gülüm sen de işe yarar da 97 küsür kiloya plates pek işe yaramaz önce kilo düşmek lazım :))
ben kendimi şimdi iyi hissetsem de şimdi 37 yaşındayım oğlum nisan da 16 olacak bu çocuk büyüyüp evlenecek oğlumun düğünün de kilodan dolayı hasta olup kenar da mı oturayım torunum olursa onunla oynayacak gücüm olmadan 70 lik nine gibi kenardan mı izleyeyim tek çocuğum var sorunu olursa annem hasta üzmeyeyim diyip benimle paylaşmayıp kendi kendine mi çözmeye çalışsın v.s. gibi şeyleri düşünüyorum benim sağlıklı güçlü olmam lazım troid bezim yok ameliyatla alındı fibromiyalji den dolayı her gün ağrılarım oluyor tedavisi de yok ee ben öleyim miii :))
hahaha elbette ölüm hariç her şeye çare bulunur ben de platessiz sporsuz kas kütlemi arttırıp fibromiyalji ağrılarını azaltmaya güçlenip çamaşır sepetini ellerim kasılıp kitlenmeden kaldırmaya karar verip ev de çalışmaya başladım plank şugart yada nasıl yazılıyorsa işte ondan yapmaya su şişeleri ve plates lastiğiyle kol kaslarını çalıştırmaya başladım şükür güçleniyorum ama senin gibi harika bir vücuda sahip olmak için çooook uzun yolum var sen kendini her mutsuz hissettiğin de beni hatırla sağlıklıyım ideal bedendeyim de kendi kendine ve çoook mutlu ol