Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.sslm arkadaşlar bende 2 ay önce doğum yaptım ama kilolarımdan kurtulamadım siteyi dolaşırken dikkatimi çekti benide aranıza alırsanız çok sevinirim :teytey:inanıyorum ki bu şekilde kilo verebilirim lütfen üyelik felan nasıl olcak yardımcı olurmusunuz:1no2:a.s:enbuyukkk:
canım eğer bol bol paylaşım yaparım kilo vermede azimliyim diyorsan 5. takıma bekleriz:1hug:
kızlar ben de zayıflamak istiyorum, 1 yıl içinde neredeyse 10kg aldım(
boyum 1.72 kilom şu anda 63, eski kilom 55di 1 yıl içinde işimden dolayı fazla spor yapamadığım için hareketsizlikten kilo aldım, 3 ay önce evlendim, düğünden önce yine kilo vermiştim gelinliğin içinde daha güzel görünebilmek için ve zayıflamıştım da:) ama balayı falan derken ve kocacım sayesinde atıştırmalarım da artınca yine kilo aldım tekrar eski kiloma dönmek ve atıl durumdaki kıyafetlerime girmek istiyorum, beni de aranıza alın, lütfen..
ben de kilo vermek istiyorum ama bana disiplin lazım, bi ara herşey güzeldi ama yine iş çığrından çıktı, içine giremediğim bir sürü kıyafetim var, onları geri istiyorum, şu an üzerimde fazlalık olan 7-8 kiloyu vermem lazım, yardım lütfen...
aranızda yeniyim arakdaşlar ve bende zayıflamak istiyorum
birçok denememe rağmen başaramadım
buradaki takım ruhuyla belki başarılı olurum :):):)