Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendimi bildim bileli polikistik overliyim 48 kiloyla evlendim eve 2 ay içinde nasıl oldugunu anlamadan 10 kilo aldım bu tabi yıllar içinde arta arta 70 kiloya kadar da dayandı aşılama tedavisi ilaçlar derken 70 kiloluk bi goril gibi hissediyorum kendimi pco yüzünden zor verlyo kilo deniyo ana sığınarak da yiyorum da yiyorum aç olduğumdan deil can sıkıntısından bana destek olun 20 kilo vermek istiyorum eski halime dönmek istiyorum artık zayıfken giydigim kıyafetlerimi hala saklıyorum umudum var bi gün onların içine girecegim :2:
hadi kızlar cvp verin bana nasıl yapabilirmmm :2:

Herkese merhaba,

Öncelikle herkesin hedefine ulaşmasını gönülden diliyorum.

Ben 163 boyunda şuanda 58 kiloyum.

11 aylık bir bebişim var. Evlenmeden önce çok çok zayıftım ve evlilikle beraber biraz kilo alıp normal sayılabilecek bir kiloda yani 57 ile hamile kaldım ve doğuma 79 kilo ile gittim. Gebelikte tam 22 kilo aldım. Doğumdan 1 hafta sonrasında tartıldığımda 72 kiloydum. Doğumda 7 kilo gitti.

72 kilo dan sonra emzirdiğim için diyet yapamasam da yediklerime dikkat ettim. Tatlılardan ve hamur işlerinden kaçındım bol sıvı tüketerek 64 kiloya kadar düştüm ve 64 de kitlendim kaldım. Sonra süt olayı kapanınca diyete ve spora başladım.

Hergün bol sıvı, tatlı, hamur işi yok, 6 öğün beslenme ara öğünlerde mutlaka meyve ve geceleri bebişimi uyuttuktan sonra ki bu maalesef gece23:30 felan oluyordu uykusuz kalsam da spor yaparak 58 kiloya 2 ayda düştüm. ayda 3 kilo verdim ve benim için kilodan ziyade amacım ıskılaşmaktı onu da spora borçluyum.

Şimdi ise 1 aydır 58 kilodayım ve spor yapma isteğim kaçtı. Kendimi motive edecek ve beni tekrar hırslandıracak bir yol ararken aklıma burası geldi. Yarış psikolojisi ile daha kolay hedefime ulaşabileceğime inandığım için başvuru yapmak istedim.

Bana tekrar hırs kazandırabilecek bir grup arıyorum.

Merhaba Arkadaslar
Ben de kilolu bir bayanim malesef...Daha once grup arkadaslarimla iyi baslamistik ama dusuk sonrasi ,moral bozuklugu derken kilo vermem durdu. PKO nun da tuzu oldu kilolarimda..160 boyunda 79 .8 kilodayim.Adet duzensizligi de var.iki cocuk annesiyim.Gruba katilip motivasyonla zayiflama cok mantikli geldi.Aralik ayinda memlekete gidecegim,kizkardesimle iddaya girdik,kazanan blirledigimiz hediyeyi alacak.Araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum.

Gruplara katılmak isteyen arkadaşlar,

Şu ana kadar herhangi bir takım kaptanından davet gelmemiş bazı arkadaşlar var, bu durum takımlarda paylaşım yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Takımlar için belirlenen bir üye sınırı var, bu nedenle yeterli sayıda üyesi olan takım kaptanları yeni üyeler davet edemiyor ama ben listeye girmesem de olur, yeter ki bir takımın içinde yer alayım, paylaşımda bulunayım ve bu sayede motive olayım diyorsanız takım sayfalarına yazabilirsiniz. Ben 8. takımdayım, takımımızın son durumdaki üye sayısını bilmiyorum. Ama ben bir takım havası hissedeyim, paylaşımda bulunayım ve motive olup kilo vereyim diyorsanız 8. takıma buyurun. En azından sizi bir takım davet edene kadar bizim takımda motive olursunuz :)

Herkesin en kısa zamanda bir takıma kabul edilmesi dileğiyle

Son düzenleme:
Selam arkadalar bende bir takıma katılmak istiyorum en acilinden yarin ciddi anlamda kendime ceki düzen vermeye başlayacağımda :)

Bu arada bebek emziriyorum katılacagım takıma duyrulur :)

Ay beni kimse kabul etmiyormuuuu

yok mu bana göre bi grup ya hadi şimdiden ben motive oldum sauna eşfmnmı giydim ip atlamaya başladmm çok hirslıyım yani oldugm grubu 1. yaparım bu gidişlee hadiiii
13. takıma bekliyorum kızlar.

selam arkadaşlar.. öncelikle şu yada bu sebeple zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara başarılar dilerim :) bende tam 104 kiloyum maalesef( boyum 1,70 birde haşimato hastasıyım yani troidim az çalışıyor.. troid sorunum yüzünden beni takıma almak istemezseniz size darılmam ama gerçek anlamda artık kilo sorunu yaşıyorum ve sizlerin desteği ve mütivasyonu sayesinde verebiliceğime inanıyorum. kilo vermek istememin öncelikli sebebi çocuk sahibi olmak.. doktorlar bu kiloyla hamile kalırsam sorunlar yaşıcağımı söylüyor.. anlıcağınız en az 20 kilo vermem gerekiyor diyetisyene ve obesite polikliniğine gidip muayene oldum.. listelerim elimde.. tek ihtiyacım olan şey biraz destek.. Lütfeennn benide bi takıma alınn:)) yüzünüzü kara çıkartmıcam söz:))

13. takıma bekliyoruz.:79:

Merhabalar. Ben zayıf olmak konusunda biraz takıntılıyım sanırım ve hedeflediğim kiloya ulaşmadığım takdirde de mutlu olabileceğimi zannetmiyorum. 1.62 boyunda 49 kiloyum. Kemikli olduğum için istediğim incelikte gözükmüyorum sanırım, ya da ben biraz sorunluyum bu konuda. Herneyse sonuç olarak bende bu gruplardan birine katılmak istiyorum. Cevap bekliyorum arkadaşlar! Teşekkürler şimdiden! :82:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…