Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
yıllardır al ver alver yoyoya dondurdugum kılolarımın aılede zaten ırsı olan kalp hastalıgını tetıklemesı ve benım kucuk capta bır krız gecırmem ancak yınede kıloyu onemsemememın uzerınden yaklasık 6 ay gectı ama ben yenı farkedıorum resmen ayakkabımı baglamak ıcın egılemıyorum hatta gecenlerde gıttıgım lunaparkta adam sız bu oyuncaga bınemezsınız dedı neden dedıgımdeyse kemer normal boyutlarda sız bınersenız kapanmaz dedı yer yarılsada gırsem dedıgım andı arastırıyorum arkadaslar bır grupla bırlıkte motıve olmak ve kalıcı olarak kurtulmak ıstıyrum artık daha 23 yasında gobegıme yaklasan goguslerımden bıktım 160 boyunda ve tam 80 kıloyum bır kac gundur zaten dıyetteyım kendı capımda ama sızınle bırlıkte yapmak ıstıyorum dıyetımı herkes bırbırıne karsı sorumlu oldugunda ınanıyorum kı o kucuk dedıgımız kacamaklar olmayacaktır ...

en kısa zamanda bır takımla bırlıkte yoluma devam etmek ıstıyorum arkadaslar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2436.html

gelebilirsiniz....opuyorumnanaktan

ben 28 yaşında 1.61 boyunda 103 kiloda 2 çocuk annesi bir bayanım.kilo almam evlendikten sonra başladı ve devam ediyor.beni çok ama çok üzen artık bu gidişe dur diyememem. beni aranıza alırsanız çok sevinicem. cevap ne zaman gelir yada gelirmi bilmiyorum ama sabırsızlıkla cevap gelmesini bekliycem.:hulya:

merhaba 27 yaşında üniversite öğrencisiyim geçen sene okula başladığımdan beri 23 kilo verdim okula başladığımda 106 kiloydum şimdi 83 kiloyum... hedefim 70 kiloya inmek gruba katılmak istiyorum çünkü kendi başıma yapacak motivem kalmadı yarışarak yapmak beni dahada motive edicek inanıyorum

slm arkadaşalr ben 25 yaşında 67 kilo 171 boyundayım 2007 yılında yaşadığım sağlık problemleri nedeniyle 10 kilo aldım bir haftadır diyetteyim ve 2 kilo verdim kırsal bi kesimde öğretmenlik yaptığım için çok fazla spor imkaanım yok ama kendi çabamla evde az da olsa hareketler yapıyorum hedefim 60 kilo ve bunun için birilerinin desteğine ihtiyacım var... a.s

duru kelebek çok güzel kilo vermişsin.nasıl verdiğini biraz anlatırmısın.neler yedin içtin.spor yaptınmı

hergün nerdeyse yürüyüş yapıyorum akşam 6dan sonra bişey yemiyorum yurtta kaldığım için akşam yemeğini 5te yiyorum..3 ara 3 ana öğün yapıyorum haftada bir kaçamağım var tahlillerimi yaptırmıştım rahatsızlığım yok iş sadece iradeye kalmıştı yani üniversiteye başlayınca gerisi geldi :)

Cok uzun bir aradan sonra bende tekrar araniza katilmak istiyorum....:içelim:
27(11 temmuz 28) Yasindayim
64 kilo
167 boy
cinsiyet kadin:):)
3 sene önce 57 kilodaydim.Daha sonra dikkatsiz yemek yiyisim ve spor yapmayisim sayesinde 64 oldum.Yaklasik 2 senedirde bu kilodan bir asagi bir yukari yani 63 64 arasi gidip geliyorum.Motivasyona ihtiyacim var.
Artik isten ayrildigim icin her sabah bir saat yürüyüs ve ardindanda plates yapmaya basladim.
Takim liderlerini bekliyorum....

Son düzenleme:
Herkese merhaba..

Arkadaşlar ben 24 yaşında, 1.58 cm. boyunda ve 68 kiloyum. Yıllarca görmüş olduğum astım tedavisinde yükse dozda kortizon kullandım, buna bağlı olarak da kilo artışım oldu. Almış olduğum kiloları da okul-iş hayatı süresince vakit yetersizliği sebebiyle spor vs yapamamaktan dolayı veremedim. 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve kilolarımdan da kurtulmak istiyorum :) hedefim 55 kg civarında olabilmek.. sizlerin de yardımı ile bunu başarabileceğime inanıyorum..

Sevgiler..

ceyda ikinci takıma gel bir görüşelim olurmu kaydirigubbakcemile5

Aslında ben hep zayıftım. Hatta haddinden fazla zayıftım. Balerindim ve 1.60 boyla 40 - 45 kilo arasında gezindim hep. Sonra aksilikler arka arkaya geldi. Baleyi bırakmak zorunda kaldım. Yeme alışkanlığımı değiştirmesem de sporu bıraktığım için kilo almaya başladım. Ardından ses nodülümün tedavisi için kortizon almaya başladım. Daha da fazla şiştim. En son olarak da polikistik over sendromu tedavim için doğum kontrol hapı alıyorum ve o da belli miktarda kilo yapıyor. Tüm bunlar bir anda oldu ve bütün vücudum çatlak içinde kaldı. Zaten zayıfken bile problem çıkaran gıdım yüzünden bir hindiye benziyorum. Kendime güvenim kalmadı. Kendini çok beğenen, dünyanın aynalarla en barışık insan ben insan içine çıkmaktan utanır durumdayım. ıki ilacı da bıraktım ve spor yapmaya başladım. En azından kilo verene kadar böyle. Daha sonra doğum kontrol haplarına devam etmek zorunda kalacağım. Şu anda 63 kiloyum ve artık aynalardan kaçacak halim kalmadı. Bu yazı havlu altında geçirmek istemiyorum. En azından 50 kiloya kadar düşmek istiyorum. Nolur özgüvenimi geri kazanmama yardım edin.

Son düzenleme:
Merhabalar,
1.73 boyundayım ve maalesef 80 kiloyum, aslında normal kilom 67-68 arasında değişirdi hep ama hamilelik sonrası yani yaklaşık 7 aydır maalesef kilo veremiyorum, aslında henüz diyette yapmadım süt verdiğim için ama 2 ay sonra işe başlayacagım için artık diyete başlayıp kilo vermem gerekiyor. Hem kendimi iyi hissetmek için hemde yeni bir gardrop düzemeyeceğimden en az 10 kilo vermem lazım 2 ay içinde Yardıma ihtiyacım var anlayacağınız, beni kabul ederseniz sevinirim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…