eger katılımım bol diyorsan ve kurallara uyarsan . 6. takıma bekleriz deneme haftana başlaya bilirsin .pişman olmassın ..kaydirigubbakcemile5..selam bende cuma yarışmasında yer almak istiyorum.aralık 21de başladım diyete
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2436.htmlyıllardır al ver alver yoyoya dondurdugum kılolarımın aılede zaten ırsı olan kalp hastalıgını tetıklemesı ve benım kucuk capta bır krız gecırmem ancak yınede kıloyu onemsemememın uzerınden yaklasık 6 ay gectı ama ben yenı farkedıorum resmen ayakkabımı baglamak ıcın egılemıyorum hatta gecenlerde gıttıgım lunaparkta adam sız bu oyuncaga bınemezsınız dedı neden dedıgımdeyse kemer normal boyutlarda sız bınersenız kapanmaz dedı yer yarılsada gırsem dedıgım andı arastırıyorum arkadaslar bır grupla bırlıkte motıve olmak ve kalıcı olarak kurtulmak ıstıyrum artık daha 23 yasında gobegıme yaklasan goguslerımden bıktım 160 boyunda ve tam 80 kıloyumbır kac gundur zaten dıyetteyım kendı capımda ama sızınle bırlıkte yapmak ıstıyorum dıyetımı herkes bırbırıne karsı sorumlu oldugunda ınanıyorum kı o kucuk dedıgımız kacamaklar olmayacaktır ...
en kısa zamanda bır takımla bırlıkte yoluma devam etmek ıstıyorum arkadaslar
duru kelebek çok güzel kilo vermişsin.nasıl verdiğini biraz anlatırmısın.neler yedin içtin.spor yaptınmı
Herkese merhaba..
Arkadaşlar ben 24 yaşında, 1.58 cm. boyunda ve 68 kiloyum. Yıllarca görmüş olduğum astım tedavisinde yükse dozda kortizon kullandım, buna bağlı olarak da kilo artışım oldu. Almış olduğum kiloları da okul-iş hayatı süresince vakit yetersizliği sebebiyle spor vs yapamamaktan dolayı veremedim. 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve kilolarımdan da kurtulmak istiyorum :) hedefim 55 kg civarında olabilmek.. sizlerin de yardımı ile bunu başarabileceğime inanıyorum..
Sevgiler..
merhaba arkadaslar bende 28 yasında 1,57 boyunda 70 kiloyum ve agustosun ilk haftası düğünümü var ne olur yardım edin bende yarısıp zayıflamak istiyorumm vereliniortak
ceyda ikinci takıma gel bir görüşelim olurmu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?