Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi akşamlar arkadaşlar..2 günlük anneyim ve uygun olan bir takıma katılmak istiyorum..düzenli ve istikrarlı bir şekilde kilolarımı vermek istiyorum.
en son tartıda 86 kg idim..ama gruba girmeden önce tartılmam lazım tekrar..son günlerde biraz kaçırdım..takım sayesinde daha çok motive olacagıma inanıyorum.

bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum ..böyle insanın daha azimli olacağına inanıyorum..ilgilenirseniz sevinirim tşkler ..

Hergün düzenli paylaşımda bulunabilirseniz,9. takıma bekleriz canlarım :))

merhabalar, arkadaşımın tavsiyesi ile burdayım... 2 çocuk annesi ve 94 kiloyum kendi başıma bişeyler yaptım ama motivasyonun şart olduguna inanıyorum, hergün düzenli bir şekilde yazabilirim... aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Hergün düzenli paylaşımda bulunabilirsen, 9. takıma bekleriz canım...

Merhaba Ben 1.71 boyunda 65.6 kilo, 26 yaşındayım. Ve 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Benim hikayem de kısaca şöyle.63 kilo ile hamile kaldım ve 79 kilo ile bitirdim.Bugüna kadar bazen aldım bazen verdim ama 76 yı hiç geçmedim. En son 72 kiloya çıkınca artık vermeliyim diye kendi çabalarımla bu kiloya düştüm ama benimle aynı sorunu paylaşan ve aynı dili konuşan arkadaşlarımı görünce çok imrendim ve aranıza katılmak istedim.Benim hedefim şöyle:Ramazana kadar 62 kilo olmak çünkü 2. çocuğu düşünüyoruz ama ben önceki kiloma kavuşmadan hamile kalmak istemiyorum.az zamanım :84: ve arkadaşa ihtiyacım var.Sabırsızlıkla haber bekliyorum:80:

2. takıma bekliyorum canım

merhaba

geçen eylül ayında 72 kiloya kadar indim ama sonra hepsini geri aldım
şu an 82.1 kiloyum (cuma itibariyle)

hayatım hep kilo verip sonra tekrar alarak geçti, artık bir düzene sokmak istiyorum
o yüzden buraya geldim

Son düzenleme:
uzuuun bir aradan sonra fazlasıyla kilo alarak merhabalar.cuma zayıflama yarışmasının ilk elemanlarındanım ozamanlar çoook kilo verdim.son bir yıl içerisinde fazlasıyla aldım şu anda 92 yim acil motivasyon sağlıyacak dinamik bi gruba ihtiyacım var.

8. takıma bekleriz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…