7. takıma bekleriz
Merhaba,
Kadınlar kulübünün uzun zamandır takipçisiyim ama uzaktan.Bugün üye oldum diyet gruplarına katılabilmek için, fakat kilo anlamında geçmişimi ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşamıyorum çünkü bilinçsiz tartıyı görmediğim bir geçmişim var.Ben 19 yaşında bir kızım bundan önceki senelerde de hep kiloluydum şimdide kiloluyum, boyum 1,69 cm kilom 80,9 kg durumumu şu şekilde özetle sizlere anlatayım.Ben aileden gelen genlerden dolayı da iri yapılı bir çocuk oldum hep yaşıtlarından uzun, yaşından büyük gösteren ve şişman okul hayatım boyunca bu hiç değişmedi ortaokul,lise hep suskun dikkat çekmemek için elinden geleni yapan kimse dalga geçmesin diye konuşmuyan herkesten uzak duran özellikle ama bu yeterli olmadı hep dalga geçildi hep üzüldüm kendime güvenim sıfırdı asla bir kız olacak beğenileceğimi düşünmedim o yüzden de kimseyi beğenmedim.Hep bi gün zayıf olabilmenin hayalini kurdum ama hiç diyet yapmadım denemedim kendim de o gücü hiç bulamadım.
Üniversiteye başladığım yıl evden uzak yabancı bir yerde olmanın verdiği heycan, yabancılık vs.'nin de etkisiyle biraz kilo verdim ama dediğim gibi kaç kiloydum kaç kiloya düştüm bilmiyorum sadece baktığım zaman o zaman ki resimlerime güzelmişim keşke öyle olabilsem diyorum.Her neyse bir süre böyle devam etti tabi bu süre içinde kendime de bakmaya başladım beğenilen bir kızdım ben de artık 'kız' olarak nitelendirmeye başladım kendimi hayatımın en mutlu dönemiydi.Erkek arkadaşım oldu o da çok olmasa da kiloluydu ve ben son sene farkında olmadan çok kilo aldım eve geldiğim de okulu bitiripte kendime inanamadım şişmiştim balon gibi bir suratım vardı.Hayata küstüm diyebilirim bakımsız, umutsuz,isteksiz 19 yaşında hayattan tad almayan bir genç kız oldum.
İşe başladım bir süre sonra bu ortamda da dalga konusu oldum,Hulk' da bana burdan bir benzetme, çok kötü ben de gülmek zorunda kalıyorum bu kadar yaralanmama rağmen ve ben artık hayatımı böyle devam ettirmek istemiyorum kendim için köklü bir değişiklik yapmak ve yaşım gibi olmak yaşımı göstermek istiyorum bunun için buraya üye oldum baya bir okuyup araştırdıktan sonra.
Yaklaşık bir haftadır öğünlerime dikkat edip suyumu içiyorum ben kilo vermeyi aklıma koydum ve bu konuda destek istiyorum sizlerden.Bu ay içerisinde bir spor kompleksine gidip kayıt yaptırcağım, beni de gruplardan birine alırsanız tek kalmadan paylaşarak zayıflarım ve mutlu olurum inşallah...
merhaba..26 yaşındayım.boyum 1.65.kilom 76...
eşimle 2003te çıkmaya başladık 58 kiloydum o zamnlar..(hala söyler durur ben sana aşık olduğumda 58 kiloydun diye-beni de sinir eder..)(kendisi fittir göbek dümdüzdür spor felan da yapar..bu da yanında iice dobik olmama neden olur...)evlenene kadar 65e kadar çıktım,evlendikten sonra almadım tabi hamile kalana kadar...doğuma 85le gittim 9u gitti gerisi kaldı maalesef.süt veriorum diye de kısmadım çocuk görmeye gelenlerle yedim pastaları yedim börekleri..(bu arada kızım 2.5 aylık)
bugün karar verdim ki ben destek ve takip olmadan kilo vrermeyeceğim..hergün kilo vermek isteyenlerin kilo verenlerin yazdıklarını takip ediyorm.sonunda ben de katılmaya karrar verdim.pazartesi çalışmaya başlıcam büyük bir koşuşturma beni bekliyor bu duruma da güveniorum verebilirim diye.
hedefim 57:) eşime bak daha zayıfım diyebilmek için.
takıma katılmak ve üzerimdeki 20 kiloya yakın fazlalığı vermek istiyorum..durum bu...
kolay gelsin herkese başarılar diliyormopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?