Selam arkadalar bende bir takıma katılmak istiyorum en acilinden yarin ciddi anlamda kendime ceki düzen vermeye başlayacağımda :)
Bu arada bebek emziriyorum katılacagım takıma duyrulur :)
Ay beni kimse kabul etmiyormuuuu
kendimi bildim bileli polikistik overliyim 48 kiloyla evlendim eve 2 ay içinde nasıl oldugunu anlamadan 10 kilo aldım bu tabi yıllar içinde arta arta 70 kiloya kadar da dayandı aşılama tedavisi ilaçlar derken 70 kiloluk bi goril gibi hissediyorumkendimi pco yüzünden zor verlyo kilo deniyo ana sığınarak da yiyorum da yiyorum aç olduğumdan deil can sıkıntısından bana destek olun 20 kilo vermek istiyorum eski halime dönmek istiyorum artık zayıfken giydigim kıyafetlerimi hala saklıyorum umudum var bi gün onların içine girecegim :2:
hadi kızlar cvp verin bana nasıl yapabilirmmm :2:
13. takıma bekliyorum kızlar.yok mu bana göre bi grup ya hadi şimdiden ben motive oldum sauna eşfmnmı giydim ip atlamaya başladmm çok hirslıyım yani oldugm grubu 1. yaparım bu gidişlee hadiiii
13. takıma bekliyoruz.:79:selam arkadaşlar.. öncelikle şu yada bu sebeple zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara başarılar dilerim :) bende tam 104 kiloyum maalesef( boyum 1,70 birde haşimato hastasıyım yani troidim az çalışıyor.. troid sorunum yüzünden beni takıma almak istemezseniz size darılmam ama gerçek anlamda artık kilo sorunu yaşıyorum ve sizlerin desteği ve mütivasyonu sayesinde verebiliceğime inanıyorum. kilo vermek istememin öncelikli sebebi çocuk sahibi olmak.. doktorlar bu kiloyla hamile kalırsam sorunlar yaşıcağımı söylüyor.. anlıcağınız en az 20 kilo vermem gerekiyor diyetisyene ve obesite polikliniğine gidip muayene oldum.. listelerim elimde.. tek ihtiyacım olan şey biraz destek.. Lütfeennn benide bi takıma alınn:)) yüzünüzü kara çıkartmıcam söz:))
13. takıma gelebilirsin.:79:bende 20 gündür diyet yapıyorum.74.5 ıle başladım suan 70.7yım.ama yarışmaya katılırsam daha hızlı kılo verebilirim.
8.takıma gelebilirsinbende katılmak ıstıyorum yarışmaa boş yeri olan varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?