- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım akşam 6 ya kadar vakitleri varBu hafta listeyi 8. Takım yapıyormuş. Haberleri yokmu acaba.? Takıma not bırakalım. İşim olmasa ben yapardım ama çıkmam lazım.
ben bıraktım baktım oynakbası tekbaşına yardımcısı yok sanki görmedi mesajımıBu hafta listeyi 8. Takım yapıyormuş. Haberleri yokmu acaba.? Takıma not bırakalım. İşim olmasa ben yapardım ama çıkmam lazım.
ben boştum aslında ne olur ne olmaz yaptım onların yerine listeleriCanım akşam 6 ya kadar vakitleri var
Bahar kaptan geçen hafta beklenseydi deyince ondan demiştim canımben bıraktım baktım oynakbası tekbaşına yardımcısı yok sanki görmedi mesajımı
ben boştum aslında ne olur ne olmaz yaptım onların yerine listeleri
onu unutmuşum aradan haftalar geçince şimdi hatırladım sıkıntı olmaz umarım birde küçük cocuğu var diye biliyorum boşum yardım amaçlı yapayım diye düşündüm aslındaBahar kaptan geçen hafta beklenseydi deyince ondan demiştim canım
Keşke bunu da oylasak, kardeş takımlar(yada eşleşmiş takımlar) birbirleri yerine liste yapsabilse, bekleme olmaz böylece hemde sorun ortadan kalkaronu unutmuşum aradan haftalar geçince şimdi hatırladım sıkıntı olmaz umarım birde küçük cocuğu var diye biliyorum boşum yardım amaçlı yapayım diye düşündüm aslında
sayın kaptanlarım sonuç listeleri hazır bir bakarsanız sevinirim hep bir hata yapıyorum bu aralar gözünüze çarpan bişey olursa heber veririsiniz tüm takımları tebrik ediyorum bayram haftası yine fena değil sonuçlar
bu arada not düşeyim oynakbasi34 tamamen boş olduğum için yaptım bizim takım yerine listeleri yapmanıza falan gerek yok sizin takım adına yaptım kardeş takım olmasakta kardeş takım yardımı gibi düşünebilrisn boş vakitlerde sonuç listesei hazırlama en büyük hobim oldu
Keşke bunu da oylasak, kardeş takımlar(yada eşleşmiş takımlar) birbirleri yerine liste yapsabilse, bekleme olmaz böylece hemde sorun ortadan kalkar
Mantıklı çözümü bulup onerelim öyleyse, ona göre oylamaya sunarımAslında olabilir. Zaten ceza alan takım son günlerde takım ortalaması iyi gitmeyen takımdır. Yani üyesizlik ve cansızlık vardır takımda. Birde üstüne ceza aldıkları zaman kimse olmadığı için aksaklıklar oluyor. Yanlış anlaşılma olmasın genel hepimiz için konuşuyorum. Sonrasında bütün suç ve ceza takım kaptanının üstüne kalıyor hadiiiiii 4/8 hafta sonuç listesi hazırla!! Malesef ki bir çözümü yok keşke her üye sorumluluk bilse.
Yanii bencede ok ceza alınmış olabilir ama o gün yapmak isteyen gönüllü olduğunda yapsın bence. Adı üstünde gönüllü sonrasında da karşılık beklenmeden yalnız. Oylama başlat istersen kuzummm nasıl istiyorsan öyle koy seçenekleri kaptanlarımıza sunalım...