arkadaşla bende kılo vermek ıstıyorum daha once grup sayesınde 0 kılo vermıştım sonra hamılelık dogum derken tekrar kılo aldım gene 10 kılo fazlam var tek başıma veremıyorum destege ıhtıyacım var kım alacak beniiiiiiiiiiivereliniortakvereliniortak
merhaba bende katılmakıstıyorum
gebelık oncesı 10 kg aldım gebelık sonrası 15 kg aldım sımdı ıse verılecek 25 kg var
ılk hedef kurban bayramında -5 kg bebişimin dogum gunundedede hamıle kadıgım (60)kg ye dusmek
benide aranıza alırsanız memun olurum
ben de kilo vermek istyorum artıkk. lise yıllarımdan itibaren kilo almaya başladım. üni dönemimde 2 ayda 8 kg verdim ama tekrar geri aldım bu sefer tamamen kurtulmak istiyorum. ideal kiloma 25 kg var . ben de bi gruba katılmak istiorumm kaydirigubbakcemile5
gunaydın canım
9 takımda senı beklıyoruz hadı gel hemen baslıyalım yol uzunn
kadinlarkulubunde yeniyim,bu diyet gurupları işine bayıldım. dün diyete başladım,internette diyet için gezinirken bu gurupları gördüm.bende aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık 10 kg vermem lazım. oğlum 3 yaşında ama ben hala doğum sonrası kilolarımı veremedim.benide aranıza alırmısınız.
merhaba, ben de bir gruba katılmak istiyorum, fazla iradeli değilimdir belki bu şekilde motive olup kendimi daha iyi hissederim. 1.68 boyun da 69 kilodayım. yaşım 28 3 yıllık evliyim çocuğum yok , bekarken 58 kiloda idim.
kızlar merhaba,
şu anda 72 kiloyum.Daha evvel 2. takımdan 70 kg ile işe girmem sebebi ile ayrıldım.Sonra 6 kg aldım ve 4 ünü vermilş durumdayım şu an.İşten ayrıldım motive bir şekilde diyet yapacak vaktim var ve tabiki paylaşım yapacak ta.Haberlerinizi bekliyorum
Ben de katılmak istiyorum .. 19 yaşındayım .. 63 kiloyum. 50-55 arasına düşmek istiyorum ...
merhabalarrr doğu sonrası kilolarımı verdim ama hala 10 kilo fzlam var beni de alııııınnnnn
64 kiloyum 55 olmak istiyorum 82 den 60a kadar düştüm ama yazın tatilde annemin yanında birkaç kilo geri aldım maalesef geliyimm miiiii
merhabe 25 yaşında 167 cm boyunda ve ne yazık ki 88 kiloyum.hayatım boyunca çok fazla diyet yaptım kilo verdim ama geri aldım. bu sefer son olmasını istiyorum ve bunun için gereken ne varsa yapmaya hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?