Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm kızlar bende aranıza katılmak isterim 28 yaşındayım doğum yapmadan önce 53 kiloydum 9 ay önce doğum yaptım 66 kiloda tıkanıp kalmıştım en son 60 oldum onuda 1 haftalık spordu diyetti 59 kiloya ulaştım idealim eski kiloma ulaşmak evde koşu bandı aldım kendime 4-5 aydır yeni taşındım koşu bandı tekrar kurulum istiyor dağınık birşekilde duruyor anlayacağınız ama ben dışarı çıkıp hızlı tempo 1 saat yürüyorum şuan dediğim gibi 59 kiloyum ve fena hırs yapmış durumdayım sizden bana destek olmanızı istiyorum hep birlikde kilo vereceğimize gönülden inanıyorum :)

Son düzenleme:
meraba meleğim :) seninleyim artık burdan sürekli yazışalım lütfen çok kafama takıyorum zayıflamam lazım :2:

canım sana bahsettigim yer burası işte ,burdan yazıyorsun özgeçmişini ,grup liderlerinden birisi bu gruba gel diyor ve o grupta aktif yer alıyorsun ,kg veriyorsun süper ötesi birşeyy

meraba meleğim :) seninleyim artık burdan sürekli yazışalım lütfen çok kafama takıyorum zayıflamam lazım :2:

6. takıma bekleriz kızlar

bol bol paylaşım yaparım sporum ve menüm hazır diyosan seni 4. Takıma bekliyoruz canım

bol bol paylaşım yaparım sporum ve menüm hazır diyosan seni 4. Takıma bekliyoruz canım

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
sabah 8 akşam 5 ancak bu saatler arası paylaşım yaparım.bölümle ilgilenirim.fakat akşamları ve hafta sonları yazamam.evde net yok.

bu arad belli bir diyetim yok ama neler yiyip neler yememem gerektiğini biliyorum ve yapacağım spor planı hazır.

eeeeeeee bu durumda ne yapıyoruz

4.takıma gelllllll hadi.

Son düzenleme:
herkese merhaba bende katılmak istiyorum. ben normalde hiç böyle kilolu olmamıştım zaten profesyonel sporcuyum ama evlendikten sonra hayatım kaydı desem yeri var :) 10 kilo aldım maşallah.75 kilo ile diyete başladım ve güç bela 70e indim. şimdi ki ilk amacım 65 sonraki hedefim 60kg olmak.

eğer benide bir takıma alırsanız bende elimden gelen herşeyi yapıp zayıflayacağım. ayrıca spor yapıyorum jillian michael 2. level bitirdim yanında insanity'ye başladım ve 2. haftamdayım. haber bekliyorummm :)

6. takıma bekleriz canım

selam ben son beş yıldan önce çok zayıftım daha sonra hayat akışı değişince kilo almaya başladım 74 kadar çıktım şimdi diyet yaparak 67.8 düstüm daha da düşmeye kararlıyım çünku kilolu olmayı artık hazmedemiyorum beni aranıza almanızı rica ediyorum yaş 26

5. takıma gelebilirsin.

merhaba, sistem ile ilgili manifestoları ve ilgili başlıkları okudum, ben de katılmaya karar verdim. çocukluğumda çok kiloluydum. sonra lisede birden zayıfladım. ama son günlerde yine kilo aldım. dukan diyetinin atak evresini yapıp bıraktığım ve yeni ilaçlara başladığım için oldu sanıyorum. az önce tartıldım, 54.4 kilo geldim, ama gece tartıldığımda 55.6 gelmişti, neyse sabah tartılın diyor uzmanlar zaten. yani yaş 21, mevcut kilo ortalama 55, hedef 47. boyum 160. tekrar dukana başlayıp koşu-yürüyüş ile tamamlamayı düşünüyorum. armut tipliyim ve basen egzersizleri bulup yapacağım aynı zamanda. yeni üyeleri ay başında alacağınızı yazmışsınız fakat yine de başvurmak istedim. herkese kolay gelsin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…