Tartı kabusu ile paylaşım alanında bu kadar yer kapladığınıza inanamıyorum. Mesajları başta okusam da sonra bıraktım okumayı..
Editörleri etiketleyip mesaj yazmak da nedir Allah aşkına? Burad neredeyse 10 yılını dolduracak olan bir yarışma ve bütün kurallarının açıkça yazıldığı bir karar defteri var.
Etap raporunda incelerken, gördüğüm halinde hata varsa iletirim. Detayları bilmiyorum, dediğim gibi okumayı bıraktım. Cevabım budur.
Söyleyeceğim iki şey var:
1- Kardeş takım uygulaması, bu tip durumlarda kaptanın, kardeş takım kaptanı ile konuşmasını, sorunu önce ona danışmasını gerektiriyor. Paylaşım alanın hem de Cuma günü bunca mesajla doldurma konusunda uyarı yapan arkadaşım
ApriL_2007 'e teşekkür ediyorum.
2- Bundan sonra herhangi bir takım için kaptan adayı olduğunda, en az 2 takım kaptanından onay bekliyor olacağım:
"Bu kişi kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim cümlesini" 2 referansla okumadan, kadro değişikliği yok.
Kaptan yardımcıları, kaptanın inisiyatifinde olduğu için bu kuralın dışında.
Bu konuyu karar defterine geçireceğim, bilginiz olsun.
Bu konu benim açımdan uzamayamaz. Uzayabilme yeterliğine sahip bir konu değil. Konu kapanmıştır.