Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mrblar ben 1.68 boyunda ve 90 kiloyum (

ben ergenlikten beri kilo problemi yasıyoum aslında evleneli iki bucuk yıl oluo evlenirken 72 kiloydum ama durmadım tabi almaya devam ettim taki canıma tak edinnceye kdr gecen sene tamda bu vakitler 92 kiloya cıkmıştım artk bi diyetisyene gitmeye karar verdim ve 2.5 sonra 82 kiloya düştüm daha devam ediyodum cokta azimliydim ama hamile olduğumu öğrendim ve diyeti bırakmak zorunda kaldım....

şimdi dünyalar tatlısı ve henüz 45 günlük bi kızım var ........
hamileliğim boyunca 14 kilo aldım 96yla doğuma girdim 6 kilosu doğumdan sonra gitti şu an 90 kiloyum cok şükür yawruma kavuştum tek bi hedefim kaldı şu kilolardan kurtulmak...

tekrar diyetisyene gitmeye vaktim yok her hafta gidip gelemem kızıma bakacak kimse yok ama kendim bişiler yapmaya çalışıcam.....gecen seneki bilgilerimden yararlanıcam ve tabiki sporr.....

bu yüzden bende katılmak istiyoum takım ruhuna ve motivasyona coook ihtiyacım var evliliğim için ve kendim için zayıflamak İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

tatlımm madem takım ruhuna ihtiyacın var ve gerçekten kilo vermek istiyosun
2. takıma bekleriz şeker işte bu da adresimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16055354&posted=1#post16055354

Son düzenleme:
merhaba..
ben emine 170 boyunda ve en son dün tartıldığımda 65.9 çıkan genç bir kızım.nişanlıyım.ve şuanda bankacıyım.2 yıldır iş hayatına başladım.işe girmeden önce yani tam 2 sene önce 55 kiloydum.ondan 6 ay önce kadar da 52 kilo..2 sene önce 52 kilodan 56 ya çıkınca diyetisyene gitmeye karar verdim.çünki fiziğimin bozulmasını istemiyordum.o dönem tabi sadece dış görünüş içindi çabam..diyetisyen beni dahiliyeye gönderdi bikaç test istedi.testler sonucunda troit bozukluğum olduğunu ve iç guatrım olduuğunu öğrendim.tefor adlı bi ilaç kullanmaya başladım.diyetisyen bi diyet verdi ama herkese verdiğindendi.devlet hastanesi sonuçta.ilgilenmedi..açıkçası bende ilgisizliğinden bidaha gitmedim..
şuanda 24 yaşındayım.temmuz ayında evlenicem.fakat kilom her ay dahada artıo..eve koşu bandı aldım ama yorgunluktan 1 gün yapıosam bidaha yapamıorm.
artık sağlığım içinde zayıflamak istiyorum çünki hızlı yürüdüğümde nefes alamıorum.vücudum kiloya alışık değil.sevmiyorum.bazen ağlıyorum hatta.nişanlımda hiç istemio.
artık kararlıyım.3 gündür az yiyorum,3 gün önce 66.9 çıkmıştım.dün 65.9 çıktım.bundan sonrada dikkat edicem.bende varım..benide aranıza alırmısınız?

selam arkadaslar bende size katilmak istiyorum yardim ederseniz sevinirim ha unutmadan ben eski kadinlar kulübü üyesiyim am a malesef zayifliyarak ayrildigim yerden siserek geri döndüm cok üzgünüm hepinize iyi geceler

tatlım seni çağırdım ama daha önceden çağırdığım ve gelmeyen bir katılmaya karar verdi yerimiz kalmadı kusura bakma arkadaşlara duyurulur korkmaz arkadaşım hala kendisine takım aramaktadır...

Son düzenleme:
Korkmazcım 9. takımda yerimiz var bekleriz cnm...

3. takıma bekleriz

9 takımda revuzyona gıtmeye karar verdık ve yenı uye alımına basladık arkadaslar katılmak ısteyen varsa lutfen 9 takıma

ayyy kızlar önce burası katılmak isteyenlerle dolu olurdu takımlarda yer olmazdı..
şimdi de burası takım dolu katılan yok..
ben de bakınıp duruyorum takıma almak için ama yok kimsecikler..
bizden başka şişko kalmadımı yoksa şekerler

Son düzenleme:

amanın çok güldüm.
valla öyle oldu akrebim yaaa... nerde o eski günleeer,özledim valla. ama dediğin gibi tek şişgo bizler kaldık herhalde sevinemmi üzülemmi bilemedim şimdi. :26: neyse ben kendi adıma üzüleyim barii. bende bakıyorum günlerdir ama hiç ses yok. bari reklamımı renklendirem dedim nasıl olmuşmu. :92:

9 takımda revuzyona gıtmeye karar verdık ve yenı uye alımına basladık arkadaslar katılmak ısteyen varsa lutfen 9 takıma

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16184968&posted=1#post16184968

8. takıma yeni arkadaşlar davet ediyoruz
isteyen üsteki linke tıklasın yazmaya başlasn

feciii kompleks yaptım şimdi :78: bizden başka şişko kalmadı kesin.:125::125:
kapatın kapıları anacımm acil zayıflıyoruz çok ama çok acil :96: yoksam tescilleniciiz buralarda az kaldı şekerler

Son düzenleme:

feciii kompleks yaptım şimdi :78: bizden başka şişko kalmadı kesin.:125::125:
kapatın kapıları anacımm acil zayıflıyoruz çok ama çok acil :96: yoksam tescilleniciiz buralarda az kaldı şekerler

valla akrebim son şansı verdim kendime bu sefer oldu oldu olmadı,alıp başımı gidecem buralardan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…