Kaptanım deneme suresi 2 hafta değil mi?Zerosima kaptanım izninizle bişey soracaktım. Yeni üye biliyorsunuz 3.cuma listeye girebiliyor. Fakat sizin üyeniz, 19 kasımda takıma gelmiş olduğu için 18 inden sonrakiler diğer cuma listeye girebiliyor. Lütfen dikkatinize
Kaptanım deneme suresi 2 hafta değil mi?
O zamanda 3 haftaya denk geliyorDaha önce böyle bir durum olmuştu. Evet 2 hafta ama birde takıma geldiği andan itibaren 3 cuma kilo bildirimi yapması gerekiyor demişlerdi. O şekilde hesaplanacak diye biliyorum...
O zamanda 3 haftaya denk geliyorkeşke en az 14 yada 21 gun denilseydi
dikkatin için tesekkürlerZerosima kaptanım izninizle bişey soracaktım. Yeni üye biliyorsunuz 3.cuma listeye girebiliyor. Fakat sizin üyeniz, 19 kasımda takıma gelmiş olduğu için 18 inden sonrakiler diğer cuma listeye girebiliyor. Lütfen dikkatinize
nananais cim kural april kaptanımında dediği gibi 3. cuma listeye girmesi eğer üyeniz cuma gün takıma girdi ise o gün baz alınarak 3. cuma listeye girer eğer cumartesi girerse onun 2. cuması olur 3 olmaz anlatabildim mi bilmiyorumO zamanda 3 haftaya denk geliyorkeşke en az 14 yada 21 gun denilseydi
Evet canım öyleymiş ben de yeni öğrendim.. Teşekkür ederim canım.Ellssa kaptanım bu hafta sonuç hazırlama listesi sizin takımda hatırlatayım dedim
Canım 15 günü dolması gerekiyor, sizin üye 19 unda gelmişse 15 günü dolmamış.. Haftaya Cuma girebilir listeye..Kaptanım deneme suresi 2 hafta değil mi?
Kaptanım eline saglık. Bizim takımda (5. Takım) bsram09'un başta kilo farkını yazmayı unutmusuz, ben daha sonradan düzeltme mesajı yazarak kilo farkını da eklemistim: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1896#post-491195303. takımda, 15 gününü doldurmamış üyeyi çıkartarak düzeltmeyi yaptım ve listeyi aldım götürüyorum şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?