merhabalar ben bu sitede yeniyim bu siteyi tanımamı sağlayan vinston arkadşıma çokk teşekkür ediyorum:))öncelikle herkese bu zorlu ve sabır dönemi olan kilo verme sürecinde kolaylık diliyorum.Ben 1.58 boyunda 54 kiloyum ve amacım 50 kiloya düşmek hangi gruba geçmem gerekiyor acaba??
merhabalar ben bu sitede yeniyim bu siteyi tanımamı sağlayan vinston arkadşıma çokk teşekkür ediyorum:))öncelikle herkese bu zorlu ve sabır dönemi olan kilo verme sürecinde kolaylık diliyorum.Ben 1.58 boyunda 54 kiloyum ve amacım 50 kiloya düşmek hangi gruba geçmem gerekiyor acaba??
canım bende senin aracılığınla bu başlığı buldumm.bende zayıflamak zorundayımmm.ama boğazımı tutamıyorum.1.67 boyundayım ve en son 66 kiloda kaldım.2 aylık hamilelik yaşadım ve 58 kilodan 73 e çıktım.bebek ölünce zehirlemiş vs.şu an da hala o kiloları vermekle meşgulum.temmuz sonunda oldu bu durum.ve o tarihten bu yana 66 kiloya düşebildim ancakkk.grubumu ve yapmam gerekneleri söylerseniz sevinirimmmm
3. takımda yerimiz var http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html ben de senin gibi hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum birlikte devam edelim
3. takımda yerimiz var http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html ben de senin gibi hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum birlikte devam edelim
herkese merhabalar nerden başlasam diye düşündüm birara o kadar dertliyim
98 kilo 175 boy görüntüyü izaha yeter mi bilmiyorum .aralıksız iki sezaryen beni ideal kilom65 ten buraya taşıdı.2004 ten beri yani yaklaşık 6 yıldır yürümeyip yuvarlandığımı hissediyorum.en son pazartesi kışlık kabanı iliklemede zorlanınca uzun hava dinleyecek hale geldiğimi anladım .çocuklarımla sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorsam artık dur demem ciddiyetle şart birlikten kuvvet doğacağına inancım bir kere daha beni buraya getirdi.Beni de aranıza alıp destekler misiniz selamlar
Herkesee merhabaabende yeni üyeyim 20 yaşında öğrenciyim ve aranıza yeni geldm.
Bnde kilolarımı vermştm ama tekrar aldmAma vazgeçmek yok ve şimdi tekrar zayıflamak istiyorum...
1.67 boyundaym 65 kilodayım hangi gruba geçmem gerekiyor şimdiden tşk ederim
merhabalar 175 cm 72.5 kiloyum 9.takımdaydım kapandı yeriniz var mı?
merhaba herkese
ben de yeni aranıza katıldım
20 yaşındayım
boyum 1.68 ve 72 kiloyum
hangi gruba geçeceğim teşekkürler şimdiden
Kesinlikle ben de katılmak istiyorum, bu kadar kararlıyken kilo vermemem imkansız:))
Yaşım: 21
Boyum: 1.65
Kilom: 78
68 kiloyken olan kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo((((( montlarımın önleri kapanmıyo...
Son 3 ayda 10 kilo aldım, fazlasıyla geri vericem!!!
Hepinize merhaba arkadaşlar.
Ben aslında eski 9. takımın üyelerindenim.2008 senesinde bende bu yarışma sayesinde 20 kilo gibi ciddi bir kilo vermiştim.Ama tabi tekrar aldım.Kendi başıma tekrar tekrar denememe rağmen ne yazık ki istikrarlı bir ilerleyiş kaydedemedim.Beni tekrar kabul ederseniz sevinirim arkadaşlar.
boyum 168
şuan ki kilomu bilmiyorum ama 73 civarıydı en son
eğer kabul ederseniz önümüzdeki hafta bende sizlere dahil olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?