Bende katilmak istiyorum ne yapmam gerekir
herkese iyi geceler kızlar benide aranıza alın
merhaba kizlarkızlarrr yaa bende zaıflamak istiyorum buraya bildirmem gerekiyo galiba gruba katılmam için
4.takima gelebilirsin,tabi azimli,ve bol paylasim yapacaksanKızlarrrrrrrrrr bende zayıflamak istiyorum çok azimliyimmmm..Ama tecrübesine ihtiyacım olacak birbirimizi doğru yönlendirecek ve bana zayıflamam konusunda gaz verecek arkadaşlara ihtiyacım var...Ne olurrrrrrrrrrr benide biri gruba alsınnn. ..15 kg vereceğimmm destek verin bana..((
Boy:157
Kilo:Şuan itibariyle 65
hedeflenen kilo 50...
SELAM
170 boyunda 84 kiloyum 27 yaşındayım bende tek başına motive olup diet yapamayanlardanım. beni de bi gruba dahil edermisiniz??
Hangi takıma gireceğim sabırsızlıkla bekliyorum
Ben dikkat etmeye başladım bir yandan
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah:
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Zeytin 2 tane
Tereyağ-bal
Bir dilim ekmek
Ara
Süt
Öğlen
Çorba
Salata
Ara
Meyve
Akşam
Kabak yemeği kıymal
Et suyuna çorba
Salata
Gece
Meyve
Meyve suyu, emzirdiğim için
Spor 3 km yürüdüm
SELAM
170 boyunda 84 kiloyum 27 yaşındayım bende tek başına motive olup diet yapamayanlardanım. beni de bi gruba dahil edermisiniz??
Boyum 155 kilom 95 yaşım 29 hamileliğim sırasında aldığım kiloları vermek istiyorum
kurallara uyup,devamlilik saglayacaksaniz 4.takima bekliyorumneden kimse bizi gruba almıo
Merhaba.
Bende herhangi bi gruba dahil olmak istiyorum. Boyum 1.70 kilom şuan 86 yaş 25. Eskiden 70 civarındaydım bi sene içerisinde dengesiz bi şekilde kilo aldım ama verebileceğimden şüphem yok hedefim 65. Zaten kendiliğimden başlamıştım 88ken 86ya düştüm 2 3 gün içerisinde. Kpss Alana hazırlandığım için stres içindeyim böyle bi dönemde diyeti bırakmamak için destek olur kanaatindeyim hoş bi uygulama olarak düşünmüşsünüz. İlgilenirseniz sevinirim :)
citayi saglikli bir sekilde yükseltip,kurallara uyacaksan 4.takima gelebilirsinezik kaldım kimse gruba davet etmedi :)) bayankar kilo veriyorum bi yandan grubun çıtasını yükseltcek elemanı kaçırıyonuz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?