Merhaba..
Bende doğum sonrasında bu foruma dahil olduğumda 103,1 kg geliyordum.Ocak ayında bi azim başladım şu anda 86.8 geliyor kilom.Bizimle birlikte yol almak istersen seni 9.Takıma beklliyorum..Ama kaçamak yok ve boollllllllll paylaşım istiyorum ona göre..........
bende diyete kaldığım yerden devam etmek istiyorum hamile kalmadan önce diyete başlamış ve 15 kilo vermiştim hamilelik doğum derken iki katını almış durumdayım tek başıma beceremiyorum takım ruhuna ihtiyacım var boyum 1,55 kilom 80 oldu maalesef sadece küçücük bir başlangıca ihtiyacım var gerisi gelecektir sanırım
arkadaşlar yarın gruplardan birine ben de katılmak istiyorum mümkünmü acaba? buraya mı bildirmem gerek:)
merhaba ben 162 boyunda 75 kiloyla sarkan bi göbekle 2 çocuklu 28 yaşında karşınızdayım...derdim bi çoğumuzun olduğu gibi doğum sonrası kilolar 6 aylık bebeğim var artık hem zayıflamak hem toparlanmak istiyorum. öncedende çok zayıf değildim ama 60 62 arası giderdi hep... çabuk gelen çabuk gider ümidiyle bir an önce 60lara geri dönmek istiyorum sizin desteğinizi bekliyorum
arkadaşlar beni duyan yokmu ki gruplardan birine katılmak istiyorum
herkese merhaba,
siteyi kilo verme diyet derken buldum ve hemen kaydoldum. Yarışarak kilo vermek daha motive edici olduğundan katılmak istiyorum yarışmaya.. Kendimden bahsetmek gerekirse, aslında kilolu doğmamışım fakat, ilkokulda başlamışım. 1. sınıf 25 ile açılan sezonu, 8. sınıfta 76 kg olarak tamamladım. Liseye başladığımda çok kiloluydum ve hiç bir kıyafet olmdı.Tam bir çuval gibi bir kıyafet bulduk. bu beni çok üzüyordu. Bir azim ile, ki o zaman sınıf arkadaşım Gülçenin beni kontrol etmesi ile 6-7 ayda sayesinde 68 kg 'a düştüm. Sonra iişi ciddileştirdim ve 1 yıl sonunda 60 kg a düştüm.Fakat ünivrsite sınavına hazırlanıyordum o yıl ve ayrıca gönül meselelerine de karışınca stresle verdiğim kiloları yavaş yavaş aldım. Bir yıl sonunda tekrar 68 e çıktım. Üniversiteye ilk başladığımda 70 kg dım.Derken ağır bir bölüm okudum ders stres derken aynalara küstüm Ve 4 yıllık üniversite sonunda tam 88 kg oldum. OKuldan snra 80 kg 'a düştüm. Çalışma hayatına başladım ve o süreçte düzensiz beslenme ve ağr iş şartlarından dolayı 84 kg oldum 1 yılda. Takviye gıda dediğimiz protein ağırlıklı ürünlerle 3 ayda 76 kg a düştüm fakat kabızlık sorunum var zaten çok feci arttırdığından bıraktım ve onu tedavi etmek için incir kayısı derken geriye 80 üzerine çıktım. Fakat psikolojik olarak yıprandım.Psikiytra gittim ve kabızlığımın strese bağlı olduğunu söyledi ve gerekeni yaptık.Bir kaç kilo verdim.En son 24 nisanda artık bunun dayanılamaz bir sıkıntı ve sorun olduğu kanısına vardım. O günden beri kendiimi buradaki başarı öyküleriyle motive ediyorum. Amacım önce sağlıklı olmak ..24 nisanda tartıldığımda 90 kg gösterince krize giriyordum nerdeyse..3 hafta geçti şimdi 85 kg yum. beni de alırsanız yarışmaya birbirimize destekle daha çok kilo vereceğimi biliyorum.. Teşekkür ederim...
kızlarrr yaa bende zaıflamak istiyorum buraya bildirmem gerekiyo galiba gruba katılmam için
bol paylaşım yaparım azimliyim dersen 3. takıma bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?