Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cnm senide 9. takıma bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım diyet bölümüne.kendimden bahsedeyim biraz.ben kendimi bildim bileli kiloluydum.ama asla 85 kiloyu geçmezdim.ne yazıkki artık 94 kiloyumgeçen yıl bu zaman 78 kiloydum.eşim askerdeydi.eşim geldikten sonra tam 16 kilo almışım.artık vermenin zamanı geldide geçiyor.birde çocuk istiyoruz biz.gerçi burda bazı arkadaşlar sağolsun kiloluda hamile kalınabileceğini örneklediler.şimdi arkadaşlar ben 162 boyunda ve 94 kilodayım.bütün yarışmalara hazırımmm:)

13. takıma bekliyoruz.

ben de 1.70 boyunda,99 kilodayım...kilolarımdan kurtulup bebek sahibi olmak istiyorum. belki beni aranıza alırsanız bu beni motive eder,zayıflama yolunda ilerlememde bi faktör olur diye düşünüyorum... umarım beni de kabul edersiniz...

bende yarışmaya katılmak isteyenlerdenim.1.63 boyundayım 3 aylık bebeğim var.hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum tabi ben yemeğimden çok kısamıyorum 79 ile doğumdan çıkmıştım 3 ayda 6 kilo verebildim şimdi spor da yapmaya başladım yediklerime daha fazla dikkat ediyorum sütümü kesmicek kadar emzirmeninde avantajıyla vermeye çalışıcam amacım 55 e inmek.yarışmalarla daha çok motive olurum diye düşünüyorum umarım acık bi yer vardır.

merhaba,
ben de bir gruba girmek istiyorum 1.67 boyum 61 kiloyum

4.takima bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…