listeler hazır kızlar dereceye giren takımları ve bireyseldeki arkadaşlarımı ve kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
Konuyla bi alakakası yok Püsküütüm, ama seni çok Özledim gel bir öpeyim ..Arkadaşlarım konumuzla hiç ilintili değil ama haberiniz olsun istedim. Maulm KK da çok dolandığım yer yok..
Madem fayda olsun diye bi'başlık açtım ne kadar çok kişi bilse iyidir..
Konu: Fayans aralarındaki kirlerin temizliği..İlgi alanınızdaysa lütfen tıklayın:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...larinda-ilk-gunku-parlaklik.html#post16810754
rica ederim tatlım benim için zevkti nolcak
haftaya sıra sizde akrebim hatırlatayım didim
bir karışıklık olmasın:44:
Konuyla bi alakakası yok Püsküütüm, ama seni çok Özledim gel bir öpeyim .....
senide gel öpeyimpeki ya beni
tamamdır bacım uğrarım tabikidesenide gel öpeyimAkrebimde monti kaçagım BENİM ...
YapmaSanda uğra linke bacım .
meraba hanımlar kk ya katılalı çok olmadı nette zayıflamayla ilgili araştırma yaparken buldm snra 2. takıma girdm sağolsn onlarda beni aralarına aldılar çok önemli tavsiyeler önerilede bulundu hepsini öpüyorumneyse gelelim birinciliğe benm yeme alışkanlığm çok bozuktu 1.5 sene önce 56 57 kilo olan ben iki hafta öncesinde 69 u gördm üniversiteyede yeni başlamıştm her genç kız gibi bnde güzel görünmek istiyordum sonunda tak etti ve bi anda yeme alışkanlığımı değiştrdm öncelikle kesinlikle KOLA'YI bıraktm (hemen hemen günde en az 3 4 badak içerdm) bunun yerine bol su içtim sabahları kalkar kalkmaz ılık su içmeye başladım hiç hareket etmeyen tembel bir insandm takım arkadaşlaarmn önerisiyle ebru şallıyla pilatese başladım günde en az yarım saat yürüdüm mümkün olduğnca hareket etmeye çalıştm akşamları en geç 5 6 da yemek yedim ve hafif yedim bazen ada ipin ucunu kaçırdm telafi etmek için akşamları mekik çektim gördüğünz gibi kızlar hemen hemen herkesn yaptığı şeyleri yaptm yeme alışkanlığmı bir anda değiştirdğm için bu kadar çok kilo verdğime inanıyorm e tabi bol su ve sporunda etkisi büyük herkese sağlıklı zayflamalar dileğiyle
Gel gel... ben de seni öpeyim..Konuyla bi alakakası yok Püsküütüm, ama seni çok Özledim gel bir öpeyim .....
nowarcım aramıza hoşgeldin..meraba hanımlar kk ya katılalı çok olmadı nette zayıflamayla ilgili araştırma yaparken buldm snra 2. takıma girdm sağolsn onlarda beni aralarına aldılar çok önemli tavsiyeler önerilede bulundu hepsini öpüyorumneyse gelelim birinciliğe benm yeme alışkanlığm çok bozuktu 1.5 sene önce 56 57 kilo olan ben iki hafta öncesinde 69 u gördm üniversiteyede yeni başlamıştm her genç kız gibi bnde güzel görünmek istiyordum sonunda tak etti ve bi anda yeme alışkanlığımı değiştrdm öncelikle kesinlikle KOLA'YI bıraktm (hemen hemen günde en az 3 4 badak içerdm) bunun yerine bol su içtim sabahları kalkar kalkmaz ılık su içmeye başladım hiç hareket etmeyen tembel bir insandm takım arkadaşlaarmn önerisiyle ebru şallıyla pilatese başladım günde en az yarım saat yürüdüm mümkün olduğnca hareket etmeye çalıştm akşamları en geç 5 6 da yemek yedim ve hafif yedim bazen ada ipin ucunu kaçırdm telafi etmek için akşamları mekik çektim gördüğünz gibi kızlar hemen hemen herkesn yaptığı şeyleri yaptm yeme alışkanlığmı bir anda değiştirdğm için bu kadar çok kilo verdğime inanıyorm e tabi bol su ve sporunda etkisi büyük herkese sağlıklı zayflamalar dileğiyle
bu cuma bildirim var mı kızlar merak ettim. yeni yıl diye yapılmaz belki diye düşündüm. bilmem doğru mu düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?