vücutta yağ yoktur ki yansin
He motvie olmak için katılmak istersen bize arkadaş olabilirsin

8. Takıma gel ( yukarda linki vardı )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…