Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm ben 79 kilodayım ideal kilom 65 ..
Bundan 5 sene önce ideal kilomun altındaydım okul nedeniyle çok hareketsiz kaldım ve fırsat buldukça abur cubur yedim. sonucunda hala kurtulamadığım 15 kilo fazlam var bir de iş hayatının hareketsizliği de eklenince buna off of aslında çok çabuk kilo veren birisiyim egzersiz ve diyete dayanıklıyım ama tek eksiğim motivasyon.... bunun içinde desteğinizi bekliyorum.Sizi geçen hafta bir arkadaşımın mailinde gördüm , işte bu beklediğim buydu dedim ve hemen üye oldum.
Not :Bu arada kilo veremesemde 3 aydan beri kilomu koruyorum..dikkat ediyorum. Bugün diyete ve egzersize başladım hadi hayırlısı...

canım bol paylaşım yapabilirim,sohbet etmeyi severim dersen takımımıza bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5m-cuma-zay305flama-yar305351mas305-2982.html kapımız burası.

takım kaptanı olarak değil ama 14. takımın milli oyuncusu olarak seni bizim takıma davet ediyorum, buyur gel
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1958.html#post15623264

Merhabalar 85 kg 10 ay önce doğum yaptım emzirmemiz bitti maalesef ve ben artık aldığım kiloları vermek istiyorum benide alın aranıza hedefim en az 65 kgya inmek aslında evlilik kiloma inmek istiyorum 57 kg ama şuanki hedefim 65 beni de alın aranıza

merhabalar hanımlar,
aslına bakarsanız, ben kendimi bildim bileli hep bi kkilo sıkıntısı içindeyimdir.
7 aylık bi bebek olarak doğmuşum, çok çok zayıf (750gr) doğduğumdan dolayı, şişirilme çabaları sonucunda 4-5 yaşımdayken ancak yaşıtlarımı yakalayabilmişim.. balık yağları mı dersiniz, pekmezler mi.. ne ararsanız yedirilmiş, çiğ yumurtalar içirilmiş falan filaannn :)
velhasıl ergenlik dönemimde de aşırı olmamak kaydıyla, hep balık etliydim. hep arkadaşlarım arasındaki dombik bendim valla.

sonra, yaşım oldu 28-29... kilo verdim. nişan dönemimdi, zayıfladım epeyce, 45-48 kilolara kadar indim, mis gibi hatun oldum, evlendim. amma velakin, evlendikten sonra saldım mı kendimi naptım bilemiyorum... 48 ile evlendim, 6 ay sonra 58 ile hamile kaldım. hamişliğin ilk 4-5 ayında, ''ohh be sonunda sınırsız yeme dönemimdeyim'' diyerek yedim lahmacunları pideleri... 10 kilo aldım ilk 5 ay içinde. sonra doktorum diyetisyene gönderdi, son aylarımda daha yavaş kilo almaya başladım. neticede 58 ile başladığım hamileliğimi, 73 ile bitirdim.

ancak hastahaneden çıktığımda ve eve geldiğimde, sadece 2500 gr vermiştim, bebeğim de 2,480 kg doğmuş olmasına rağmen.

ve hastahaneden geldiğimde 71 gibiydim, şu anda (gtam 9 ay geçmiş olmasına rağmen) hala 66 kg olarak dolanmaktayım.

şimdiye kadar hep sütü bahane ettim kendi kendime ama artık etrafın abuk subuk şakalarından ötürü, canıma tak dedi. vericem bu kiloları.
eskisi gibi 50 kg olucam nasipse..
ama nasıl??? işte bütün mesele bu :)

cok sekerısın ıstersen 1 takımda bızımle bırlıkte yolculuguna devam edebılrısın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-517.html

merhaba arkadaşlar,

boyum 1.68
kilom 64

şimdi 58 kilo olmak istiyorum

çok azimliyimdir fakat bu zamana kadar zayıflama isteğim hernedense olmamıştı ilk defa yıllar sonra tekrar 58 e dönmek geçmişi yadetmek istiyorum.pantolonun üst kısmından fazlalıklar çıktıkça artık sinirlerim bozuluyor ve bu sinir bozukluğunu geçirmeye kendi kendime söz verdim.

çalışkanım tuttuğumu koparırım takımımı hertürlü desteklerim.beni de aranıza alınguclubacismile

Tık Tık Selamun aleykum destur varmı?
Kızlar cuma diyete başlıyorum beni acil bir yere yerleştirin desteğe ihtiyacım var 100+ üstüyüm
acelece cevap bekliyorum opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-2849.html#post15651340

canım 5.takımda yer var istersen oraya gidebilirsin.kapısı burası.

ben onların kardeş takımı kaptanıyım. yer olduğu için ve yeni üye almak istedikleri için yazayım istedim. kolay gelsin.

merhabaa benide alıın pilisss 22 yaşındayım azimliyim 89.6 kiloyum ve rejimimde 3.günündeyim. boyum 1.83 hedefim 70-75 arası olmak. 70leri gördüğümü hatırlamıyorum ve desteğe ihtiyacım var:)

Merhaba, ben 23 yaşındayım, 1.69 boyundayım ve suan 68.5 kiloyum. 60 kilo olmak istiyorum ve kendime güveniyorum a.s
2 haftadır diyet yapıyorum ve iki kilo verdim. Kalıcı ve sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorum o yüzden yaptığım diyet şok diyetlerden değil. Her sabah hava yağmurlu değilse bir saat yürüyüş yapıyorum. Eğer yapamazsam Leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum. Yağı şekeri tuzu ve tabi patsa böreği azalttım. herşeyden yiyorum ama tadımlık :1rolleyes: Günde 2-2,5 litre su içiyorum. Genel olarak basen ve kalça sorunum var :çok üzgünüm:
Umarım en kısa zamanda ideal kilolarımıza ulaşırız :Saruboceq:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…