gizemmmm hangi takımdasınnn
slm ben 79 kilodayım ideal kilom 65 ..
Bundan 5 sene önce ideal kilomun altındaydım okul nedeniyle çok hareketsiz kaldım ve fırsat buldukça abur cubur yedim. sonucunda hala kurtulamadığım 15 kilo fazlam var bir de iş hayatının hareketsizliği de eklenince buna off of aslında çok çabuk kilo veren birisiyim egzersiz ve diyete dayanıklıyım ama tek eksiğim motivasyon.... bunun içinde desteğinizi bekliyorum.Sizi geçen hafta bir arkadaşımın mailinde gördüm , işte bu beklediğim buydu dedim ve hemen üye oldum.
Not :Bu arada kilo veremesemde 3 aydan beri kilomu koruyorum..dikkat ediyorum. Bugün diyete ve egzersize başladım hadi hayırlısı...
merhaba
24 yaşındayım 60 kilo boyum 1.54
olmak istediğim kilo 50 53 arası
umarım sizlerle birlikte istediğim kiloya geleceğim
merhaba
24 yaşındayım 60 kilo boyum 1.54
olmak istediğim kilo 50 53 arası
umarım sizlerle birlikte istediğim kiloya geleceğim
merhaba yaşım 25 boyum 1.60 kilom 62
olmak istediğim kilo 55 küçük bir kızım var
doğumda aldığım kiloların hepsini verdim ama
daha önceki aldığım kioları veremiyorum(
inşallah sizlerle bende kilo verebilirim
merhaba yaşım 25 boyum 1.60 kilom 62
olmak istediğim kilo 55 küçük bir kızım var
doğumda aldığım kiloların hepsini verdim ama
daha önceki aldığım kioları veremiyorum(
inşallah sizlerle bende kilo verebilirim
merhabalar hanımlar,
aslına bakarsanız, ben kendimi bildim bileli hep bi kkilo sıkıntısı içindeyimdir.
7 aylık bi bebek olarak doğmuşum, çok çok zayıf (750gr) doğduğumdan dolayı, şişirilme çabaları sonucunda 4-5 yaşımdayken ancak yaşıtlarımı yakalayabilmişim.. balık yağları mı dersiniz, pekmezler mi.. ne ararsanız yedirilmiş, çiğ yumurtalar içirilmiş falan filaannn :)
velhasıl ergenlik dönemimde de aşırı olmamak kaydıyla, hep balık etliydim. hep arkadaşlarım arasındaki dombik bendim valla.
sonra, yaşım oldu 28-29... kilo verdim. nişan dönemimdi, zayıfladım epeyce, 45-48 kilolara kadar indim, mis gibi hatun oldum, evlendim. amma velakin, evlendikten sonra saldım mı kendimi naptım bilemiyorum... 48 ile evlendim, 6 ay sonra 58 ile hamile kaldım. hamişliğin ilk 4-5 ayında, ''ohh be sonunda sınırsız yeme dönemimdeyim'' diyerek yedim lahmacunları pideleri... 10 kilo aldım ilk 5 ay içinde. sonra doktorum diyetisyene gönderdi, son aylarımda daha yavaş kilo almaya başladım. neticede 58 ile başladığım hamileliğimi, 73 ile bitirdim.
ancak hastahaneden çıktığımda ve eve geldiğimde, sadece 2500 gr vermiştim, bebeğim de 2,480 kg doğmuş olmasına rağmen.
ve hastahaneden geldiğimde 71 gibiydim, şu anda (gtam 9 ay geçmiş olmasına rağmen) hala 66 kg olarak dolanmaktayım.
şimdiye kadar hep sütü bahane ettim kendi kendime ama artık etrafın abuk subuk şakalarından ötürü, canıma tak dedi. vericem bu kiloları.
eskisi gibi 50 kg olucam nasipse..
ama nasıl??? işte bütün mesele bu :)
Tık Tık Selamun aleykum destur varmı?
Kızlar cuma diyete başlıyorum beni acil bir yere yerleştirin desteğe ihtiyacım var 100+ üstüyüm
acelece cevap bekliyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?