Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşla bende kılo vermek ıstıyorum daha once grup sayesınde 0 kılo vermıştım sonra hamılelık dogum derken tekrar kılo aldım gene 10 kılo fazlam var tek başıma veremıyorum destege ıhtıyacım var kım alacak beniiiiiiiiiiivereliniortakvereliniortak

9 takıma beklıyoruz senı bebemmmm

7.takıma beklerizzemuszemus

ben de kilo vermek istyorum artıkk. lise yıllarımdan itibaren kilo almaya başladım. üni dönemimde 2 ayda 8 kg verdim ama tekrar geri aldım bu sefer tamamen kurtulmak istiyorum. ideal kiloma 25 kg var . ben de bi gruba katılmak istiorumm kaydirigubbakcemile5

gunaydın canım

9 takımda senı beklıyoruz hadı gel hemen baslıyalım yol uzunn

kadinlarkulubunde yeniyim,bu diyet gurupları işine bayıldım. dün diyete başladım,internette diyet için gezinirken bu gurupları gördüm.bende aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık 10 kg vermem lazım. oğlum 3 yaşında ama ben hala doğum sonrası kilolarımı veremedim.benide aranıza alırmısınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5m-cuma-zay305flama-yar305351mas305-2950.html

canım kapımız burası bol paylaşım yapabilirim dersen bekliyoruz. hadi gir içeri. opuyorumnanaktan

takım ruhundan anlarım,bol paylaşım yaparım,mücadeleyi de severim dersen buyur kapımız burası.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-2954.html#post15520581

bekliyoruz canım. buyrunnnnnnnnn

kızlar merhaba,

şu anda 72 kiloyum.Daha evvel 2. takımdan 70 kg ile işe girmem sebebi ile ayrıldım.Sonra 6 kg aldım ve 4 ünü vermilş durumdayım şu an.İşten ayrıldım motive bir şekilde diyet yapacak vaktim var ve tabiki paylaşım yapacak ta.Haberlerinizi bekliyorum

merhabalarrr doğu sonrası kilolarımı verdim ama hala 10 kilo fzlam var beni de alııııınnnnn
64 kiloyum 55 olmak istiyorum 82 den 60a kadar düştüm ama yazın tatilde annemin yanında birkaç kilo geri aldım maalesef geliyimm miiiii

gel canım ama istedğn zaman girp çıkamassın kurallar var perşembe akşamı kilo bldirimi yapılır hergün rapor verilcek . uyacaksan bunlara gelebilirsin tabiki =)

merhabe 25 yaşında 167 cm boyunda ve ne yazık ki 88 kiloyum.hayatım boyunca çok fazla diyet yaptım kilo verdim ama geri aldım. bu sefer son olmasını istiyorum ve bunun için gereken ne varsa yapmaya hazırım.

kurallar var canım onlara uyacaksınz tabiki bekliyoruz =) 1. takıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…