- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
Yok Bayram haftası yapılmıyor bılıyorum
Ama ben kızları yapıyoz dıye kandırdım Bayram'ı az hasarlı gecırdık
Güzel taktik benimkiler yediler içtiler bol boll :))))
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Bayram haftası yapılmıyor bılıyorum
Ama ben kızları yapıyoz dıye kandırdım Bayram'ı az hasarlı gecırdık
bildirimde bulunmadi yazmak daha dogru olur sebeb onemli degil canimHayirli cumalarrrr kaptanlarim birsey danişicam bizim takim yarişanlarindan bir arkadas şuan evinde degil bulundugu evde ve mekanda tarti bulamamis eczane falan da yokmus bende karşisina "tarti bulamadigindan bildirim yapamadi" yazsam dogru olur mu?
Ben senin ince fikrinden öperim..sevgili kaptan arkadaşlarım ve seaBahAR
5. takım kaptanlığına eğer uygun görürseniz adaylığımı koyuyorum.@kollontai kaptanımız bazı sorunlar yüzünden bir süre daha takımla ilgilenemeyeceği ve gecen haftaki etapta takımda yaşanan tartı değişimi probleminden dolayı takımla ilgilenmem gerektiğini düşündüm. Son alınan kararlar gereği karar defterinde takım kaptanlarımızdan 2 kaptan arkadaşımızın bana referans yazması gerekiyor.
TAKIM İŞLEYİŞİ
TAKIM KAPTANI VE YARDIMCISI SEÇİMİ
Takım kaptanı olabilmek için, başka iki takım kaptanından referans gerekmektedir.
Referans metni, ilgili kaptanlarca paylaşım alanında paylaşıldıktan sonra kaptanlık talebi onaylanır:
Referans metni:
"... takım Kaptan adayı ..... kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Not:Bu işlemin tam nasıl yapılacağı ilk olması açısından buraya aday olduğumu mu yazmam gerekiyor açıkçası bilmiyorum. Bu şekilde yazmayı uygun gördüm
olur mu bahar cım ne kadar eski kaptan da olsam kurallara uymak gerekliBen senin ince fikrinden öperim..
ve elbette referans veren kaptanlarımın..
ya canımın içi.. kaç sene kaptanlık yaptın, bu yolda kaç sene kol kola yürüdük hesabını bile yapamam.. eski kaptanın referansa ihtiyacı mı olur.. hoş geldin.