3 ay önce doğum yaptım.bebeğim cennette olsada,kilolar kalmıştı ve emzirme gibi bir durumum yoktu.(olsaydı keşke) bir yerlerden başlamam lazımdı.doğum sonrası 96 kiloydum.bundan 6 yıl kadar önce 15 kilo vermiştim 3 ayda.neden bir daha yapmayayım.yapmalıydım.
işin en zoru inanınki BAŞLAMAK....
bu hafta moral bozukluğunun etkiside vardı.yediklerim azaldı o yüzden. çalışan bir bayanım,iş yerine yayan gidip geliyorum.öğle yemeklerinede eve gidip geliyorum.yürüyüşün etkisinin büyük olduğu kanısındayım. 4 saat aralıklarla 20 dk lık yürüyüşlerim oldu.akşam eve dönerken yolumu uzattım 30-40 dk yürüdüm.
yeşilçayı öneririm,hergün içiyorum.gündüz kaçamaklarım olsada akşam yediklerime dikkat ettim.bu hafta çikolata bile yedim yani.ilk başlarda diyet yapmak aç kalmak gibi birşeydi ama vücut alışıyor zamanla.ekmek yemek istemiyorum artık.yemeden duramazdım aslında.
bir yazıda okumuştum, ZAYIF İNSANLARIN İSKELETİYLE BENİMKİ AYNI.benimkinde sadece fazla yağ var.onlar gibi olabilirim.neden olmasın?? bunu benimsedim.
kk da paylaşım yapmanında etkisi çok büyük.bunu içtenlikle söylüyorum.hergün yediklerimi yürüyüşlerimi yazıyorum.sırf buraya yazmaktan utandığım için yemediklerim bile oldu.baklavaya hayır dedim. 2 dilimden fazla ekmek yememeye gayret ettim. hergün işten geldikten sonra hemen yazdım.yazdım diye de akşam abartmamaya gayret ettim. birileri beni izliyor gibiydi. kandırmak da aklımın ucundan geçmedi..
yeni yılı birincilikle kapatmak bana nasip oldu. inşallah yıl boyu kalan kilolarımı da veririm. bu gruba girmek bir umuttu benim için. umutlu mutlu sağlıklı azimli bir yıl diliyorum hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?