Zerosima kaptanım izninizle bişey soracaktım. Yeni üye biliyorsunuz 3.cuma listeye girebiliyor. Fakat sizin üyeniz, 19 kasımda takıma gelmiş olduğu için 18 inden sonrakiler diğer cuma listeye girebiliyor. Lütfen dikkatinize
Kaptanım deneme suresi 2 hafta değil mi?
Daha önce böyle bir durum olmuştu. Evet 2 hafta ama birde takıma geldiği andan itibaren 3 cuma kilo bildirimi yapması gerekiyor demişlerdi. O şekilde hesaplanacak diye biliyorum...
O zamanda 3 haftaya denk geliyorkeşke en az 14 yada 21 gun denilseydi
3. takımda, 15 gününü doldurmamış üyeyi çıkartarak düzeltmeyi yaptım ve listeyi aldım götürüyorum şekerler
3. takımda, 15 gününü doldurmamış üyeyi çıkartarak düzeltmeyi yaptım ve listeyi aldım götürüyorum şekerler
canım zaten akrep kaptanım çıkararsk yapmış üye isteklide olda şimdiyr kada hiç öyle bir ıygulamamız olmadıEvet 2 cuma geçirip 3.cuma girilmesi gerekiyor ama üyenin durumuna göre ekstrem kaptanlar alabiliyor diye yazıyor karar defterinde üye çok hevesli ve istekli ve gayet iyi gidiyor o yüzden aldım listeye ama olmuyorsa geri çıkarayım
Listeler hazır kızlar.
Dereceye giren arkadaşları ve takımları kutluyorum.
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Teşekkür ederim canımEllerine ve emeğine sağlık Akrep kaptanım
akrep kaptanim bireysel listede 3. olan arkadaş 5. Takımdan bsram değil 9. Takımdan dagyolu ,yuzdesi%2,83 daha öncede yazdım ama sanırım gormedinizTeşekkür ederim canım
Aa öylemi, yok görmedim canım. Akşam eve geçtiğimde düzelticem hemen.akrep kaptanim bireysel listede 3. olan arkadaş 5. Takımdan bsram değil 9. Takımdan dagyolu ,yuzdesi%2,83 daha öncede yazdım ama sanırım gormediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?