Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bende katılmak istiyorum evlendikten sonra çok kilo aldım 6 yıldır çabalıyorum bi veriyorum bir alıyorum artık bıktım baskalarına özenmekten benden büyüklerin bana teyze demelerinden lütfen yardım edin 1 65 boyum 78 kilom

Merhabalar
bende gruplarda birine katılmak istiyorum 1.68 boyunda 69 kiloyum 60 kiloya inemek sitiyorum daha önce bu gruplarda bulunmuş tum yalnız hamile kalınca bırakma zorunda kaldım 64 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma gittim kızımı kucağıma alıp eve geldiğimde 80 kiloydum kocamn bir kadın olmuştum emzirerek ve dikkat ederek işte 1.5 sene üzerine 69 kiloya ancak düşe bildim bir an önce 60 kiloya inmeme gerekiyo ve şuana kilo vermek için bir şeylerin beni tetiklemesi lazım tek başıma başaramıyorum burasın ban çok ii geleceğinide biliyorum

bizlerede tuttuğunu koparan takımıını destekleyen ve kilo vermek isteyen senin gibi biri lazım buyrun kapımız açık kaydirigubbakcemile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2854.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2854.html

takımımıza kilo vermek için azimli yeni üyeleri bekleriz sevgiyle kucaklarız .

SLM BENDE TAKIMA BUGÜNDEN İTİBAREN TAKIMA KATILABİLİRMİYİM ACAMA 1 HATFA ÖNCE FİTNESS A BAŞLADIM HAFTADA 5 GÜN GİDİYORUM DİYETTE UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA KAÇAMAKLARIM OLUYO.KAÇAMAKLARDAN KURTULMAK İÇİN GRUP DESTEGE İHTİYACIM VAR ŞUAN 82 KİLOYUM AYIN 6 SINDA 84.600 DÜM.olumunekankayizsmile

merhaba...24 yaşındayım(aslında doldurdum 24.ü) boyum 160 ve kilom 51..doğumda almış olduğum 12 kilonun 9 unu verebildim..evlenirken 45 kiloydum şimdide bayrama kadar 47 kilo olmak istiyorum ...yavaş yavaş kilo veriyorum ama aburcuburdan vazgeçemiyorum motive olmaya ihtiyacım var..benide aranıza alırmısınızzzzyerimseniben

sevgili serince eskilerdensin sanırım 14 takımdaydın dimi?
. eger hala bir takıma katılmadı isen bekleriz 6.takıma ...

merhabalar ben orta okuldan beri kilolu biriydim üniversite bitiminde evlilik öncesi dikkat ederek biraz zayıfladım ancak tüp bebek tedavisi hamilelik doğum derken kilolarım aldııı başını gitti doğumun üzerinden 11 ay geçmesine rağmen hala kilo veremedim emzirdiğim için diyet yapamadım ama malum çevreden gelen laflar insanı üzüyor ben de hem diyet yapıp hem spora başlamaya karar verdim ve bu kararımı gerçekleştirirken sizlerle beraber olmak istiyorum beni de aranıza alırsanız çoooook sevinirimm

yine bir gruba davet edilmemişiiiiiimmmm:2::2::2:

harika bir gelinlik gördüm nişanlımla birlikte, vitrine kilitlenip kaldım. "aman allahım mükemmel" dememle şöyle bir cümle çıktı nişanlımın ağzından "boşa yapışma cama, sen onun içindeyken bu gelinlik öyle güzel durmaz.espiri yaptı aklınca
birde nişan bohçasına gitmişiz evlerine, gelen misafirlerden bir teyzeciğim "maşallah gelininizde dop gibiymiş dop" dedi. sevgili kayınvalideciğimin cevabıda "valla bir gelin aldım pazar ekmeee gibi". bense bekledim bir süre. hadi yer yarılda içine gireyim bu işkence bitsin dedim ama olmadı:) daha öncede kilo vermiştim çokca ama bir şekilde aldım geri uzun zamandırda kilo veremiyorum motivasyonum eksik olduğu için. 1.5 ayda 7 kilo verdim. devamının gelmesi ve bazı gereksiz cümlelerin artık bitmesi için bende bir takıma girip destekle o gelinliğin içine girmek istiyorum. mümkün mü acaba...

arkadaşlar burda bir gruba dahil edilebilmek için kaç kiloda olmak gerekiyor yada kaç kilo vermek...yani ben ne için gruplara dahil edilmediğimi çok merak ettim doğrusuCADIARZU

7.takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…