• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
a.sslm arkadaşlar bende 2 ay önce doğum yaptım ama kilolarımdan kurtulamadım siteyi dolaşırken dikkatimi çekti benide aranıza alırsanız çok sevinirim :teytey:inanıyorum ki bu şekilde kilo verebilirim lütfen üyelik felan nasıl olcak yardımcı olurmusunuz:1no2:a.s:enbuyukkk:

a.sslm arkadaşlar bende 2 ay önce doğum yaptım ama kilolarımdan kurtulamadım siteyi dolaşırken dikkatimi çekti benide aranıza alırsanız çok sevinirim :teytey:inanıyorum ki bu şekilde kilo verebilirim lütfen üyelik felan nasıl olcak yardımcı olurmusunuz:1no2:a.s:enbuyukkk:

canım eğer bol bol paylaşım yaparım kilo vermede azimliyim diyorsan 5. takıma bekleriz:1hug:

kızlar ben de zayıflamak istiyorum, 1 yıl içinde neredeyse 10kg aldım:((
boyum 1.72 kilom şu anda 63, eski kilom 55di:( 1 yıl içinde işimden dolayı fazla spor yapamadığım için hareketsizlikten kilo aldım, 3 ay önce evlendim, düğünden önce yine kilo vermiştim gelinliğin içinde daha güzel görünebilmek için ve zayıflamıştım da:) ama balayı falan derken ve kocacım sayesinde atıştırmalarım da artınca yine kilo aldım:( tekrar eski kiloma dönmek ve atıl durumdaki kıyafetlerime girmek istiyorum, beni de aranıza alın, lütfen..

kızlar ben de zayıflamak istiyorum, 1 yıl içinde neredeyse 10kg aldım:((
boyum 1.72 kilom şu anda 63, eski kilom 55di:( 1 yıl içinde işimden dolayı fazla spor yapamadığım için hareketsizlikten kilo aldım, 3 ay önce evlendim, düğünden önce yine kilo vermiştim gelinliğin içinde daha güzel görünebilmek için ve zayıflamıştım da:) ama balayı falan derken ve kocacım sayesinde atıştırmalarım da artınca yine kilo aldım:( tekrar eski kiloma dönmek ve atıl durumdaki kıyafetlerime girmek istiyorum, beni de aranıza alın, lütfen..

3. takıma gelebilirsin canım bekliyoruz

Merhaba arkadaslar, Ben gectigimiz 2 sene yogun is hayatim nedeniyle cok fazla hareketsiz kaldim ve yeme aliskanliklarimda degisiklik oldu. Tam 15 kilo aldim. Onceden hareketli, spor yapan biriyken hareketsiz blgisayar basinda calismak zorunda kalan birine donustum. Bununla beraber oncesine nazaran cok daha fazla disaridan yemek soylemeye basladim. yani anlayacaginiz is kontrolden cikti. Ancak, kendime geldim ve bu gidise bir son diyecegim. Su anda 75 kiloyum ve 60 kiloya inmek niyetindeyim. Sadece kilo vermek degil yeme aliskanliklarimi duzenleyerek duzenli beslenmeyi ogrenmek nyetindeyim. Bu surecte birbirimize destek vermemiz cok guzel, o yuzden ben de bir gruba katilmak istiyorum.

ben de kilo vermek istiyorum ama bana disiplin lazım, bi ara herşey güzeldi ama yine iş çığrından çıktı, içine giremediğim bir sürü kıyafetim var, onları geri istiyorum, şu an üzerimde fazlalık olan 7-8 kiloyu vermem lazım, yardım lütfen...

YAsim 32,boyum 1,58 ve kilom ne yazikki 70 su an.
52 kiloyken hasimato hastaligim yüzünden 63 e ciktim ve bir türlü veremedim.60 a düsüyordum ama yine hemen geri aliyordum.
Maalesef yazin migren tedavisi gördüm ve 2-3 ayda 10 kilo aldim.Yani 63 den 73 e ciktim.Iki haftadir diyetteyim 3 kilo verdim,70 oldum.
Hayatimda 7 li sayilari ilk defa görüyorum.Kendimden igreniyorum resmen.Tekrar 50 li kilolara düsmek istiyorum.Artik cok büyük bir azim yaptim.Bu sefer basaricam.
Eger ki burada yarismaya katilirsam eminimki daha fazla azim gelecek bana ve hedefime ulasicam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back