Merhaba, 4. takima bekleriz1.50 boy 58 kiloyum. 50 olmak istiyorum. hangi takıma geleyim?
6. Takıma bekliyorumS.a. bende bir gruba katilmak istiyorum. Yasim 37 kilom 87 boyum 1.69 . Kendi kiloma yakin takim arkadaslarim olursa daha iyi olur diye dusunuyorum
Merhaba, 4. Takima bekleriz :)Bende istiyorum 68 kilo yum 55 istiyorum
Asagidaki linkte canim grubumuzTakıma nasıl gelebilirim
6. Takima bekliyorum canim1.60 boyum 73 kiloyum ve hangi gruba girmeliyim
Yaaaaa Ben nasıl bu gruba gircemMerhaba bende 1.58 boyunda 61 kiloyum 7aylik bebeğim var 50 kilo olmak istiyorum ilk oğlumda 74kilo ile doğum yapıp 52 kiloya düşmüştüm ama bunda veremiyorum 76ile doğum yaptım bu arada
Yaaaaa Ben nasıl bu gruba gircem
6.takima bekliyorumBende katılmak istiyorum, yardımcı olur musunuz :)
Ne kadar güzel :) yine neden olmasın.5.takıma bekleriz:)senelr once bu takimlar sayesinde 15 kg vermistim :) belki yine basaririm. yer varsa bende katilabilirim :))
4. takima bekleriz canim , asagidaki linke tiklayip, takimimiza gelebilirsin.Ben bu forumda çok acemiyim. Nasıl oluyor bu işler beni de ekleyin. Hamilelikte 76 oldum, 55 'e eski kiloma dönmem lazım...
seninlede güzel sonuclar alacagız inşallah bekliyorum canımMerhaba bende katılmak istiyorum 6. Takım uygunsa arkadaşım orada güzel sonuçlar aldı beni de kabul ederlerse girmek isterim
96 kilodan 89 a indim hededim 70