Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar. doğumdan sonra benim de kilolarla başım dertte. boyum 1.65 kilom ise 72. hedefim 65 olmak bende bir takıma girerek azmimi göstermek istiyorum. umarım beni aranıza alırsınız.şimdiden teşekkürler.
bende bu yarışmaya katılmak istiyorum kızlarrr
Merhaba kızlar, ben de katılmak istiyorum bir gruba. Eski üyelerdenim ama yepyeni bi başlangıç yapayım dedim :)
Boyum 1.68, kilom 65 - 66 arası gidip geliyor. Şöyle bi 10 kilo vermek istiyorum 3 ya da 4 ayda.
Yer olan bir takımdan davet bekliyorummmm :)
bende bu yarışmaya katılmak istiyorum kızlarrr
merhaba arkadaşım 5. takıma bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar, kilo vermek için destek almak ve destek vermek kesinlikle çok güzel. daha önce bikaç arkadaşımla birlikte ara öğünleri hatırlatan cep mesajları atıp birbirimize yardımcı olurduk. boyum 170 kilo ise 74,5 ben de kendimi bildim bileli hep kiloluyum. hedefim 60 kilo olmak. Geçen hafta spora başladım, haftada 4 gün gidiyorum ve her gidişimde bir saatten fazla çalışıyorum. yediklerimi pek azaltamadım ne yazık ki. ama çok azimliyim. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. İkinci çocuğumdan sonra bayağı kilo aldım. Kendi çabamla 87.8 den 82.6 ya indim. ama paylaşımlarla daha güzel kilo vereceğime inanıyorum.a.s. Katılım nasıl oluyor bilmiyorum ama benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bilmiyorumkismile
canım 5. takıma gel konuşalım
canım 5. takıma bekleriz...
merhabalar ben orta okuldan beri kilolu biriydim üniversite bitiminde evlilik öncesi dikkat ederek biraz zayıfladım ancak tüp bebek tedavisi hamilelik doğum derken kilolarım aldııı başını gitti doğumun üzerinden 11 ay geçmesine rağmen hala kilo veremedim emzirdiğim için diyet yapamadım ama malum çevreden gelen laflar insanı üzüyor ben de hem diyet yapıp hem spora başlamaya karar verdim ve bu kararımı gerçekleştirirken sizlerle beraber olmak istiyorum beni de aranıza alırsanız çoooook sevinirimm
merhaba arkadaşlar...
gruplardan birine bende katılmak istiyorum...
1,70 boy ve 61 kilodayım.hedefim 53 olmak artık bunu başarmak istiyorum...
davetlere açığım...:):):)
arkadaşlar meraba
ben yaklaşık 1 yıl önce 2.takımdan ideal kiloma ulaşıp mezun olmuştum
ancak yine kilo aldım malesef
yaklaşık 10 kilo kadar fazlam var
bu ara ciddi anlamda şevke geldim ve tekrar kilo vermek istiyorum
haftada 3 gün olmak üzere spora başladım
kendime 1200 kalorilik bir diyet hazırladım
ancak takım halinde kilo verme başlarısının bireysel çabadan çok daha fazla
etkili olduğunu tecrübe ettim
eğer takımınlarda yer varsa katılmak isterim
sevgiler
Ben de takıma girmek istiyorum nasıl gireceğim yardım.29 Ekim cuma günü zayıflamak ve sıkılaşmak için epey çaba gösterdim sitede böyle bir ekip çalışması olduğunu bilmiyordum rasgele dolaşırken gördüm ve tam bana göre dedim.Çünkü rekabet ve destek olmayınca çabuk pes ediyorumkaydirigubbakcemile..Bu haftaki takımı kaçırmak istemiyorum hangi takıma gireceğim,nasıl olacak?
Yardım bekliyorum...bilmiyorumkismile